JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MILA wrote:takich rzeczy sie nie zazdrości kochana juz niedługo i ty usłyszysz
MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:a jakie badania masz wtedy zrobić?
-morfologia
-grupa krwi
-czynnik WR
-mocz ogólne
-glukoza
-TSH
-IgG i IgM na toxoplasmozę i na cytomegalię
-Hbs
-HIV
Ja teraz sobie kupiłam taki pakiet dla kobiet w ciąży - dużo taniej wyszedł niż jak bym wszystko osobno robiła. W pakiecie był jeszcze oprócz tych co wyżej: przeciwciała na różyczkę i chyba coś jeszcze, ale nie pamiętam.
Ja dodatkowo jeszcze sobie progesteron zrobiłam.MILA lubi tę wiadomość
-
Mlenka wrote:Ojej Karmelko zazdroszczę, ja dziś mam pierwsze USG i strasznie się denerwuję, że będzie puste jajo .
nie wmawiaj sobie takich rzeczy!! ja tez sie bałam a zobaczyłam piekna fasoleczke 14 mm i malenkie bijące serduszko! Ty tez zobaczysz chociaz zarodek dzisiaj a moze i serduszko:) dajmy czas naszym Maleństwom, one i tak szybciutko rosnąMILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
karm3lka super!!! ciesze sie ze serduszko bije i jest wszystko ok
Mlenka nie stresuj sie, bedzie na pewno wszystko dobrze
ja dzis zobaczyłam pierwszy raz pecherzyk, jest w dobrym miejscu i ma 7mm zarodka nie widac, wiec to chyba dobre wiadomosci?
ze zlych to jakas infekcja buuuukarm3lka, MILA, Moni& lubią tę wiadomość
-
hela wrote:karm3lka super!!! ciesze sie ze serduszko bije i jest wszystko ok
ja dzis zobaczyłam pierwszy raz pecherzyk, jest w dobrym miejscu i ma 7mm zarodka nie widac, wiec to chyba dobre wiadomosci?
ze zlych to jakas infekcja buuuu
ja tez mam minimalna nadzerke ale to nic groznego :* no to super hela
hela lubi tę wiadomość
-
witam
ja mam opiekę prywatną z pracy, więc wszystkie badania będę miała za darmo zrobione z tego co wiem to z nfz nie wszystko jest bezpłatne. Jutro pani w rejestracji kazała mi dzwonić i próbować się umówić, bo do piątku mam urlop i chciałabym iść do tego lekarza co ma umowę podpisaną z luxmedem. Jestem zestresowana, na szczęście ma usg u siebie więc od razu będzie wszystko wiadomo... -
hela wrote:karm3lka super!!! ciesze sie ze serduszko bije i jest wszystko ok
ze zlych to jakas infekcja buuuu
pewnie że dobre