Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny czy moge do Was dolaczyc? Bedzie mi bardzo milo
W prawdzie termin mam na koniec marca- poczatek kwietnia. Mieszkam we Francji, bylam w 8 tyg na usg i jak narazie wszystko wporzadku ale zdziwilo mnie ze Pani gin nie powiedziala mi dokladnego terminu tylko na oko koniec marca poczatek kwietnia. Moze pozniej powie dokladniej? Pozdrawiam was i milego dnia zyczesiamyrka, teverde, Wojna, estrella, DorotaAnna lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
nick nieaktualny
-
Witam nowe koleżanki.
-
DoCelu 3 wrote:Obawy ma każda z nas... Nie jestem pewna, ale chyba jestem ostatnia, która jeszcze nie była. Na pierwszej wizycie. Trzęsę się na samą myśl. Ale wierzę, że będzie dobrze.
Ja tez jeszcze nie bylam i narazie sie nie wybieram....mysle ze kolo 8 tygodnia pojde....mam nadzieje ze wytrzymam do tego czasu -
siamyrka wrote:Mama360 ja miałam kiedy takie nocne duszności. Parę lat temu (nie w ciąży). W nocy, jakby mi coś siedziało na klatce, często wychodziłam na dwór, bo miałam wrażenie, że się udusze i u mnie okazało się na tle nerwowym (mimo, że to nie był jakiś okien czas nerwów). Mój chrzesniak też to miał i też od nerwów. Może przezywasz wizytę itp?
Oby szybko przeszło, bo wiem, jakie to męczące
Staram się w ciągu dnia tylko pozytywne myśli przyciągać.
I wczoraj musiałam już założyć większy stanik, więc też liczę że to dobry omen.siamyrka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja sie czuje fatalnie dzisiaj! Zwróciłam dzisiaj rano wodę ehh najgorzej bo wzięłam letrox popijam go woda i niestety wodna nie przeszła ;/ dziewczyny i co w takiej sytuacji bralybyscie tabletkę drugi raz? To było tak so 5 minut po jej wzięciu
-
Karmelka90 ja ostatnio mialam tak samo, tez biore letrox i wzielam druga tabletka. Nie zdazyla sie ona wchlonac, widzialam resztki w toalecie.. najlepiej jakbys z lekarzem skonsultowala.
Witaj Pati- kojarze Cie z mojego watku o zaniku objawow ciazowych. Co slychac? Plamienia ustapily?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 09:41
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Karmelllka90 wrote:Ja sie czuje fatalnie dzisiaj! Zwróciłam dzisiaj rano wodę ehh najgorzej bo wzięłam letrox popijam go woda i niestety wodna nie przeszła ;/ dziewczyny i co w takiej sytuacji bralybyscie tabletkę drugi raz? To było tak so 5 minut po jej wzięciu
Wydaje mi się, że w 5 min tabletka się nie wchlonie, ale poradziła bym się lekarza dla pewności -
Karmelka ale jak nie wez niech to też tragedii nie będzie. Przy ominięcie jeden dawki Tsh nie skoczy nagle do góry.
Ja oso iście wzięła bym jeszcze jedna bo nie sądzę żeby ta się wchlonela
Mi ostatnio najbardziej dokucza kręgosłup, siedzę na fotelu muszę sobie poduszkę położyć, często zmieniam pozycje. Ale najgorzej w łóżku. Wcześniej materac super wygodny a teraz tragedia. Zaczynam się zastanawiać nad tymi specjalnymi poduszkami dla ciężarnych. Ma któraś taka? -
malutka_mycha wrote:Karmelka ale jak nie wez niech to też tragedii nie będzie. Przy ominięcie jeden dawki Tsh nie skoczy nagle do góry.
Ja oso iście wzięła bym jeszcze jedna bo nie sądzę żeby ta się wchlonela
Mi ostatnio najbardziej dokucza kręgosłup, siedzę na fotelu muszę sobie poduszkę położyć, często zmieniam pozycje. Ale najgorzej w łóżku. Wcześniej materac super wygodny a teraz tragedia. Zaczynam się zastanawiać nad tymi specjalnymi poduszkami dla ciężarnych. Ma któraś taka?
Ja w poprzedniej ciąży miałam takiego dużego rogala i od ponad połowy ciąży tylko z tym spalam bo inaczej nie mogłam. Zobaczymy jak będzie w tej. Rogal na strychu leży -
siamyrka wrote:Ja w poprzedniej ciąży miałam takiego dużego rogala i od ponad połowy ciąży tylko z tym spalam bo inaczej nie mogłam. Zobaczymy jak będzie w tej. Rogal na strychu leży
Ja w poprzednich ciazach nie miałam.. Jako rogal służył mi małż, ale tez nie były tak modne.. To było 14 i 12 lat temu. Teraz się właśnie zastanawiam bo najchętniej bym spała z poduszka między nogami. -
Mama360 wrote:Czyli polecasz???
Ja w poprzednich ciazach nie miałam.. Jako rogal służył mi małż, ale tez nie były tak modne.. To było 14 i 12 lat temu. Teraz się właśnie zastanawiam bo najchętniej bym spała z poduszka między nogami.
Ja go dostałam i powiem Wam, że był to prezent w 10! Cześć miałam między nogami, część pod ręką i głowa. Różnie, przeróżnie sobie go ukladalam.
Za to mały rogal do karmienia kompletnie mi się nie przydał dostałam i leży nowy też na strychu hehe. Jak dla mnie mega nie wygodnyMama360, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DoCelu 3 wrote:Obawy ma każda z nas... Nie jestem pewna, ale chyba jestem ostatnia, która jeszcze nie była. Na pierwszej wizycie. Trzęsę się na samą myśl. Ale wierzę, że będzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem w pełnym 9 tyg czyli zaczęłam 10 i mdłości już ustały, wczoraj gin mówiła ze już samopoczucie powinno być lepsze także musicie przetrwać ten czas... ja się czułam fatalnie- mdłości cała dobę, brak sił na zrobienie czegokolwiek, teraz już lepiej
siamyrka lubi tę wiadomość