jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz plec wiedzialam najwczesniej w 17tyg, dr w Medipol stwierdzil ze raczej juz nie moze byc pomylki i nic nie wyrosnie
z Lolka to do 23tyg nie wiedzielismy bo nie dala sobie sprawdzic normalnie
a teraz jest b zainteresowana swoja strefa intymna i pcha paluchy, zwlaszcza w wannie, chyba z nudow mimo zabawek, pilnujemy by infekcji nie dostala i nie pchala w cipke rak
mam pomysl na kolorowy gel do wanny, moze nie bedzie tak przez niego widziec.. -
Pojechalismy do szpitala skurcze co 10-15 minut . Biore magnez i nospe ale to nie pomaga .
1cm rozwarcia a ze nie ma plamien ani krwi to do domu .
Pobrala znow mocz bo nie dostali jeszcze wynikow z tamtego .
Wizyte w coombe mam w srode znow z lekarzem , scan i zobaczymy co pow . Jesli wyjdzie cos w moczu bo na paskach wychodzilo stad wyslali do badania to zadzwonia do 48h
-
No moze jeszcze skurcze sie wygasza, nie sa duzej czestotliwosci, wiec zostaje lezenie
ja z 1cm rozwarcia to chodzilam 2tyg i nie robilo sie dalej w ogole samo, ani skurczow po 41tyg
wiadomo kazda ciaza jest inna
mi skurcze co 6/7min wygasily sie same
Powodzenia Wam! -
No ja tez pisalam ze 2tyg to masz minimum
Rozumiem ze ani czop ani wody nie odeszly wiec jest szansa
Moze infekcja drog moczowych przyspueszyla na skurcze
a robili Ci ktg by ocenic dobrobyt plodu?
mi teraz tez wyszly bakterie w moczu liczne, inne parametry ok, brak bialka i cukru, biore zapobiegawczo zuravit i urosept, pije dalej jak smok, a nic tam nie czulam
, infekcji nie ma
Regularne ktg mam od nast wizyty
fakt powcinalo te posty na watkach ze ho hoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 14:33
-
Ja z nicola chodzilam przez miesiac z 2cm czop mi odpadl 2wrzesnia ale co chwila juz pod koniec jezdzilam ze skurczami tylko z nicola byly mocniejsze . Wiec jeszcze czas . A jeszcze przenosic moge .
Tak mialam ktg wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 15:14
-
nick nieaktualnyEwelina trzymam kciuki za jeszcze 2 tyg i jak najmniej stresu, bo to jednak stresuje.
ANiLewe, ja przy Z bardzo chciałam wiedziec, ze to córka, dopiero prywatnie w 22 tyg mi powiedziała.
Teraz chciałabym nie sprawdzać, Luby chce- wiec zobaczymy co z tego wyjdzie
A ja nie chwale dnia, ale widzę postępy w Pl w sprawie nocnikowania! Mamy zwykły, u siebie tez mamy zwykły plus nakladke na dole. Bardzo czesto od siku do siku pieluszka sucha (jak jestesmy out, nie wiem, czy to przypadek, czy trzyma), w domu sama siada i jak zrobi siku, to owacje i wielkie show, bo idziemy do łazienki wylać zawartość i robimy papa
Po nocy tez bywa sucha pieluszka (ale tu jest pol na pol, mokra tez jest), no nie wiem, czy to chwilowe, czy idzie w dobra stronęEwelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
U nas po 3 zasikanych spodniach i braku chęci skorzystania z nocnika (a mamy grajacy, chyba kupie zwykly też) musialam nałożyć pieluszke bo trzeba bylo wyjść na zakupy. Takze na razie daje spokój. Bede zachęcać do nocnika ale nic na siłę.
Sebek tez czesto wklada raczki do pieluszki i ciąga siusiaka. Ale to normalne. Takze na razie sie tym nie martwię.Ewelina.Irl, merida17 lubią tę wiadomość
-
B ladny komplecik Ewelina i kolorystycznie i miedzynarodowo, po prostu Paris Paris
podgladnelam ksztalt poduszki i tu w Pl sa b modne takie motylki, po 40zl, sama w Pati i maks zastanawialam sie dla Lolki, moze sie skusze
tu upaly, slonce mocno operuje , takze po 10 na plac a i tak mala dom roznosi od rana
sle Wam ten upal by nam bylo ciut chlodniejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 22:14
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
aNiLewe wrote:Ewelina no super ze Nicola wola na nocnik.
Po ile taki kompecik? Tez mysle ze takie cos zamówić bo jednak to styczen moze byc zimno to sie przyda na spacery bo w domu mamy raczej bardzo ciepło. Ale boskie.Gaduaaa lubi tę wiadomość