JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Wiecie co patrze tak na tego mojego tygryska na tym suwaczku (czy co to tam jest) i chcialabym zeby byl juz na etapie tego napisu : babyboom.pl
Haha No tak,to czekanie jest najgorsze.Ale z drugiej strony...ciąża to coś wspaniałego i dlatego trzeba czerpać z tych chwil obecnych jak najwięcej,bo nie zawsze można być w ciąży A potem już po cierpliwym czekaniu przytulimy nasze maleństwa -
Plumb80 wrote:Spokojnie Teraz trzeba dostarczać dzidzi pokarm i energię. A po porodzie trzeba się zabrać za kondycję i zrzucać kg Ja też nie należę do szczupłych.
No ja wlasnie cale zycie bylam szczupla. Powiedzialabym nawet, ze chuda Wazylam 45kg i ta waga sie utrzymywala od kad pamietam do momentu az nie zaszlam w pierwsza ciaze. Z Julka przytylam 8kg a zrzucilam jakies 2-3 i teraz przed zajsciem wazylam ok 51kg a juz waze 53kg Tylko ja nie mam takiego parcia na jedzenie. Musze w siebie wciskac zeby cokolwiek zjesc. Glodu nie czuje praktycznie wgl... Juz po pierwszej ciazy musialam powyrzucac duzo ubran bo nie umialam sie dopiac a teraz to juz chyba nic mi nie zostanie z dotychczasowych ubran Nawet nie kupuje juz zadnych jeansow, bluzek na guziki tylko same wkladane przez glowe i spodnie na gumkach, leginsyPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:No u mnie do tej pory bylo tak samo. Jak chodzilam w pierwszej ciazy to na badanie wchodzilam do jednego pomieszczenia a na usg na drugi koniec korytarza. Teraz przeniesli i wszystko jest w jednym pokoju. Ale nie powinno byc problemu jak powiesz w jakiej jestes sytuacji i ze chcialabys zwykle badanie ginekologiczne Trzymam kciuki za wizyte
dziękuje
tak zrobie, też uważam że to za wcześnie na jakiekolwiek usg. Mam nadzieje że jakoś mnie zbada na tej leżancePlumb80 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Klaudia przy twoim wzroście 53 kilo to waga bardzo ok, poza tym pamiętaj, że duży będzie sam brzuch a nie ty, dziecko i łożysko ważą gdzieś 5 albo więcej, więc nie masz się czym martwić
Ja przed ciążą przytyłam 6 kilo i tez jestem załamana jak ja będę wyglądać bo nie wiem ile przytyje a już mam 6 do przodu no ale po porodzie uda się zrzucićPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Klaudia przy twoim wzroście 53 kilo to waga bardzo ok, poza tym pamiętaj, że duży będzie sam brzuch a nie ty, dziecko i łożysko ważą gdzieś 5 albo więcej, więc nie masz się czym martwić
Ja przed ciążą przytyłam 6 kilo i tez jestem załamana jak ja będę wyglądać bo nie wiem ile przytyje a już mam 6 do przodu no ale po porodzie uda się zrzucić
Hee wlozysz rolki na nogi wozek w rece i bedziesz zapierdzielala Ale nie przejmuj sie, nie Ty jedna Ja juz wymyslilam sobie, ze po porodzie zapisze sie na areobik bo samej to pewnie ciezko bedzie mi sie zmotywowac do jakichkolwiek cwiczenPaula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sobie myślę, bo wybieram się w sobotę na basen ... moge nie ?
Wiem że jacuzzi które uwielbiam czy bicze wodne są zakazane, ale spokojnie popływać chyba można
Kurde, nie czuję się dziś rewelacyjnie, zmęczona, senna a do 17 w pracy,,,no nie dam rady chyba -
Ja chyba zaczne podczas ciąży wykonywac jakieś cwiczenia dla kobiet w ciąży żeby tak nie przytyć strasznie w ciąży widziałam na necie jest ich cała masa basen w moim przypadku odpada bo nie umiem pływać, Jeśli chodzi o wage to ja przed ciążą ważyłam ok 65 do 67kg przy moim wzroscie 166cm teraz juz widze że przytyłam
-
Paula_29 wrote:Misia również gratuluje, w którym jesteś tygodniu?
dziś idę do lekarza po zwolnienie na tydzien i podpytac się o moje bóle podbrzusza, które mnie martwią
Dziewczyny to jak z tym suwakiem-jak mogę go wstawić??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia_k1 wrote:wg OVu to jutro będzie 4 tydzień
dziś idę do lekarza po zwolnienie na tydzien i podpytac się o moje bóle podbrzusza, które mnie martwią
Dziewczyny to jak z tym suwakiem-jak mogę go wstawić??
Kochana,kliknij na mój suwak.Przekieruje Cię na stronkę z suwakami.Musiasz wybrać kolor suwaczka i symbol,jaki będzie odmierzał czas ciąży.Potem wpisz datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki.Na koniec wygeneruj suwaczek - naciśnij.I musisz skopiować ten kod,który się w ramce ukaże.
Następnie wejdź na swój profil na OVU,w USTAWIENIA,potem SPOŁECZNOŚĆ i na dole będzie okienko białe PODPIS.I tam wklej ten kod i zapisz.Suwaczek będzie już widoczny Mam nadzieję,że pomogłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak Wy sobie radzicie jak macie wilczy apetyt?staracie się jakoś ograniczać? ja nie wiem jak mam to zrobić, bo jak jestem teraz głodna i czegoś nie zjem to zaraz mi się słabo robi, mimo że jem więcej niż zwykle