Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA my Młodego zrobiliśmy albo w domu na stole albo w Łebie na stojaka
Bo owu była akurat w dniu wyjazdu.
Karmelka - za bardzo spokojna i przyjazna psom miejscowość uchodzi Grzybowo. Tam nie byłam, ale byliśmy w Wisełce - tam również bardzo spokojnie i mają bardzo stara piekarnie z najlepszym chlebem na świecie, ale do morza trzeba się z większości domków przejść około kilometra pięknym lasem - my lubimy i zawsze bardzo dużo chodzimy więc dla nas jak znalazł. I właśnie Wiselke planujemy w tym roku.
MamaAga - to ja pisałam o rozpuszczalnej. Ja nie pije niczego z cukrem więc mi wywala sama kawa z mlekiem rozpuszczalna. Kawa z ekspresu nie robi mi nic. Wcale to nie znaczy że Tobie będzie cukier skakał.
Ja obejrzałam serial o mamuskach do końca. Weźcie pod uwagę że to wszystko jest tam wyreżyserowane. Ma być drugi sezon ale Maria powiedziała że nie weźmie w tym udziału, bo ludzie nie mają dystansu i myśleli że to wszystko jest na serio. Obserwuje ja i te dziewczyny na Instagramie. Te ich dzieci już takie duże
Co do paznokci - ja mam bezbarwne hybrydy, maluje zwykłym lakierem i mam ze sobą zmywacz. Stop nie mam pomalowanych ale chyba przejdę się na jakiś pedicure. Jeszcze nigdy nie byłam, bo zawsze robiłam sama. A teraz mam wymówkę -
DorotaAnna wrote:Mój mąż już został dawno poinformowany, że przynajmniej kwiaty mi się należą jak urodzę xd ale ostatnio obiecał mi też charmsa do mojej pandory
My może byśmy w sierpniu wyskoczyli na Mazury na weekend zobaczymy jak to będzie czy dzieciaczek będzie współpracujący
My z Giżycka też wróciliśmy już w trójkęmój mąż cały tydzień mówił do znajomych, że on przyjechał tutaj zrobić mi dzidziusia
no i się udało!
Czekam na wizytę
Dorota, te Charmsy są piękne! Jest taki mega wybór, ja powiedziałam, że sama sobie sprawię, charms wózek albo smoczek, chce też literkę M, jak się Marcysia urodziDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Byliśmy w Grzybowie, spoko miejscowość
ale nigdy nie rozpatrywalam tego pod kątem psiakow
W Międzyzdrojach mieskalismy w willi Cecylia i tez bez klopotu jesli chodzi o pieska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 15:17
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Kasionek wrote:No tez to słyszałam, że niby odyslają ale koleznki rodziły a nie były znane. Tak. Szczerze też bym wolała nie być znana i poprostu jechać byle gdzie i urodzić.Ale nie ma tak dobrze. Ciekawe na kogo trafiłaś? Ja tam też mam paru lekarzy, których jak zobaczę na dyżurze to pewnie mi się poród cofnie. Na szczęście jest ich tam dużo i połowy nie znam
Przyjmował mnie dr Śmiejkowski. Okropny człowiek. Jak tylko stamtąd wyszłam to się tak poryczałam, chyba nigdy nie byłam tak przerażona jak wtedy... W każdym szpitalu są lepsi i gorsi lekarze, nie mamy wpływu na kogo trafimy niestety. Życzę Ci, żebyś nie miała z nim doczynienia. Moja szwagierka tam rodziła dwa razy i była zadowolona, mówiła, że super położne i na lekarza też bardzo fajnego trafiła. Trzeba być dobrej myśli -
stresant wrote:Jakbym miala meza z Trzebiatowa, to bym juz nad morzem mieszkala :)a tak sie męcze w gorach
Jedziemy juz 5 rok do Niechorza, wczesniej 5 lat jezdzilismy do Miedzywodzia, ale pobudowali apartamentowce i Miedzywodzie zatracilo klimat.......
Najlepsze dzikie plaze sa za Pogorzelica na terenach wojskowych latwo dojechac rowerem......
Raz bylismy w Krynicy Morskiej ale dal mnie porazka.....najlepsze jest zachodnie wybrzeze
Gdybym miala wiecej kasy to bym do Świnoujscia na wczasy jezdzilaale tam ceny niemieckie i mnie nie stac
No i w zeszlym roku odkrylismy Mazuryi odrazu sie zakochalismy
-
Mama36 wrote:Daffi wiesz ze zawsze się bałam też tych wód.. Ale wiecie, że mi nigdy nie odeszły... Nawet za drugim razem jak kilkanaście godz się meczylam na porodówce.. Więc myślę że tym razem też się tak nie stanie
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Paula, widzę że seksualnie macie podobne upodobania do mnie
Ja mam wrażenie że im jestem starsza tym robię się też bardziej dojrzała i pewna tego co chce w seksie. Mój mąż otwarty na moje zachcianki a ja na jego. W sumie dopasowanie nam się trafiło. Kiedyś byłam pruderyjna. Ale życie jest jedno. Jak nie spróbuję i nie poszaleje to kiedy to zrobię?
I tylko raz było nam źle - jak się staraliśmy o ciążę. To było najgorsze co mogliśmy robić - seks "bo trzeba". Jak odpuściliśmy i znowu poszliśmy na żywioł to zaszliśmy od razu. Na samo wspomnienie mnie wzdrygaKarollinax26, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Mazury, cud natury, zapraszamy!
O tak ja kocham
No właśnie są piękne! Też chce wózek właśnie
Ja już po wizycie, wszystko dobrze. Serduszko na razie nie wykazuje oznak, że coś jest nie takto najważniejsze. Przepływy, afi wszystko w porządku. Mały wazy 1300 g! Nadal to 35 centyl ale najważniejsze, że rośnie
i ten lekarz wcale nie mówił że jest za mały czy coś
Karmelllka90, Karollinax26, Daffi, malutka_mycha, martusiawp, Anete, Tunia76, Kiwona, Misiabella, Wiewióreczka, Kasiulka90, Fasolka77, india lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Paula90 jak powinnam zmierzyć to czy kawa i mi ten cukier bardzo podnosi?
po obiedzie zmierzony(111) i teraz kończę kawę pić to tez godzinę od rozpoczęcia jej picia powinnam zmierzyć? -
DorotaAnna wrote:O tak ja kocham
No właśnie są piękne! Też chce wózek właśnie
Ja już po wizycie, wszystko dobrze. Serduszko na razie nie wykazuje oznak, że coś jest nie takto najważniejsze. Przepływy, afi wszystko w porządku. Mały wazy 1300 g! Nadal to 35 centyl ale najważniejsze, że rośnie
i ten lekarz wcale nie mówił że jest za mały czy coś
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:My z mężem planujemy jechać nad polskie może w sezonie właśnie lipiec-sierpień a w czasie listopad - styczeń lecieć za granicę.
Szczerze nie byłam na polskim morzem, chciałabym w piękne miejsce ale z dzieckiem nie turystyczne i mamy psa więc gdzies gdzie plaże są nie strzeżone żeby każdy członek rodziny skorzystał
Uwielbiam polskie morze, tylko ostatnio mamy pecha do pogody.
-
Paula 90 wrote:Ja kawę do śniadania piłam i mierzyłam z cukrem śniadaniowym. Ale myślę że jak sprawdzić chcesz tyko kawę to normalnie za godzinkę sobie zobacz.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Byliśmy w Grzybowie, spoko miejscowość
ale nigdy nie rozpatrywalam tego pod kątem psiakow
My byliśmy latem też w Grzybowie i powiem Ci że bardzo nam się podobało A obok dino.mieli pyszneeeee burgery z wołowiną mniam ! Zjadłabym