Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adonis_26 wrote:Ciąża jest młodsza niż wychodzi z om. Około 6t1d ale ja się tego spodziewałam bo cykle miałam 30-34dni. Termin na 15.04. Serduszko ciuchutko bije bo to początek, ale jest! Serce mi prawie wyskoczyło jak weszłam. Normalnie... w życiu się tak nie denerwowałam!
Adonis_26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz po wizycie. Tak jak sie spodziewalam zarodka jeszcze nie ma ale jest pecherzyk ok 0.5mm prawidłowo umiejscowiony. Oczywiscie za szybko poszlam ale mowi ze nie jestem jedyna że wszystkie kobiety to robią każdej ciężko poczekać. Powiedzialam o bólach i mowil ze to moze byc ten naturalny bol jaki sie pojawia na poczatku ciąży w zwiazku ze zmianami jakie zachodza ale mowi do mnie z zapytaniem ze ciaza ma byc dmuchana chuchana? Ja mówię ze oczywiscie to odparl ze az mi sie oczy swieca taka jestem narwana :p dal mi luteinę dopochwowo w razie czego na te bole i gdyby pojawiły sie plamienia od razu na oddzial ale mam byc dobrej mysli nie przewiduje takich rzeczy i ze ciaza bedzie rozwijać sie prawidłowo. Zwolnienie do 20 wrzesnia
Nat90, siamyrka, DorotaAnna, Mała8 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wyszłam z wizyty maluszek ma już prawie 2 cm, serduszko bije jak dzwon Termin porodu co prawda wyszedł na 29 marca ale i tak zostaję z wami, bo znając życie to będzie kwiecień. Według USG tydzień idealnie zgadza się z terminem miesiączki 8t4d. Jupiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 16:49
Natalia-tosia, estrella, Sansivieria, Nat90, Emma1985, Wojna, Daffi, DoCelu 3 lubią tę wiadomość
-
Szonka wrote:Właśnie wyszłam z wizyty maluszek ma już prawie 2 cm, serduszko bije jak dzwon Termin porodu co prawda wyszedł na 29 marca ale i tak zostaję z wami, bo znając życie to będzie kwiecień. Według USG tydzień idealnie zgadza się z terminem miesiączki 8t4d. Jupiii
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich dziewczyn, które już slyszaly serduszka - zazdroszczę
Ja wczoraj byłam na becie, jutro idę odebrać wyniki i powtórzyć badanie, a wizyta dopiero 7 września więc cała wieczność...
Ogólnie zamiast fb wolę to lub inne forum, fb nie jest zbyt wygodnym narzędziem i łatwo się tam pogubić w komentarzach
Ależ jestem dziś zmęczona. Zresztą ostatnio cały czas padam na twarz, a popołudniami męczą mnie lekkie mdłości... Dziś w pracy zrobilo mi się słabo więc coś czuję że długo tej ciąży nie ukryje. Chociaż ja to się boję zbyt wczesnie wszystkim mówić, żeby nie zapeszyc... -
malutka_mycha wrote:Dostałam wyniki bety, przyrost prawidłowy, uff
Ale progesteron spadł z 48 na 32 a to już trochę gorzej. Ale taka wartość jeszcze chyba nie wymaga suplementowania?
to bardzo dobra wartość, ta niższa również, ja też raz przy becie 96 miałam 39proga, później przy becie 1820 miałam 33
Prog jest produkowany falami i nigdy nie wiadomo na jaki moment sie trafi, ale Twoje wartości są baaaardzo ładne -
nick nieaktualnyGratuluję dziewczyny pozytywnych wiadomosci z wizyty ja dzisiaj cały dzień na łóżku spędziłam tak źle się czuję. Okropnie mi słabo cały dzien i co chwile mdłosci mi dokuczaja. Nawet zastanawiam się czy to może nie jest zatrucie a nie objawy ciazy...
-
nick nieaktualnyGratuluje kolejnych serduszek i pięknych przyrostów bet!!
Ja wróciłam z pracy i jestem bardzo wyrzmieta! Połączenie mdłości z wzdęciami to jakis dramat. Poza tym chce mi sie okropnie spać ale szkoda mi popołudnia moja psina potrzebuje miłości nie mogę jej tak odtracic. W ogóle bym sobie popłakała czy ja jestem jakas nie normalna? -
nick nieaktualny