Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a tak z innej beczki, jecie śledzie w ciąży ? W pierwszej ciąży nie jadłam, no bo to surowa ryba... ale teraz czytam, że ilość soli i innych konserwantów sprawia, że jest to bezpieczny produkt. A ja mam taką ochotę! Typową zachciankę ciążową, już mi się nawet śniły 🙈Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My po dzisiejszej wizycie. Mimo moich boli i dziwnego uczucia wszystko wporzadku. Na usg wyszlo ze mam nadal nisko lozysko, malec nogami w dol. Dlatego czuje zawsze w kroku kopniecia. I wazy ok 730g. Dostalam skierowanie na roznego rodzaju badania krwi, moczu w tym tez glukoza. Kupilam sobie pomaranczowa. Przed badaniem ja schlodze . Zobaczymy wrazenia jakie beda
kalade, MrsKiss, summer..86, Misia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwego roku kochane.
Dużo zdrówka dla waszych maleństw.
Co ja wczoraj przeżyłam za katorge. Byłam u znajomych posiedzieć w domu, a że czułam się świetnie to postanowiłam wrócić ok. 1 w nocy. Zaczęliśmy zamawianie taksówki, ubera, czegokolwiek co zawiezie mnie do domu i znaleźliśmy dopiero po paru godzinach. Do domu wróciłam po 4... Mam nadzieję córcia nam to wybaczy. Dzisiaj odpoczynek cały dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 11:53
-
Szpilkka wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was ma jeszcze nisko lozysko??
Śledzie tez jem😛 uwielbiam śledziki na raz.
To będzie wyjątkowy rok🙂👶 wszystkiego dobrego Dziewczyny🎉🎊🍾
Na sylwestrze wytrzymałam do 3, dłużej niż dziewczyny, które nie są w ciąży😂 chociaż siedziałam i nic nie robiłam😜 dziecko chyba będzie imprezowiczem, nie wyganiało matki spać😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 13:33
diversik89 lubi tę wiadomość
👨🏻35 l. :
2011 Kryptozoospermia
07.2018 Azoospermia
07.2019 0,3 mln ruchliwych plemników (po operacji żpn)
👩🏻32 l. :
niedoczynność tarczycy
07.2019 I ICSI- 9 komórek- 6 zarodków- 2 przestały się rozwijać
18.07.2019 transfer dwudniowego zarodka
11 dpt beta 159,4 prog 154
13 dpt beta 379,2 prog 214
15 dpt beta 744,5
18 dpt beta 2578 prog 215
26 dpt mamy serduszko ❤️
👶 03.2020
Wracamy po rodzeństwo
28.02.22 transfer ❄️ 4.1.2
8 dpt beta <0,1 🥺
26.04.22 transfer dwudniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 🥺
10.23 histeroskopia: cd-138, usunięty polip
31.10.23 transfer trzydniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 -
nick nieaktualnyPaulinye wrote:Szczęśliwego roku kochane.
Dużo zdrówka dla waszych maleństw.
Co ja wczoraj przeżyłam za katorge. Byłam u znajomych posiedzieć w domu, a że czułam się świetnie to postanowiłam wrócić ok. 1 w nocy. Zaczęliśmy zamawianie taksówki, ubera, czegokolwiek co zawiezie mnie do domu i znaleźliśmy dopiero po paru godzinach. Do domu wróciłam po 4... Mam nadzieję córcia nam to wybaczy. Dzisiaj odpoczynek cały dzień. -
Mojej małej niestety przeszkadza głośna muzyka. Byliśmy w gościach gdzie są dzieci w wieku szkolnym i dopóki nie było tańców to było ok a gdy poglosili muzykę i basy to mała tak mnie kopała że musiałam zrobić sobie ze swetra na brzuchu wygluszacz. A i tak bardzo rozbolał mnie brzuch i zrobił się mega twardy więc po 23 zawinelismy się do domu...
Tak samo jak jadę autem i włącza się czujka od niezapietych pasów. Tak strasznie zaczyna mnie kopać że aż potrafi mi się niedobrze zrobić . Nie lubi takich dźwięków.Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ja tez nie lubię prowadzić, ale przewidziałam ze będą takie ceny i pamietam jaka jest zawsze w sylwestra męka z powrotem, wiec stwierdziłam ze nie będę wymyślać skoro i tak nie pije i nas komfortowo odwiozłem do domu . Tez wyjątkowo długo wytrzymałam, położyliśmy się prawie o 3.00
W ogóle zrobiłam wstępna selekcje ubranek ze względu na wielkość j miałyście racje - te Lidlowe są większe , tzn długie na pewno. Na ten moment jako wyznacznik ustaliłam sobie ubranka z Pinokio bo wydaje się najbardziej trafna . Z newbie tez są mocno duże2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ja tez nie lubię prowadzić, ale przewidziałam ze będą takie ceny i pamietam jaka jest zawsze w sylwestra męka z powrotem, wiec stwierdziłam ze nie będę wymyślać skoro i tak nie pije i nas komfortowo odwiozłem do domu . Tez wyjątkowo długo wytrzymałam, położyliśmy się prawie o 3.00
W ogóle zrobiłam wstępna selekcje ubranek ze względu na wielkość j miałyście racje - te Lidlowe są większe , tzn długie na pewno. Na ten moment jako wyznacznik ustaliłam sobie ubranka z Pinokio bo wydaje się najbardziej trafna . Z newbie tez są mocno dużenowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Ooo, dzięki, przyda się takie porównanie bo właśnie muszę teraz pouzupełniać po ułożeniu według prawdziwej wielkości2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań