jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj kupiłam hustawke używana. Generalnie kupujemy nowe ale za 20euro myślę sobie pojedziemy zobaczymy i stoi juz i czeka. Po ile wasza? Zaraz moze znajdę na fb ten twój market.
Ja mam od południa kiepski humor. Juz bym chciała wziąć torbę i kierunek szpital.
Jutro będzie lepiej. Taki mały kryzys dziś chyba.jaszczurka, AgataP, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej aNiLewe glowa do gory nie smuc sie.
Jaszczurka u mnie byl 2 msc temu ten baby market tez pare rzeczy kupilam,lezaczek jakies ciuszki i nosidelko fajna sprawa
to jest link na facebooka https://www.facebook.com/TheBabyMarketIreland
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:31
jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ta moja hustawka tez kochana 2 dyszki jak za darmo a mam odkurzac pioracy wezme najpier odkurzaczem material przedajde poznie do pralki i all Happy
no ty to Kochana nie nazekaj juz masz blizej niz dale co ja mam powiedziek plecy mi odpadaja na max z dwoma termoframi na plecach siedzeAgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nosidelko moj M chcial kupic ale mu to wyperswadowalam bo juz mamy po mlodszym syneczku wiec bo co mi nastepne:)
Jutro lozeczko z Polandi mi przychodzi i wozek nie moge sie doczekac jutra.
Posciel zamowilam osobno bo facet troszku z przesylka przesadzil 140 zl za posciel
a ja za wozek z fotelikiem zapolacilam 90zl.
Wiec kumuluje rzeczy w Polandi i na ostatni gwizdek wszystko kurierem przesle moze za 3-4 tyg.
AgataP wrote:hej aNiLewe glowa do gory nie smuc sie.
Jaszczurka u mnie byl 2 msc temu ten baby market tez pare rzeczy kupilam,lezaczek jakies ciuszki i nosidelko fajna sprawa
to jest link na facebooka https://www.facebook.com/TheBabyMarketIrelandWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:36
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Juz sobie dodalam na fb ten market.
Teraz w niedziele może pojedziemy do mallow a jak nie to w sierpniu w cork. Na pewno nie omine. Dzięki dziewczyny!
Wiem wiem narzekam a przecież w każdej chwili mogę jechać na sygnale )
AgataP, jaszczurka, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Dziś w nocy skurcze lydek mnie nie opuszczały na krok
Mimo tego, ze biorę magnez 2x dziennie ( mam niedobór )
Do tego dziwne sny
Dziś pogoda miała byc ładna i ciepło s tu z każdej strony na ulewę sie zanosi:(
A jak tam u Was??Domi IRL, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ani Lewe juz nie dlugo!!! dasz rade-juzna dniach urodzisz i bedziesz trzymac malenstwo:)
Jaszczurka- trzymaj siebidulko ztym twoim bolem plecow- wspolczuje:(
U nas dzis tez pieknie- ja dzis na nocke- jedna z ostatnich dwoch i poitem weekend dzionek i jestem na macierzynskim:)
Wylozyla bym sie na lezaczek odrazu ale musze jechac do sociala potwierdzic paszport- musza skopiowac i podsteplowac ich pieczatka- i musze wyslac do maternity benefit section bo inaczej nie rozpatrza mojego wnisku ktory zlozylam jakis czas temu:/
Mam nadzieje ze szybko wroce zebym jeszcze mogla posiedziec troszke na slonku.
Milego dzionka dla wszystkich.jaszczurka, Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Wozek mial przyjsc dzis i lozeczko a tu psikus troszku mi smutno bedzie dopiero jutro.
A jutro CUMH Witam kontrola z my baby :*
0 8:00 pobudka o 5 wyjazd 6-a na miejscu 7:50 istna masakra jak ja Kocham pospac dluzej:)Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:My kupilismy pare dni temu taki
http://www.toys.ie/Babylo-Elly-Bouncer-!130586-prd.aspx?qwSessionID=61c9f228-f732-455c-a5d2-d45b12edb415
też go ogladaliśmy i wahaliśmy się, ostatecznie wzieliśmy
http://www.toys.ie/FisherPrice-Infant-to-Toddler-Rocker-!125576-prd.aspx
a matę wzielismy ta
http://www.toys.ie/Playgro-Jingle-Jungle-Music--Lights-Gym-!128076-prd.aspx teraz widze promocja jest
a ta hustawka za 20dychy uzywana to taka
http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/1513163/c_1/1%7Ccategory_root%7CNursery%7C14417537/c_2/3%7C18793869%7CBaby+toys%7C14417556/c_3/4%7Ccat_14417556%7CBaby+bouncers+and+swings%7C14417557.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 16:12
jaszczurka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Domi zobacz jak zlecialo, juz macierzynski ))
Jaszczurka ja mam w srode wizyte z baby Troche cierpliwosci, paczki dojda, chociaz znam to uczucie bo tez nam dowozili z opoznieniem.
na usg widzielismy buzke, taka sliczna mala twarzyczka. usg trwalo z 30min bo Pani mierzyla wszystko, a potem kolejne 15min tak sobie pokazywala nam dzidzie. Chlopczyk potwierdzony takze nie bedzie juz niespodzianki.Limerikowo, jaszczurka, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
czytam ze ciazowo posuwacie sie mocno do przodu i terminy wielkiego Finalu juz widac ;--)))
zakupy tez macie juz w pelni, tylko czekac na kurierow z Polandii jak piszecie plus markety odwiedzac z uzywanymi ciuszkami
u nas dzis byla polozna jak co tydzien, pochwalila mame i dziecko ze sobie ok radzimy
moiwla ze teraz to sa dzieci wyczekane, wystarane ze kiedys to miala patologie na Wildzie w Poz i zal tam bylo jej patrzec troche a niestety w centrum Poz to jej kolezankom po fachu zostaly "babcie i banki tylko" wiec kryzys demograf na full z tego co wywnioskowalam
mowila by czekac 2/3 tyg z tym tradzikiem niemowlecym i wtedy isc do przychodni po masc by nie bylo blizn czasem
na razie zgodnie z zalecenieniami przemywam buzke malej sola fizjologioczna lub woda przegotowana co tam najdzie pod reke :--))
mowila tez by mala zostawic tesciom a samej odpoczac bo dzis wyrwala mnie z lozka po 11, nie spalam ale obliczlam ze na 12 bedzie jak ostatnio wiec spotkanie pizamowe a mala slodko chrr robila ze mna wiec pobudka na 2 gie snaidanko byla akurat na czas
mowie ze malej nie zostawie na spacer i razem z tesciami chodzimy i jest dobrze, lyk swiezego powietrza i dla baby i dla mamy :--))
jaszczurka, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Dzien Doberek . Piekne dni mamy ostatnio . Ja pzyjechalam do siostry do droghedy . Bo przyleciala siostra P z synem . Nie przepadam za nia balaganiara a na dodatku jej syn ma 8 lat a zachowuje sie jak by mial 3 nawet gorzej . Bo mojej siostry Julcia ma 3,5 roku i gada jak stara hehe
A za 8 latka trzeba wszystko robic nie ubierze sie sam itp ahhhh . Poprostu ucieklam z domu he
Ps Anielko Piekne te rzeczy . Ja wybierajac leżaczek stalam kolo 30 minut i zastanawialam sie ktory wybracjaszczurka, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ale mialam dzis sen > 3 kolezanki (ktore na ten moment wcale nie sa w ciazy) urodzily a ja dalej chodzilam w dwupaku o_O
Bratowa jest na porodowce, wody odeszly, skurczy i rozwarcia brak, nawet po podawaniu oksytocyny, zaraz ja biora na stol i bede ciocia A mialysmy obie termin na 4-tego.
Jaszczurka jak po wizycie?
Agata, zamowilam Angel care pafre dni temu i wlasnie mi sie laduje, bo dzis odebralam Ale jestem podjarana
Ewelina mojej siostry cora tez ma 3,5 i to juz takie male wygadane ze czasem az nie wiadomo co jej odp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 15:34
Ewelina.Irl, Domi IRL, Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewela to prawda pogoda dzis piekna byla. Basen nowy w argosie na promocji chlopca kupilam bo nam pies przegryzl to tylko ja wrucilismy to juz chceli wody nalewac:)
Zmaeczeni mnie dopadlo
A wiec tak wizyta w miare przyzwoita wsztsko taimowo poszla sprawnie.
Tyel co na wizycie sie dowiedzialam.
To tak na 100 % boy hura
Zelazo mam jesc dalej bo HB LO 10.1
Moje baby wazy juz 2200g BIG BOY.
Zakupku sie udaly tez musialm odkurzacz nowy nabyc i zelazko bo juz na wykonczeniu.
Wozekczek mi dzis przyszedl i lozeczko ale nie jestem w stanie nawet paczki otworzyc taka jestem padnieta od 5-tej na nogach. H&M i Next odwiedzony obowiazkowo
No dzieciaczki juz po kapane juz w lozeczkach teraz czas for me RELAX:)
aNiLewe, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość