JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hela wrote:super!!! niech rośnie duże i zdrowe
Stardust87 nie wiem dokładnie jak to jest z glukozą, wiem że nie powinno się jeść dużo wieczorem nawet, może to z tego powodu? ja bym chyba zrobiła jeszcze raz, ale już na bardzo lekkiej kolacji pod wieczór 3 jednostki to nie dużo może o to chodzi? -
ja miałam podobnie z cholesterolem, i mi rodzinna powiedziała że podwyższony wynik mógł wyjść np przez to co zjadłam wieczorem, np coś bardziej tłustego. Wydaje mi się że tak małymi różnicami nie powinnysmy się przejmować, ja np zjadłam leciutkie śniadanko i miałam glukoze 139 chyba z tego co pamiętam, bo zapomniałam że trzeba na czczo
stardust87 lubi tę wiadomość
-
Mlenka wrote:Dziewczyny, a powiedziałyście już w pracy o ciąży? Ja się właśnie przymierzam, ale jakoś tak się nie mogę zebrać .
-
Mlenka super ja w pracy powiem w przyszłym tyg. jeszcze poczekam bo jak tu czytam niektóre posty to........ wolę poczekac
stradust nie wiem co w przypadku takiego wyniku glukozy. Powinnaś skonsultowac to z ginem bo nie wiem czy to nie ma związku z cukryzca ciążową czy coś takiego. "-/stardust87 lubi tę wiadomość
-
Ja powiedziałam odrazu i już jestem na L4 gdyż moja praca może mieć wpływ na ciąże. Nie miałam żadnych oporów przed tym....Wszystko zależy gdzie pracujesz, jaką masz umowę itd....Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja powiedziałam we wt, bo mam L4 przez tego krwiaka. Nie było żadnego problemu, ale tak się spodziewałam
Milenka super, że już słyszałaś serduszko
Kasikaa powodzenia dziś !!!
Kurczę, gardło mnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:13
-
Ja chyba dziś w koncu powiem, umowę mam normalną, szefów raczej też w porządku, ale pracę mam taką, że będą musieli kogoś zatrudnić na zastępstwo za mnie.
Celia ja właśnie wyszłam z przeziębienia, na ból gardła polecam Tantum Verde i herbatę z miodem i cytrynkącelia lubi tę wiadomość
-
Mlenka wrote:Dziewczyny, a powiedziałyście już w pracy o ciąży? Ja się właśnie przymierzam, ale jakoś tak się nie mogę zebrać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:26
-
ja od razu w dzien powytywnego testu powiedziałam w pracy i kazały mi uważać, od razu lżejszą pracą sie zajmowałam i na drugi dzien do gin i od razu l4 dostałam mimo że nic jeszcze nie było widać. moja praca tez mogłaby miec duży wpływ na ciaże przez noszenie ciężkich kartonów, przewożenie palet wózkiem widłowym itp wiec dla bezpieczenstwa Maleństwa wole siedziec w domuMonis
[/link]