Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
małżowinka wrote:Kalade, a pappa robiłaś na własną rękę czy w uzgodnieniu z lekarzem? Bo ja zrobiłam po usg i lekarz powiedział że jeśli coś będzie nie tak to zadzwoni
-
Mmiśka wrote:
Piękny brzuszek ❤
Jak się wstawia zdjęcie-obrazek? Ja umiem tylko link do zapodaj 🤔AgaRydz lubi tę wiadomość
Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Mmiśka wrote:Ahh uwielbiam zdjecia brzuszkow
Fajna spodniczka ale niestety ja jestem niska i smiesznie w takich wygladam takze u mnie tylko przed kolano
Mam 160cm i też z reguły przed kolano noszę, ale ta mi wyjątkowo przypasowała. Na jesień-zime z brzuszkiem idealna. -
Piękne macie brzuszki. U mnie chyba też już coś tam widać. Niestety nie umiem się ustawić do zdjęcia, żeby to tak ładnie wyglądało, jak u Was I z wagą dalej jestem na -, ale już tylko 2 kilo, a nie 3.
Mmiśka, Paatka, MrsKiss, kanapa lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Widac widac rosna maluchy , fajnue jest pozniej porownac ja jak widze swoje ostatnie zdjęcie taka spuchnieta to masakra wtedy tego tak nir widzialam
-
nick nieaktualny
-
eMZetka wrote:Taak... Noe... Noe... Noe... I nie da się tego wyrzucić z głowy 😛
Haha, u nas często kończyło się na No... No.. No.. Noe i tak w kółko 😂
Brzuszki macie super, u mnie też widać ale tylko przez ciążowe spodnie, które ładnie nadają kształt brzuchowi (zwykle już cisnely za bardzo), bo bez to za dużo sadełka, żeby było widać ciążę 😂