JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Na basen spokojnie mozecie isc Nawet jest jak najbardziej wskazany dla kobiec w ciazy. Wiadomo sauny, solanki i jacuzzi odpada. Ja juz bylam 3 razy na basenie od kad w ciazy jestem
A mnie ginka powiedziała, żeby w tym pierwszym trymestrze sobie odpuścić baseny i inne takie...ahh co lekarz to opinia. W każdym razie ja już wolę mieć te 2 kg więcj, niż potem beczeć, że nie posłuchałam..bella82 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny a jak Wy sobie radzicie jak macie wilczy apetyt?staracie się jakoś ograniczać? ja nie wiem jak mam to zrobić, bo jak jestem teraz głodna i czegoś nie zjem to zaraz mi się słabo robi, mimo że jem więcej niż zwykle
Ja poprostu jem Ale staram się jeść mało i powoli, żeby mózg zatrybił, że już dostał to co chciał -
a ja mam wszystko gdzies z rana bylam mega podkur**** pewnie hormony szaleja ale kupilam sobie kubelek lodow o smaku serniczka z malinami i je pochlone przed tv bo ja sie waga nie przejmuje o! bd sie przejmowac po porodzie w pierwszej ciazy do 6 miesiaca przytylam 4 kilo to mi mowili za malo a razem sie uzbieralo ok 22kg i wszystko po porodzie zeszlo i nie kumam czemu bym miala sobioe odmawiac albo cos
Klaudiaa, mindusia, Plumb80, bella82 lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:a ja mam wszystko gdzies z rana bylam mega podkur**** pewnie hormony szaleja ale kupilam sobie kubelek lodow o smaku serniczka z malinami i je pochlone przed tv bo ja sie waga nie przejmuje o! bd sie przejmowac po porodzie w pierwszej ciazy do 6 miesiaca przytylam 4 kilo to mi mowili za malo a razem sie uzbieralo ok 22kg i wszystko po porodzie zeszlo i nie kumam czemu bym miala sobioe odmawiac albo cos
To widze, ze optymistycznie do tego podchodzisz Mi Dawid tez mowi, ze mam jesc tyko to na co mam ochote a waga sie bede przejmowala potem
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Margotka takie podejścia lubie. Ale mi teraz zrobiłaś smaka tymi lodami. Mniam , mniam aż sama nabrałam ochoty jutro też sobie kupie kubełek lodów i zjem a co tam kaloriie, tak jak napisałaś będziemy się martwiły po porodzie. Po porodzie siłownia i fitness idą w ruch pełną parą
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Esencja - cieszę się że wszystko dobrze
Jak się czujecie ?
Mnie dziś rano muliło, teraz jest już lepiej.
Poza tym mam wzdęcia, piję dużo wody, wczoraj trochę udało mi się załatwić, dziś rano też, ale rzadko bardzo
A tak to jajniki w dalszym ciągu ciągną i kłują - grają w ping-ponga
Mam nadzieję że to normalne, ale w poniedziałek zadzwonię do mojej ginekolożki i upewnię się czy to norma, chociaz naczytałam się w necie i koleżanka tez mi potwierdziła że tak miała że macica sie poszerza itd...
Ps. uspokujcie mnie z tymi kłuciami trochę bo zwariuję
Dziś po południu imprezka urodzinowa ... z najbliższymi
Wam zycze udanego weekendu -
Klaudiaa dlaczego od razu OTYŁE MAMY, musiałybyśmy przytyc koło 30 kg w ciazy aby byc otyłymi mamami. Ja planuje tyc w ciazy ale z głową,żeby później po porodzie bez problemu zrzucic. Ja juz sie umówilam wczoraj z S, ze jak babelek się urodzi to bede chodziła na siłke i fitness. Bede wykorzystywała jego czas wolny przed pracą albo po pracy on bedzie zostawał z bąbelkiem a ja spalała kalorie.
maximka udanej imprezki urodzinowejPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Mindusia bo mi juz duzo nie brakuje Wstawie kiedys tu zdjecie z basenu to zobaczysz jak smiesznie to wyglada. Nogi mam chude jak 2 kije od miotly, rece to samo a brzuch to taka opona. Smieje sie, ze mam juz w sobie takie kolko ratunkowe jak dzieci maja te dmuchane na basenie
-
cześć dziewczyny mogę dołączyć?
maximka mnie też ciągną jajniki i boli czasami podbrzusze byłam we wtorek u gina i powiedział mi że to normalne dzidzia robi sobie miejsce i macica się powiększa.
Co do jedzenia to ja nie mam żadnych zachcianek nawet mi się jeść za bardzo nie chcę nie bardzo podchodzą mi słodycze i mięsko cały czas za to mogłabym jeść owoce i warzywa.
Ja przytyłam w tym miesiącu sporo bo odpuściłam sobie ćwiczenia i teraz jeszcze maluszek trochę tego będzie pewnie do zgubienia ale damy radę nie mam zamiaru się ograniczać żeby nie szkodzić dzidzi. Zgubię po porodzie mam nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 11:18
misia_k1, Plumb80, bella82, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczkaaa1985 wrote:cześć dziewczyny mogę dołączyć?
maximka mnie też ciągną jajniki i boli czasami podbrzusze byłam we wtorek u gina i powiedział mi że to normalne dzidzia robi sobie miejsce i macica się powiększa.
Co do jedzenia to ja nie mam żadnych zachcianek nawet mi się jeść za bardzo nie chcę nie bardzo podchodzą mi słodycze i mięsko cały czas za to mogłabym jeść owoce i warzywa.
Ja przytyłam w tym miesiącu sporo bo odpuściłam sobie ćwiczenia i teraz jeszcze maluszek trochę tego będzie pewnie do zgubienia ale damy radę nie mam zamiaru się ograniczać żeby nie szkodzić dzidzi. Zgubię po porodzie mam nadzieję
Witamy Cię serdecznie
Achhh niech sobie robi miejsce dzidzia, niech robi ...
Buziaczki :* -
czesc Dziewczyny od dluzszego czasu zastanawiam sie nad zrobieniem technika farmacji szkola jest darmowa 2letnia w katowicach i tak sobie mysle czy dam rade ale jestem optymistka wiec sie chyba porwe na ten plan smigam dzis w odwiedziny do rodzinki takze bd pozniej Kochane moje :* pozdrawiam i kazdej :*
Plumb80 lubi tę wiadomość