Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Moje BMI jest ponad 35.
Mój gin kazał mi się pilnować i nie przytyć wiecej niż 9kg. W sobotę miałam + ok 2kg. -
Daffi wrote:dziewczyny zaczynam panikowac.
boje sie. jestem sama z corka w domu bo M w pracy.
maly jest tak aktywny nawet na chwile nie przestal a ja od rana mam kolatania serca.. niby to normalne w ciazy ale one mi nie ustepuja caly czas sa.. obawiam sie ze te kolatania nie sa niczym dobrym i przez to dziecko sie stresuje i meczy.
Daffi zmierz ciśninie i odpoczywaj... spokojnieFasolka77
-
malutka_mycha wrote:Wczoraj któraś z Was pisała że w 26+2 dziecko wazylo 1200 bodajże, sprawdziłam. Moja dokładnie w tym samym dniu 977g
A swoją drogą to jak piszecie, że synek mamyginekolog się urodził w 31 tygodniu z wagą odrobinę powyżej kilograma to był strasznie malutki
Bidulek
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Mi kazali maks 6. Już mam 4. Muszę przestać ulegać swoim zachciankom, ale nie wierzę że stanę na 6kg. Ciągle chodzę głodna
- 40kg. Muszę powiedzieć, że jestem zaskoczona, bo w Koperniku też moja masa i wiek przeszły zupełnie bez komentarza. Bardzo się bałam, że zaczną komentować moje gabaryty, a to bardzo źle wplywa na moja psyche. -
Kasiulka90 wrote:Oooo ja mam dzisiaj akurat 26+2 i się zastanawiałam, ile Klemek może już ważyć. Dzięki!
A swoją drogą to jak piszecie, że synek mamyginekolog się urodził w 31 tygodniu z wagą odrobinę powyżej kilograma to był strasznie malutki
Bidulek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 18:23
Kasiulka90, Misiabella, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Ja bardzo się bałam co mój gin powie na taką masę. Ale On to taka oaza spokoju, najbardziej mnie rozbawił jak powiedział, że mam troszkę za dużo kilogramow. Troszkę
- 40kg. Muszę powiedzieć, że jestem zaskoczona, bo w Koperniku też moja masa i wiek przeszły zupełnie bez komentarza. Bardzo się bałam, że zaczną komentować moje gabaryty, a to bardzo źle wplywa na moja psyche.Tunia76, Paula 90, Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:moj Fifi w 26+2 wazyl 1200g ale on ma byc z tych wiekszych.
-
Kasiulka90 wrote:No właśnie widzę, że rozbieżności spore... A ja kolejne (i chyba ostatnie) usg będę miała dopiero 19 lutego. To będzie 30+0. Dzięki Wam wiem, że powinien wtedy ważyć ok. 1,5 kg
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:no wlasnie cisnienie mam ok 116/76 serce tez nie biije mi szybko bo tetno mam 82 ale czuje te rzeskoki i szybsze chwilowe uderzenia. i jeszcze mlody tak fikajacy od rana... chyba ze to jakis przelom i juz sie grubasek utuczyl na tyle ze tak bede czuc go codziennie?
boje sie bo bratowa miala takz corka ze byla nad aktywna okazalo sie ze dziecko mialo tachykardie... -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Nie masz mozliwosci żeby podjechać na IP? Uspokoilabys się. Na pewno nie spał w dzień? Może nie zwróciłas uwagi na to?
fasolka77 nie mam w sumie czym sie denerwowac... odpukac nie mam zadnych zmartwien.. ale moze rzeczywiscie lepszy magnez kupic.. zaraz pojde do apteki z cora i psem na spacer moze bedzie magne b6... -
Daffi wrote:nie spal ani chwili chyba ze przez sen tak robi.. serio moglabym nagrac kilku godzinny filmik jak obcy probuje sie ze mnie uwolnic. nie zaznalam tego nigdy w poprzedniej ciazy i w tej tez.. a tymbardziej mnie to niepokoi bo mam lozysko z przodu i ono dziala jak poducha.. mlody dzis kreci sie wokol wlasnej osi.. raz czuje go w macicy glowka w dol a po chwili jest poprzecznie...
fasolka77 nie mam w sumie czym sie denerwowac... odpukac nie mam zadnych zmartwien.. ale moze rzeczywiscie lepszy magnez kupic.. zaraz pojde do apteki z cora i psem na spacer moze bedzie magne b6...
to moze własnie zmienia pozycję i sprawdza jaka jest wygodniejszaobys sie jutro nie martwiła, ze się nie rusza bo jak sie dzisiaj wyskacze to będzie spał jutro cały dzień
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:to moze własnie zmienia pozycję i sprawdza jaka jest wygodniejsza
obys sie jutro nie martwiła, ze się nie rusza bo jak sie dzisiaj wyskacze to będzie spał jutro cały dzień
byc moze spanikowalam ale jak jestem sama w domu to zawsze tak jest ze szybciej ulegam presji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi ja mam zawsze takie kołatanie serca jak Filip się intensywnie rusza. Od początku tak miałam. Chyba taka natura tych naszych Filipów że mamom już w brzuchu palpitacje serca fundują
.
Daffi lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień