Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mam na prenatalnych napisane, że kosmówka jest zlokalizowana na ścianie przedniej, to czy to jest to samo, że łożysko mam na przedniej ścianie??
Do mnie wczoraj do pokoju w pracy wszedł koleś, który wiedział o mojej ciązy i po paru minutach rozmowy oznajmił, że ma zapalenie oskrzeli.... no bez komentarz... -
nick nieaktualny
-
Ja też mam napisane że kosmówka jest na przedniej ścianie. To chyba właśnie to łożysko. Bo jak wpisałam w Google to wyszukiwało mi o łożysku
W ogóle nie wiem kiedy lekarz zlokalizował to łożysko bo nic na ten temat nie napomknął :p09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
nick nieaktualny
-
Ale masakra , poszlam z synem do sklepu ktory mam 5 minut od domu, tak mi siw slabo zrobilo ze musialam usiąść na podlodze w sklepie zeby nie zemdlec no tak to jeszcze nie bylo , coraz bardziej mnie to niepokoi dobrze ze w srode wizyta:(
-
Kurcze to masakra jakas.. mi się już tak nie zdarza ale do około 13 tyg nie wychodziłam z domu bo na schodach już bym padła.. ja mam takie czasem właśnie wizję że coś mi się stanie gdy będę sama w domu z dzieckiem i co wtedy, zanim nas znajdą to czy mu się nic nie stanie, chore wiem ale w mojej głowie zmęczonej mdłościami mam już bagno:p
-
Aprielka wrote:Kurcze to masakra jakas.. mi się już tak nie zdarza ale do około 13 tyg nie wychodziłam z domu bo na schodach już bym padła.. ja mam takie czasem właśnie wizję że coś mi się stanie gdy będę sama w domu z dzieckiem i co wtedy, zanim nas znajdą to czy mu się nic nie stanie, chore wiem ale w mojej głowie zmęczonej mdłościami mam już bagno:p
-
Mi się do tej pory udaje takie względnie naturalne obroty i kondycję utrzymać, bo funkcjonuje jak wcześniej (poza pora kładzenia się spać ). Mam wrażenie, ze mi to służy póki co ale tez zaczynam dostawać wyraźne info od ciała ze mam trochę zwolnić, przede wszystkim nie dźwigać. Nie szczypałam się z tym ale teraz serio tylko coś ciężkiego podniosę to czuje krzyż brzuch i ciało wysyła sygnał: chyba sobie jaja robisz ze będziesz to nieść2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja w sumie nie potrzebuje nic ( po synku polowa rzeczy jest nowa nie uzywana , a beda urodzeni prawie w tym samym czasie wiec sie wszystko zgra :p)oprócz pieluszek bambusowych do okrycia x3 :p uwielbiam je , chlodzą w upale a jak jest chlodno to ogrzewają
Zostaja tylko koszule i biustonosze dla mnie , rzeczy do szpitala. :p
Dalej tylko waham.sie co z wozkiem czy jednak kupic taki rok po roku czy tylko dostawka 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 13:38
-
Ja dziś właśnie kupiłam pierwszy pajacyk był taki ładny brudnoróżowy i mięciutki, a że mąż powiedział "kupujemy" to nie było się co zastanawiać myślałam, że zacznę wyprawkę kompletować jakoś po badaniu połówkowym, ale nie wiem czy wytrzymam jeszcze jutro jedziemy na dziecięce targi, niby mam zamiar kupić coś tylko starszej córce, ale po dzisiaj już wiem jak to się może skończyć
-
Ja musze kupic komode , i z poczatkiem nowego roku biore sie za pranie itp tym razem nie zostawie tego na pozniej bo jestem w kiepskiej formie i cos poprawy nie przewiduje :p jakies wgl mam dziwne przeczucia ze porod zacznie sie za nim pójdę na planowany termin CC