JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff zdażyłam nadrobić wasze wpisy. Co do obaw ja mam to samo co maximka i Paula 29 nawet pisałam o tym dzisiaj już w paru wątkach. Strach jest chyba nieunikniony zwłaszcza jeśli to pierwsze dziecko.
Co do imion to nie mamy jeszcze nic ustalonego. Małż chce dla chłopca Maksymilian a dla dziewczynki nie mamy jeszcze wybranego. Zresztą mamy jeszcze na to czas.
Echhh...ja robię dokłądnie to co Ty ... sprawdzam, jak jakiś skurcz to głaskam się bo brzuchu i mówię : spokojnie Kochanie, nie szalej .... boooże ja już do tego cudu mówię
maximka ja mam tak samo. Gadam normalnie już z dzieckiem bo wiem że ono już wszystko słyszy, co najlepsze opowiadam, nawet co tatuś robi, żeby wiedziało :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 17:20
maximka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Mindusia strach jest nawet jesli to jest kolejne dziecko drugie czwarte i pioate to nie ma znaczenia ktore z kolei ja jestem w drugiej ciazy i szczerze boje sie chyba jeszcze bardziej niz w pierwszej pozdrawiam:*
Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,macie rację.Strach zawsze towarzyszyć będzie nam aż do samego końca.I nie ważne,które to dziecko.Bo moje będzie trzecie,a ciągle myślę czy wszystko jest ok,czy jest zdrowe itp.
To normalne myśli,jakie ma każda przyszła mama
Mam nadzieję,że nasze usg rozwieją te niepewności i będziemy spokojniejsze.
Ja wysprzątałam cały dom,zrobiłam obiad i zakupy,potem odebrałam dzieci ze szkoły.No i teraz jestem już wolnaMargotka87, maximka84 lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Mindusia strach jest nawet jesli to jest kolejne dziecko drugie czwarte i pioate to nie ma znaczenia ktore z kolei ja jestem w drugiej ciazy i szczerze boje sie chyba jeszcze bardziej niz w pierwszej pozdrawiam:*
Dokladnie Swiete slowaMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odpisalam tam ale moze racja ze bedziemy pisac tu
ja dopiero 27listopada mam wizyte z usg
kolor szafirowy dekolt w "v" i z przodu chce ja skrocic do kolana a z tylu zostawiam dluga jak tylko bede na przymaiorce to zrobie fote i wrzuceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 19:37
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:odpisalam tam ale moze racja ze bedziemy pisac tu
ja dopiero 27listopada mam wizyte z usg
kolor szafirowy dekolt w "v" i z przodu chce ja skrocic do kolana a z tylu zostawiam dluga jak tylko bede na przymaiorce to zrobie fote i wrzuce
Wiesz co,ja muszę czekać do 02.12.,żeby się umówić do położnej,bo wtedy będzie już 8 tydzień.No a usg pierwsze w 12 tyg.Także póki co trzeba czekać -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wczoraj rozmawialam z Dawidem na temat slubu cywilnego zeby bylo nam latwiej w sprawach urzedowych i formalnych bo jak juz pisalam na tamtym watku to ciagle przekladamy go w czasie i zawsze cos wypanie. Mielismy brac jak z Julka w ciazy bylam ale akurat przeprowadza nam sie trafila i cala kase wlozylismy w nowe mieszkanie. Potem wymyslilam, ze jak mala sie urodzi ale ciagle latanie po szpitalach i potem ten pogrzeb tak mnie wybilo z rytmu zycia, ze nawet nie mialam glowy ani ochoty myslec na ten temat no i teraz mi sie tak "przypomnialo" i wrocilam do rozmowy i wiecie co uslyszalam: Kochanie nie mart sie zalatwimy to do czasu przyjscia dziecka na swiat. Ale na co on czeka? 3 dni przzed porodem mam isc do slubu? To w jaka ja sie sukienke zmieszcze?! Chyba w worek po kartoflach
Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia - w takim razie,jak usłyszałaś taką obietnicę,to teraz ciśnij kobieto i nie popuszczaj !!! Trzymam kciuki i czekam na termin
Margotka - no tak,przez te cycki teraz trzeba zmieniać rozmiarówkę.A jak mnie bolą od wczorajPaula_29 lubi tę wiadomość
-
mnie wlasnie od dzis przestaly bolec a w pierwzszej ciazy w ogole nie bolaly... a w ogole jak pomysle o karmieniu cyckiem znowu to mi sie slabo robi na samo wspomnienie:( a karmialam tylko 3miesiace bo musialam sterdydy zaczac na nowo brac bo dostalam atopa na sutku i uwierzcie mi ze jak przeszlam na butle to moje mekki panskie sie skonczyly chociaz wychodzenie z karmienia wspominam baaardzo bolesnie i zle