JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Cholerka,teraz już mnie drażni ten zapach kurczaka,aż mi wszystko w gardle stoi.Poszłam i wyłączyłam bo wnet pawia puszczę.A teraz wietrzenie chaty
U mnie jak sie juz piecze to mi nie przeszkadza ale jak jest surowe mieso to mnie az drzwiga... -
nick nieaktualny
-
helooo
dobrze ,dziewczynki ,że jesteście >3
bo myślałam ,że tylko ja mam schizy :)co mnie zakuje , zaboli latam do kibelka na wkładkę popatrzeć - ze strachu oczywiście .
A co do jedzenia to pobiłam rekord : na obiad śledzie w śmietanie , później upiekłam pierogów z kapustą i grzybami popiłam sokiem marchewkowym a niedawno szamałam pączka
aż się boje co będzie dalej ....hihihihPaula_29, Plumb80, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kochane a powiedzcie mi jak to jest z tym serduszkowaniem w ciazy? Mozna cala ciaze czy nie bardzo? Bo szczerze powiem, ze jak bylam w pierwszej ciazy i dowiedzialam sie o niej w 9tyg tak nie serduszkowalismy do konca ciazy i 6 tyg po porodzie
-
Mnie martwi tylko to, ze mam ochote na same niezdrowe jedzenie. Ja nigdy nie lubialam tych napojow energetycznych a moj Dawid je pije prawie dziennie i ostatnio napilam sie malego lyczka i jak nigdy mi zasmakowal i teraz mnie czasem nachodzi na niego ochota a to takie swinstwo przeciez jest
-
Ja też dzisiaj jadłam śledzie w sosie tzatziki, a uwielbiam też śledzie w sosie musztardowym.
Co do smaków to mi się trochę pozmieniało, odkąd jestem w ciąży nie mogę patrzeć na szynkę a tak jadłam ją codziennie, teraz tylko sery
W środę byliśmy z mężem w kinie ( na Wyścigu, swoją drogą polecam) to popcorn który potrafię w kinie jeść na tony jakoś mi nie podchodził i chipsy tez nie bardzo, na słodycze też jakoś bardzo nie mam parcia, a na co dzień bardzo lubię, więcej mam takich dni, że jakoś jeść nie muszę i nie czuje się głodna, dzisiaj 2/3 obiadu zjadł za mnie mąż..
Co do serduszkowania to też mnie to ciekawi bo ja miałabym ochotę ale się boję i odkąd zrobiłam test to nic nie było:(Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Kochana,my serduszkowaliśmy normalnie podczas obu ciąż.Jeśli ciąża nie jest zagrożona - nie ma przeciwskazań.Tylko wiadomo,ostrożniej.Ale polecam,bo w ciąży doznania są o wiele silniejsze u kobiety ;)My teraz też serduszkujemy od czasu do czasu delikatnie
Powiem Ci, ze mi jakos nie brakuje tego serduszkowania jak narazie. Wystarczajaco sie nawyginalam zanim zobaczylam 2 kreseczki. Czasem juz nawet z przymusu bo tu dni plodne a tu sluz odpowiedni...ehh szkoda gadacPaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZemraa wrote:helooo
dobrze ,dziewczynki ,że jesteście >3
bo myślałam ,że tylko ja mam schizy :)co mnie zakuje , zaboli latam do kibelka na wkładkę popatrzeć - ze strachu oczywiście .
A co do jedzenia to pobiłam rekord : na obiad śledzie w śmietanie , później upiekłam pierogów z kapustą i grzybami popiłam sokiem marchewkowym a niedawno szamałam pączka
aż się boje co będzie dalej ....hihihih -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Powiem Ci, ze mi jakos nie brakuje tego serduszkowania jak narazie. Wystarczajaco sie nawyginalam zanim zobaczylam 2 kreseczki. Czasem juz nawet z przymusu bo tu dni plodne a tu sluz odpowiedni...ehh szkoda gadac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 21:45
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:My z Mężem już 3 razy po teście. Nie nalegam,to jest indywidualna decyzja.Ale zobaczysz,że jest inaczej.Wszystko się mocniej odczuwa,no bo jesteś tam bardziej ukrwiona Ale jeśli się boicie,to nic na siłę.Ale w Polsce lekarze mówili,że nie trzeba rezygnować z .Chyba że jest coś nie tak z ciążą.A tak nie ma przeciwskazań.
Jak tylko się dowiem od gina że wszystko ok, to mam zamiar serduszkować ile się da:)Plumb80 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Paula - 29 wiosenek strzeli mi 25 listopada
Oki, zmykam powoli, zaraz koniec pracy,,,,do domku
Potem do Was zajrzę buuuuziaki :*
Maximka to będziemy życzyć wszystkiego najlepszego, to twoje pierwsze dzieciątko, tak? -
Plumb80 wrote:My z Mężem już 3 razy po teście. Nie nalegam,to jest indywidualna decyzja.Ale zobaczysz,że jest inaczej.Wszystko się mocniej odczuwa,no bo jesteś tam bardziej ukrwiona Ale jeśli się boicie,to nic na siłę.Ale w Polsce lekarze mówili,że nie trzeba rezygnować z .Chyba że jest coś nie tak z ciążą.A tak nie ma przeciwskazań.
Ja moze nie tyle co sie boje choc nie ukrywam, ze strach jakis tam jest zawsze to jakos wgl nie mam na to ochoty. Ja sie poloze do lozka i nie mam sily nogami ruszac a co dopiero na taka gimnastyke:P Chyba bym lezla jak kloda i jak to mowia: jak mnie Boze stworzyles tak mnie masz U mnie jest jeszcze to, ze mnie czasem pobolewa blizna po cc i to takie dziwne ciagnieciePlumb80 lubi tę wiadomość