jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem z Cavan i tez wybrałam szpital w Cavan pierwszy scan miałam 10 czerwca, później 1 lipca miałam wizytę z położna i ona umówiła mnie na 29 lipca znowu do szpitala na wizytę z ginekologiem na której mam mieć robiony drugi dokładny scan ze względu na to że mam przegrodę macicy oraz pochwy i ma podjąć decyzje czy będę mieć cesarkę czy nie .. chociaż mam nadzieje ze wybierze cesarkę . I zastanawiam się czy będę mieć jeszcze jakiś scan czy już nie .
Prywatnie tez chodze, właśnie w niedziele mam wizytę u dr Moniki Antepowicz w Dublinie .. bo u niej się przynajmniej dokładnie dowiem co i jak . Bo jak miałam robiony scan w szpitalu i zapytałam czy wszystko wporzadku to mi powiedziała babeczka, że serce bije, dziecko rośnie to jest dobrze strasznie wymowna byłaLimerikowo lubi tę wiadomość
Tysia -
Bylam 8 lipca na wizycie w szpitalu przypomnieli sobie ze powinnam dostac zastrzyk na antD 2-3 tyg temu wiec spedzilam pol dnia w szpitalu bo wizyte mialam na 14 a bylam w domu o 21
A jutro wizyta u gpWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 00:04
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab43cd623ab1.jpg
Zdjecie z nicem bo na mojej grupie juz oszustka byla a nie chce mi sie wklejac nowego zdj
Z usg 33tc dzis
7tyg do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 17:49
Limerikowo, merida17 lubią tę wiadomość
-
Alenr z ta oszustka.ze tez ludxie nie maja co z nudow robic.ok ze nakrylas pipe
7tyg to juz leci dla Lenki
Ja wlasnie sie przebudzilam jakies szerszenie mi sie snily-likwidacja gniazda kolo mieszkania i walka,,,uff.maz mowi ze to po tej pszczolce Mai mi sie sni.a Lola od 9 uspiona razem znami po dniu pelnym wrazen z wekendu w Doolinie/lahinch,pogoda dopisala jak na razie.full turystow,mala zlapala super apetytEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
my dzis wrocilismy z weekendu nad oceanem, troche odsapnelismy I nadgonilam juz nasze Forum, troche nas morskie powietrze zmeczylo
w pt mialam swoj prywatny scan ostatni juz tu, wszystko w jak najlepszym porzadku ku naszej radosci, mala b mocno kopie, wazy 950g, AFI w normie, serduszko sprawdzone, plus pecherz i zoladek widoczny dalej, lozysko dalej wedruje I przesunelo sie na boczna sciane, szyjka elegancka 5cm
piekne zdjecia plus filmik w 3d otrzymany w cenie scanu
Ewelina.Irl, Tysia :), aNiLewe, merida17 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dzisiaj prywatnie w Dublinie u gina bo ostatnio coś mnie męczyły bóle jak na miesiączke . Na szczęście wszystko wporzadku szyjka ma 4 cm i jest zamknięta . A dzidzia ma 12,5 cm i waży 189 g wszystko na miejscu, kręgosłup, żołądek, pęcherz itd. i będę mieć drugiego syna a miałam nadzieje ze będzie dziewczynka ale grunt że zdrowe
a pogoda dzisiaj piękna . Tak grzało że w słonku się nie dało wytrzymać
Limerikowo ile płaciłaś za scan 3d ? I gdzie robiłaś ?Limerikowo, merida17 lubią tę wiadomość
Tysia -
My dzis też po wizycie u gina. Badanie przyziernosci bardzo dobrze. Nosek sterczacy po teściowej jak to dr sobie żartował. Takze jest relaks mozna odetchac. Potwierdzony termin na 27styczen. Z 3 usg 2 razy taki wyszedł. Ten w szpitalu co sie uczyla wyszedł na 28.01 i tak mi juz wpisali w książkę ale dzień roznicy to prawie nic.
Lim piekne zdjecie. Jaka buzka. Podobna cos do Loli ze zdjec usg bo chyba tez miałaś w 3d?
Limerikowo, merida17 lubią tę wiadomość
-
no jest troche mala podobna do Loli, przynajmniej z brody, a generalnie dzieci sa chyba na tym 3d podobne do siebie, dopiero 26tc mialam teraz skonczony na tym tym scanie, potem sie wszystko zmienia jak jeszcze te 2kg plus podrosna
z Lolka 3d to mialam dopiero w PL robione po 33tc jak zlecialam I fakt byla do siebie po narodzinach podobna z twarzy, nie podmienili jej nam w szpitalu he heWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:41
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
Im mam blizej porodu tym bardziej sie boje Pierwszego nie zapomialam jeszcze . Niby byl szybki ale bardzo bolesny .
Niewiem jak oni to licza ze w szpitalu mam teraz niby 31t1d a z usg 33t1d to jest az 2 tyg . Ale porod ze szpilala na 15.09 a z usg na 12.09 i jak oni to licza ? Bo usg napewno nie oszuka bo mierza dziecko .