X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff zdażyłam nadrobić wasze wpisy. Co do obaw ja mam to samo co maximka i Paula 29 nawet pisałam o tym dzisiaj już w paru wątkach. Strach jest chyba nieunikniony zwłaszcza jeśli to pierwsze dziecko.
    Co do imion to nie mamy jeszcze nic ustalonego. Małż chce dla chłopca Maksymilian a dla dziewczynki nie mamy jeszcze wybranego. Zresztą mamy jeszcze na to czas.

Echhh...ja robię dokłądnie to co Ty ... sprawdzam, jak jakiś skurcz to głaskam się bo brzuchu i mówię : spokojnie Kochanie, nie szalej .... boooże ja już do tego cudu mówię :P

maximka ja mam tak samo. Gadam normalnie już z dzieckiem bo wiem że ono już wszystko słyszy, co najlepsze opowiadam, nawet co tatuś robi, żeby wiedziało :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 17:20

maximka84, Paula_29 lubią tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mindusia strach jest nawet jesli to jest kolejne dziecko drugie czwarte i pioate :D to nie ma znaczenia ktore z kolei :) ja jestem w drugiej ciazy i szczerze boje sie chyba jeszcze bardziej niz w pierwszej :) pozdrawiam:*

Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dla mnie szczęśliwym dniem okazał się 2 listopad wtedy zobaczyłam cień drugiej kreski

Margotka87, Plumb80, maximka84, Paula_29 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia witamy :) i zyczymy spokojnych 9 miesiecy :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia wrote:
    witam dla mnie szczęśliwym dniem okazał się 2 listopad wtedy zobaczyłam cień drugiej kreski
    Witaj i zapraszamy :) Gratulacje !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,macie rację.Strach zawsze towarzyszyć będzie nam aż do samego końca.I nie ważne,które to dziecko.Bo moje będzie trzecie,a ciągle myślę czy wszystko jest ok,czy jest zdrowe itp.
    To normalne myśli,jakie ma każda przyszła mama ;)
    Mam nadzieję,że nasze usg rozwieją te niepewności i będziemy spokojniejsze.

Ja wysprzątałam cały dom,zrobiłam obiad i zakupy,potem odebrałam dzieci ze szkoły.No i teraz jestem już wolna :P

Margotka87, maximka84 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb c!puszko napisalam na staraczkach a Ty tu zamulasz :P

Plumb80 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Mindusia strach jest nawet jesli to jest kolejne dziecko drugie czwarte i pioate :D to nie ma znaczenia ktore z kolei :) ja jestem w drugiej ciazy i szczerze boje sie chyba jeszcze bardziej niz w pierwszej :) pozdrawiam:*

Dokladnie :P Swiete slowa

Margotka87 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszlam sie polozyc i usnelam:P Co przyloze glowe do poduszki to moglabys spac :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Plumb c!puszko napisalam na staraczkach a Ty tu zamulasz :P
    No widziałam właśnie :) No to dawaj tutaj czy tam? Bo już nie wiem gdzie z Tobą pisać !!! Jak sukienka?

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpisalam tam :D ale moze racja ze bedziemy pisac tu :D
    ja dopiero 27listopada mam wizyte z usg :/
    kolor szafirowy dekolt w "v" i z przodu chce ja skrocic do kolana a z tylu zostawiam dluga :) jak tylko bede na przymaiorce to zrobie fote i wrzuce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 19:37

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    odpisalam tam :D ale moze racja ze bedziemy pisac tu :D
    ja dopiero 27listopada mam wizyte z usg :/
    kolor szafirowy dekolt w "v" i z przodu chce ja skrocic do kolana a z tylu zostawiam dluga :) jak tylko bede na przymaiorce to zrobie fote i wrzuce :D
    Taaaaaaaaaaak już się nie mogę doczekać fotki :D
    Wiesz co,ja muszę czekać do 02.12.,żeby się umówić do położnej,bo wtedy będzie już 8 tydzień.No a usg pierwsze w 12 tyg.Także póki co trzeba czekać :/

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuu mam nadz ze szybko zleci :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87- no wlasnie przeczytalam na tamtym watku, ze sukienka juz wybrana :P To super :) I czekam na jakies fotki :)

Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też,ale niestety nic nie poradzę.Przecież nie zmienią dla mnie jednej zasad i nie przyśpieszą terminów.Póki co trzeba myśleć pozytywnie,że wszystko jest ok. I samemu dbać o siebie ;)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wczoraj rozmawialam z Dawidem na temat slubu cywilnego zeby bylo nam latwiej w sprawach urzedowych i formalnych bo jak juz pisalam na tamtym watku to ciagle przekladamy go w czasie i zawsze cos wypanie. Mielismy brac jak z Julka w ciazy bylam ale akurat przeprowadza nam sie trafila i cala kase wlozylismy w nowe mieszkanie. Potem wymyslilam, ze jak mala sie urodzi ale ciagle latanie po szpitalach i potem ten pogrzeb tak mnie wybilo z rytmu zycia, ze nawet nie mialam glowy ani ochoty myslec na ten temat no i teraz mi sie tak "przypomnialo" i wrocilam do rozmowy i wiecie co uslyszalam: Kochanie nie mart sie zalatwimy to do czasu przyjscia dziecka na swiat. Ale na co on czeka? 3 dni przzed porodem mam isc do slubu? To w jaka ja sie sukienke zmieszcze?! Chyba w worek po kartoflach :P

Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa pociesze Cie :) ja ze wzgledu na cycki i brzuch mierzylam 46 rozmiar kiecki a wcale gruba nie jestem :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia wrote:

AAAAAA, witamy !!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia - w takim razie,jak usłyszałaś taką obietnicę,to teraz ciśnij kobieto i nie popuszczaj !!! Trzymam kciuki i czekam na termin ;)
    Margotka - no tak,przez te cycki teraz trzeba zmieniać rozmiarówkę.A jak mnie bolą od wczoraj :O

Paula_29 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie wlasnie od dzis przestaly bolec a w pierwzszej ciazy w ogole nie bolaly... a w ogole jak pomysle o karmieniu cyckiem znowu to mi sie slabo robi na samo wspomnienie:( a karmialam tylko 3miesiace bo musialam sterdydy zaczac na nowo brac bo dostalam atopa na sutku o.O :| i uwierzcie mi ze jak przeszlam na butle to moje mekki panskie sie skonczyly :D chociaz wychodzenie z karmienia wspominam baaardzo bolesnie i zle :(

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ