♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie na suwaczku już 22 tc to niewiarygodne że dopiero był test. Wczoraj oglądałam ubranka dla dzieci i zastanawiałam się jakie kolory chciałabym żeby moja córka nosiła
i chyba będę się nastawiać na neutralne kolory
dzisiaj byłam na badaniach ciekawe co mi wyjdzie znowu w moczu.
U nas chyba będzie Hania i już tak zostanie bo nie umiemy dojść do kompromisuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 09:17
zokeia, JJJ, koki91, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
-
zokeia wrote:Przyszedł czwartek, a wraz z nim zaczęłam nowy tydzień ciąży. Bardzo to lubię
Już 23 tydzień = 6 miesiąc!
Z tego samego powodu uwielbiam piątki
Za to dziś u mija dokładnie 5 miesiecy jak dostałam ostatni okres. Z jednej strony mam wrażenie, że niesamowicie szybko zleciało, a z drugiej strony ta ciąża ciągnie mi się okrutnie. Chciałabym chociaż koło 30tygodnia już byćale w sumie zaraz mikołaj, potem święta - grudzień zleci na pewno szybko, a potem tylko styczeń, luty i w marcu mogę już rodzić
Olciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem w szoku ze to już 21 tydzień. Muszę tez spisać sobie co potrzebuje dokupić, co już mam, ciuszki przebrać, cześć dokupić. Do tego rozważam delikatna zmiane w pokoiku, żeby był j dla chłopca i dziewczynki, chociaż teraz tez nie mam w różu wiec subtelne zmiany.
Młody wczoraj tak szalał, że aż w szoku jestem ile taki mały człowieczek ma siły.
-
A ja nie mogę w nocy spać dopóki ten ancymon nie zaśnie 🤔 a jest ostatnio jakiś nadaktywny i w nocy urządza dzikie imprezy 😂 ba, nie tylko w nocy, w dzień też szaleje... Już się boję jego temperamentu 😆 wczoraj od 5 do 7, dzisiaj od 1 do 3... Zero snu, bo co zmrużę oczy to te kopniaki i inne fikołki mnie wybudzają
Dorciax lubi tę wiadomość
🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
Nim się obejrzymy, a już będziemy wyczekiwać kolejnych dobrych wieści z porodówek hehe
Narazie sobie zapisuje różne linki do zakupów, ale mam straszną chęć już coś kupić. A najchętniej chciałabym mieć to już z głowy i walizkę spakowaną xD nie lubię pakowania, układania i wybierania, co potrzeba. -
nick nieaktualny
-
a moja Mała przesypia całe noce bez najmniejszego wyczuwalnego dla mnie ruchu
ok. 20ej robi zawsze rewolte aż mi się cały brzuch trzęsie, a później idzie grzecznie spać i następne ruchy czuje dopiero rano po śniadaniu
fajnie jakby po urodzeniu też jej taki rytm dobowy pozostał
-
u mnie też już 6 miesiąc! chociaż i tak będę marcówką to przywiązałam się do daty 1 kwietnia
Wczoraj również miałam połówkowe, kawaler ma całe 503g! najpierw wypiął się plecami i miał wszystko w nosie a później pięknie eksponował kroczeWszystko jest ok i to najważniejsze
zokeia, Annie1981, Olciak, Różyczka32, Mojanadzieja, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Moja mała szaleje Koło 24 chyba najbardziej
-
Gemma19. Czyli już zaczynasz być spokojna 🙂 Jak dzidziuś będzie bardziej ruchliwy i będziesz pewna, że to on, to już nie będziesz bała się przed USG 🙂 Życzę Ci tego jak najszybciej 🙂
misskity. *SmoczycA*
Gratuluję zdrowych maluszków 🙂
1Malinka1. Masz rację, każda z nas idzie z duszą na ramieniu na początku. Ja raz tylko spotkałam się z lekarzem, który pierwsze co, to pokazał serduszko i powiedział "Teraz może pani odetchnąć, a ja zrobię pomiary". Bardzo mi się podobało takie podejście.
Najgorsza była wizyta jak lekarka pozwoliła zrobić mi USG przez uczennicę. Wszystko po mału jej tłumaczyła i strasznie to długo trwało, zanim zobaczyłam serduszko, a to była właśnie wizyta serduszkowa i myślałam, że tam na zawał zejdę 🙈
zokeia. Mnie od początku bolą, ale rownomiernie.
Dziś jedziemy odwiedzić Mikołaja, córeczka nie może się doczekać, więc będzie dzień pełen wrażeń 🙂
*SmoczycA*, misskity, Gemma19 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
KORRALIKK wrote:Nim się obejrzymy, a już będziemy wyczekiwać kolejnych dobrych wieści z porodówek hehe
Narazie sobie zapisuje różne linki do zakupów, ale mam straszną chęć już coś kupić. A najchętniej chciałabym mieć to już z głowy i walizkę spakowaną xD nie lubię pakowania, układania i wybierania, co potrzeba. -
nick nieaktualnyMy się już zdecydowaliśmy na wózek
chcemy Cybexa chyba ze trafi się jakas okazja to wtedy można zmienić plany
Szykując wyprawkę będziecie się skupiały na jakiś kolorach konkretnych ubranek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 10:44
-
Mi się podoba ten anex m, ale dziś obejrzałam filmik porównanie anex m type z bebetto bresso premium, i bardziej mi się pasuje bresso, z wyglądu lepiej, amortyzacja mniej sztywna, budka dłuższa, większa, lekko tańszy. Więc biorę też jego pod uwagę. Chciałabym obejrzeć też takie porównanie któregoś z tych wózków z espiro next, ale nie znalazłam.
Widzę teraz na stronach, że wózki są o 300zl tańsze w promocji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 10:52
-
nick nieaktualny
-
KORRALIKK wrote:Mi się podoba ten anex m, ale dziś obejrzałam filmik porównanie anex m type z bebetto bresso premium, i bardziej mi się pasuje bresso, z wyglądu lepiej, amortyzacja mniej sztywna, budka dłuższa, większa, lekko tańszy. Więc biorę też jego pod uwagę. Chciałabym obejrzeć też takie porównanie któregoś z tych wózków z espiro next, ale nie znalazłam.
Widzę teraz na stronach, że wózki są o 300zl tańsze w promocji. -
zOsIa88 wrote:My się już zdecydowaliśmy na wózek
chcemy Cybexa chyba ze trafi się jakas okazja to wtedy można zmienić plany
Szykując wyprawkę będziecie się skupiały na jakiś kolorach konkretnych ubranek? -
Hejka!
Ja lubię piątki bo wtedy zmienia mi się tydzień w aplikacji - jutro będę idealnie w połowie ciąży!
Za tydzień w piątek mam połówkowe - już się nie mogę doczekać, tym bardziej że pierwszy raz ze mną mąż będzie podczas badań.
Muszę się zebrać, żeby przywieźć rzeczy po bratanku męża od teściowej i przebrać co chcę, a czego nie... Ale może w weekend? Albo w przyszłym tygodniu? Jakoś nie chce mi się już tego robić, a z drugiej strony chciałabym zaktualizować listę czego mi brakuje, a czego nie...
Kupiłam 4 ubranka
2 pajace - jeden w pepco , drugi dolce sono
2 body - robik radom
Zadowolona z nich jestem, ale narazie więcej nie kupuje bo nie wiem co dostanę w spadku
Co do imienia - u nas chyba będzie Mikołaj
A oprócz Mikołaja podobają mi się: Igor, Marcel, MichałDorciax, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc