JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Dzień doberek
Ja znów mam na odwrót - śniadanie wręcz w siebie wmuszam ... potem oczywiscie czuje ssanie w żołądku, ale jakichś tam zachcianek nie mam.
Czasem brzusio wieczorami pobolewa ? Tez odczuwacie jeszcze kłucia w podbrzuszu ?
Miłego dzionka Wam zycze :*
Zbieram sie do pracy powoli ...
Ja w sumie często czuje kłucia, ból taki trochę podobny do miesiączkowego, szczególnie właśnie wieczorem
Mam nadzieje, że to nic poważnego -
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Ja w sumie często czuje kłucia, ból taki trochę podobny do miesiączkowego, szczególnie właśnie wieczorem
Mam nadzieje, że to nic poważnego
Naczytałam się na necie o tym, ponoć to normalne, macica się poszerza, a jedna dziewczyna nawet pisała że lekarz jej powiedział na te bóle: jajniki chcą pracować jeszcze a nie mogą
Myślę że dopóki te pobolewania nie są ostre, tylko takie sporadyczne to raczej nic złego
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane:) Jak prowadzicie ten kalendarz ciazwy na bellybestfriend to tam w zakladce PRZYROST WAGI pisze jaka mniej wiecej powinna byc nasza waga pod koniec ciazy:P Ale ja sie z nia nie zgadzam!! Ja przed zajsciem wazylam 50-51kg i jak to wpisalam w tym kalendarzu jako wage poczatkowa to mi wyszlo, ze w 9 mc ciazy przed samym porodem powinnam wazyc 67kg
-
Mam nadzieje, ze ten kalendarz sie pomylil. Ja przed ciaza z Julka wazylam 45kg a do porodu szlam z waga 53kg i od porodu do kolejnego zajscia w ciaze udalo mi sie zrzucic tylko jakies 2-3kg wiec bardzo malo. Az sie boje jak rzeczywiscie przytyje dobrze ponad 60kg wtedy juz napewno czeka mnie zmiana calej garderoby Wczoraj zostalismy zaproszeni na 70tke dziadkow Dawida w grudniu i tak przegladalam swoje ubrania w czym bym tam mogla pojsc szczerze powiem , ze sie zalamala. Koszule rozchodza mi sie w cyckach i brzuchu. Jak pojem na tych urodzinach to chyba zaczna mi guziki szczelac. Do spodni garniturowych tez sie dopinam ledwo ledwo a za miesiac to nie ma szans zebym w nie weszla... Chyba kupie sobie jakas ladna tunike i leginsy bo co innego mi pozostaje...
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Mam nadzieje, ze ten kalendarz sie pomylil. Ja przed ciaza z Julka wazylam 45kg a do porodu szlam z waga 53kg i od porodu do kolejnego zajscia w ciaze udalo mi sie zrzucic tylko jakies 2-3kg wiec bardzo malo. Az sie boje jak rzeczywiscie przytyje dobrze ponad 60kg wtedy juz napewno czeka mnie zmiana calej garderoby Wczoraj zostalismy zaproszeni na 70tke dziadkow Dawida w grudniu i tak przegladalam swoje ubrania w czym bym tam mogla pojsc szczerze powiem , ze sie zalamala. Koszule rozchodza mi sie w cyckach i brzuchu. Jak pojem na tych urodzinach to chyba zaczna mi guziki szczelac. Do spodni garniturowych tez sie dopinam ledwo ledwo a za miesiac to nie ma szans zebym w nie weszla... Chyba kupie sobie jakas ladna tunike i leginsy bo co innego mi pozostaje...
Plumb80, Klaudiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Nic mi się nie chce padam a w dodatku nawet podczas lezenia boli mnie dolna partia kręgosłupa:/a wy jak tam kochane?:*
Mnie też boli kręgosłup,mogę leżeć jedynie na boku,bo na plecach nie da rady - rwanie się wtedy nasila w dole pleców.Pozdrawiam KochanaMargotka87 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ecencja to ty już byłaś u lekarza a teraz idziesz raz jeszcze?
Nie lepiej poczekać jak już będzie serduszko?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że można już tak powiedzieć bo jedyne co to mam jeszcze leciutko zabarwiony śluz ale wiadomo, że te resztki po plamieniu muszą się oczyścić i z dnia na dzień jest ten śluz coraz bardziej normalny. Cieszę się bo długo plamiłam (ponad tydzień).
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Klaudia spokojnie nie denerwuj się, po I ciąży zrzuciłaś mało bo mało przytyłaś, ale jak ważysz więcej to łatwiej jest zrzucić kilogramy, po samym porodzie zejdzie Ci 5-7 a kolejne 10 jesteś w stanie zrzucić spokojnie w 3 m-ce. Lekarze mówią ze 13-17 kg to jest norma
No mam nadzieje, ze tak bedzie:P Bo przy moim wzrosci z taka waga to bd lekko smiesznie wygladala -
ecencia w takim razie trzymam kciuki aby wszystko było w porządku.
Ale pogoda pochmurna za oknem. Jeszcze czeka mnie dzisiaj podejscie do sklepu zrobienie zakupów i dokonczenie robienia obiadu przed powrotem S. z pracy. Później już tylko odpoczynek -
nick nieaktualnyamela wrote:Nieśmiało dopisuję się do Was Kochane. Wczoraj zrobiłam bete
Ogromnie się ciesz
Gratuluję i zapraszam serdecznie Pięknie,przybywa nas tutaj !!!
Wstaw Kochana suwaczek,co będziemy mogły podglądać swoje tygodnie ciążoweamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny