Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
kalade wrote:A gdzie jest ta informacja? Nie widzę nigdzie jak i kiedy można to odebrać
-
kalade wrote:A gdzie jest ta informacja? Nie widzę nigdzie jak i kiedy można to odebrać
-
Szpilkka wrote:Jak masz aplikacje rossmann to tam jest zakladka "dla ciebie" --> rossne. A zresztą jak zakupy ci odbije na kasie i karte to im w systemie wyskakuje zeby to dac pewnie na google tez znajdziesz info
-
pingwinkowa wrote:A dobrze kojarzę, że u Ciebie wyszła cukrzyca ciążowa? Cukry masz pod kontrolą? Bo właśnie przy cukrzycy niezbyt kontrolowanej dzieci lubią sporo przybierać.
Błąd pomiaru też oczywiście bardzo możliwy. Ja już w tę pomiary to trochę przestaje wierzyć🙂 -
małżowinka wrote:Tak, zgadza się, ale nie mam przekroczeń glukozy, lekarka była niewzruszona, bo pierwsza córka urodziła się z wagą powyżej 4 kg i powiedziała że widocznie takie dzieci rodzę 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 06:45
małżowinka lubi tę wiadomość
-
Powiem wam dziewczyny że ta przeprowadzka mnie wykończy. Niby w sumie robiłam tylko za kierowcę ale po 3 dniach ledwo żyje a tu trzeba jeszcze wszystko rozpakować. Na szczęście pożegnałam się w końcu z 4 pietrem bez windy i teraz nie będę uwiązana z małym w domu jak już będzie z nami. Będę mogła normalnie zapakować wózek do windy i iść na spacer. Myślę że jeszcze góra 2 dni i już na spokojnie będzie wszytko gotowe
-
Emilka1990 wrote:Powiem wam dziewczyny że ta przeprowadzka mnie wykończy. Niby w sumie robiłam tylko za kierowcę ale po 3 dniach ledwo żyje a tu trzeba jeszcze wszystko rozpakować. Na szczęście pożegnałam się w końcu z 4 pietrem bez windy i teraz nie będę uwiązana z małym w domu jak już będzie z nami. Będę mogła normalnie zapakować wózek do windy i iść na spacer. Myślę że jeszcze góra 2 dni i już na spokojnie będzie wszytko gotowe
Niestety cos za cos ale wygoda przy dziecku dla mnie bezcenna -
nick nieaktualny
-
Gabriella wrote:Czy przygotowujecie się jakoś do porodu? Oglądacie filmy z porodami? Macie coś do polecenia? Ćwiczycie oddech, pozycje porodowe?
Gabriella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wręcz przeciwnie, oglądam wszystko co się da i słucham wszystkich możliwych historii, właśnie po to, żeby być przygotowaną psychicznie na każdą ewentualność. Ale ja się w ogóle nie nakręcam. Pewnie, gdybym była typem osoby nakręcającej się, to bym nic nie oglądała, bo to można w panikę wpaść
Jeśli chodzi o przygotowanie to ćwiczę oddechy przeponowe, czasem jak mi się przypomni to trochę kegla, trochę na piłce sobie kręcę i wzmacniam się ćwiczeniami ogólnorozwojowymi. Smaruję kroczę oliwką, ale bez jakiegoś masażu. Do tego wewnętrznie wiesiołek, liście malin, ananas i daktyle Nie wiem czy to cokolwiek pomoże, ale na pewno nie zaszkodziGabriella lubi tę wiadomość
-
Noooo to ja poszlam tak nastawiona do pierwszego porodu .... Nastawiona na duzo bolu.... Ze po 22 godzinach porodu położne mowily miedzy sobą na mnie "pani z bardzo ciezkiego porodu" ... A ja ja to slyszac sie dziwilam i myslalam coooo one gadaja przeciez nie bylo zle )))
Lepiej nastawic sie ma meczarnie i byc milo zaskoczonym niz na odwrotGabriella, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was ma lub używała laktator lovi elektryczny? Jakieś opinie?Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
nick nieaktualny