JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela wydaje mi sie, ze to troche za szybko na usg. Przewaznie robia najwczesniej klo 6-7tygodnia i od razu mozna zauwazyc bijace serduszko. Bo jakbys miala dzis usg to nie wiem czy bd nawet pecherzyk widac a napewno nie zapisze Cie na kolejne za 3 tyg bo to za czesto na usg.
Plumb80, amela lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:Miną tydzień od poprzedniej wizyty i mam iść sprawdzić czy wszystko ok przez to, że miałam plamienie.
Aa rozumiem, to fajnie , że masz lekarza, który się jednak przejmuje, może tak jak mówiłam taka twoja uroda i teraz już jak plamienia ustały to wszystko ok, życzę powodzenia i daj znać po wizycie co lekarz powiedziałPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudiaa wrote:Amela wydaje mi sie, ze to troche za szybko na usg. Przewaznie robia najwczesniej klo 6-7tygodnia i od razu mozna zauwazyc bijace serduszko. Bo jakbys miala dzis usg to nie wiem czy bd nawet pecherzyk widac a napewno nie zapisze Cie na kolejne za 3 tyg bo to za czesto na usg.
Plumb80 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:No właśnie dlatego zapytam się najpierw gina czy wogóle mam dzis je robić, bo zapisywałam się jeszcze jak nie byłam w ciąży na kontrole taką ogólną a i zapytam się jeszcze gina o duphaston, ponieważ raz straciłam dzidzie i bardzo się boje !
No o dupka sie mozesz zapytac ale z usg to sie wstrzymaj jeszcze z 3 tyg. Wtedy juz napewno zobaczysz maluszka i uslyszysz serduszkoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:No właśnie dlatego zapytam się najpierw gina czy wogóle mam dzis je robić, bo zapisywałam się jeszcze jak nie byłam w ciąży na kontrole taką ogólną a i zapytam się jeszcze gina o duphaston, ponieważ raz straciłam dzidzie i bardzo się boje !
Najlepiej,jakby dzisiaj tylko Cię zbadał przepisał duphaston,a usg przełóżcie za ok 4 tyg. Wtedy będziesz już wiedziała,że bije serduszko i czy jest wszystko ok.amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia_k1 wrote:Witam Mamusie:) dołaczam się. Moja Dzidzia-hm narazie pęcherzyk ma 7mm. Badanie u gina na 3 grudnia, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze...to moja pierwsza upragniona ciąża.
Witamy i gratulujemy Kochana !!!
Wstaw suwaczek Witamy na pokładzie -
nick nieaktualnymisia_k1 wrote:Witam Mamusie:) dołaczam się. Moja Dzidzia-hm narazie pęcherzyk ma 7mm. Badanie u gina na 3 grudnia, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze...to moja pierwsza upragniona ciąża.
Witam U mnie podobnie - pęcherzyk we wtorek miał 9mm, a w mikołajki następna wizyta
Nowym Mamuśkom gratuluję i serdecznie witam w naszych skromnych progachPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Najlepiej,jakby dzisiaj tylko Cię zbadał przepisał duphaston,a usg przełóżcie za ok 4 tyg. Wtedy będziesz już wiedziała,że bije serduszko i czy jest wszystko ok.
Plumb80 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
amela wrote:no to chyba tak zrobie tylko u mnie w przychodni jest tak że oddzielnie jest gabinet do usg i oddzielnie do badania znaczy na takie ogólne wizyty i nie bardzo będzie miał jak mnie zbadać w tym gabinecie usg bo tam nie ma fotela. Ale nic pójde i zapytam się go
No u mnie do tej pory bylo tak samo. Jak chodzilam w pierwszej ciazy to na badanie wchodzilam do jednego pomieszczenia a na usg na drugi koniec korytarza. Teraz przeniesli i wszystko jest w jednym pokoju. Ale nie powinno byc problemu jak powiesz w jakiej jestes sytuacji i ze chcialabys zwykle badanie ginekologiczne Trzymam kciuki za wizyteamela lubi tę wiadomość