JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie zajadam sobie śledziki w zalewie octowo-olejowej.Jakie pyszne A Mąż podsumował "No kochanie,w końcu widać,że jesteś w ciąży" - bo już ponad połowę słoika pożarłam haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 20:05
Klaudiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propo śledzi to ja ostatnio jadłam śledzia w sosie musztardowym, musze przyznać że rewelacja. Zjadłabym jeszcze tylko mąż nakazał aby mu zostawić.
Dziewczyny jakie smaki macie w ciąży? Na słodkie na słone, kwaśne a może na ostro. Bo ja mam mieszane. Raz na słodko a raz na słono.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym wszystko jadla niewazane czy ostre czy slone czy slodkie A najbardziej to fast foody mmm... Kupilam dzis sobie 0.5kg tych cukierkow marsow i bounty te mini i tak co chwile siegalam do woreczka i jadlam nagle wkladam reke patrze a tam pusto
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Hahaha dobra jesteś Niezły apetyt !! Czyli mamy się nastawiać niebawem na wielkie bum w pochłanianiu wszystkiego co pod ręką? No w 10 tyg to już pora na konkrety.Trzeba się zaopatrzyć w produkty
Hee no nie wiem ale lepiej zebyscie tak nie mialy bo ja juz 3 kg przytylam. Przy swoim wzroscie 156cm za niedlugo bd wygladala jak taka pileczka:P Powiem Ci, ze z Julka w ciazy tak nie mialam. Wrecz odwrotnie. Moglam caly dzien nie jesc nic i wgl nie bylam glodna. Juz wciskalam w siebie zeby cokolwiek temu dziecku dac:P A teraz to pochlaniam jak maly odkurzacz. Nie wiem jak ja potem zrzuce te zbedne kilogramy. Patrze sobie na ten kanal tlc i tam sa czasem te operacje plastyczne itp u tego doktora szczyta wiec chyba sie tez wybiore do niego -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Hee no nie wiem ale lepiej zebyscie tak nie mialy bo ja juz 3 kg przytylam. Przy swoim wzroscie 156cm za niedlugo bd wygladala jak taka pileczka:P Powiem Ci, ze z Julka w ciazy tak nie mialam. Wrecz odwrotnie. Moglam caly dzien nie jesc nic i wgl nie bylam glodna. Juz wciskalam w siebie zeby cokolwiek temu dziecku dac:P A teraz to pochlaniam jak maly odkurzacz. Nie wiem jak ja potem zrzuce te zbedne kilogramy. Patrze sobie na ten kanal tlc i tam sa czasem te operacje plastyczne itp u tego doktora szczyta wiec chyba sie tez wybiore do niego
No ja też oglądam często Dr Szczyt-a.Super gość.Tylko te operacje mniej super Ale co się nie robi dla piękna
Kochana,kg zrzucisz po ciąży,karmiąc i będąc w ruchu.Z dala od skalpela haha -
Mi brzuch zostal juz po Julci ale napewno oj napewno nie taki jak mam teraz:P Wszyscy mi mowili zebym cwiczyla albo cokolwiek robila bo potem to zaczne tyc i ciezko mi bd zrzucic no ale ja w tym okresie mialam wszystko w dupie za przeproszeniem i nie bardzo interesowalo mnie to jak wygladam a momentami to uwierzcie mi ale straszylam swoja osoba Powiedzialam, ze nie bd sie odchudzala dopoki nie zajde w ciaze i nie urodze dziecka, ktore zostanie tu ze mna...Nie chce do tego znow wracac ale w tamtym czasie to chyba nic do mnie nie docieralo i mialam swoj wlasny swiat...
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Ale jakby nie patrzeć,taki apetyt to znak,że ciąża się rozwija
No ja też oglądam często Dr Szczyt-a.Super gość.Tylko te operacje mniej super Ale co się nie robi dla piękna
Kochana,kg zrzucisz po ciąży,karmiąc i będąc w ruchu.Z dala od skalpela haha
Nie no oczywiscie zartowalam z tymi operacjami. Nie wiem jakbym musiala byc zdesperowana swoim wygladem zeby sie posunac do takiego czegosc. Cale swoje dotychczasowe zycie bylam szczuplka. Nie wazylam wiecej niz 45kg. teraz juz dobijam do 53:PPlumb80 lubi tę wiadomość