Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Ja to mam wrażenie, że te wody to tylko tak filmach odchodzą. Bach i kałuża w butach.
W ogole teraz czytam ze becikowe nawet to pierwsze zalezne jest od dochodu. Ale rozumiem ze dochod dziele po urodzeniu Filipka juz na 4 nie na 3? Bo sie jeszcze nie zalapiemy :p -
Blue2019 wrote:My byliśmy latem też w Grzybowie i powiem Ci że bardzo nam się podobało A obok dino.mieli pyszneeeee burgery z wołowiną mniam ! Zjadłabym
-
Karmelllka90 wrote:Ja obejrzałam pierwszy odcinek tego serialu, i ta laska od babyshower jest tak drażniącą że masakra.
Zastanawiam się też jak lekarz robił USG tej blomdynie w III trymestrze że dziecko było widac całe na USG ? Mi lekarze mówią że się już nie mieści
Ciekawe jak to jest, być tak bogatą.
Czekałam jakie wózki wybiorą -
Paula 90 wrote:Ja mam wrażenie że im jestem starsza tym robię się też bardziej dojrzała i pewna tego co chce w seksie. Mój mąż otwarty na moje zachcianki a ja na jego. W sumie dopasowanie nam się trafiło. Kiedyś byłam pruderyjna. Ale życie jest jedno. Jak nie spróbuję i nie poszaleje to kiedy to zrobię?
I tylko raz było nam źle - jak się staraliśmy o ciążę. To było najgorsze co mogliśmy robić - seks "bo trzeba". Jak odpuściliśmy i znowu poszliśmy na żywioł to zaszliśmy od razu. Na samo wspomnienie mnie wzdryga
Dokładnie, seks „bo trzeba”, to dla mnie nie seks. Jeśli chodzi o te sprawy, to bardzo lubię pójść na żywioł, nie wstydzę się tego.
Jeśli chodzi o mnie i o M to ja nawet nie myślałam o dziecku, byliśmy tacy szczęśliwi i tacy zakochani, że tylko to się liczyło! I wyszło, w życiu nie pomyślałabym że zajdę w ciąże. Z byłym narzeczonym przez 4 lata nic nie wyszło, myślałam że ze względu na moje problemy z tarczycą, będzie mi trudniej zajść w ciąże. Poza tym będąc z nim miałam dużo stresu.
Z M było inaczej, przekonałam się jak można kogoś kochać całym sercem.
Lubię wracać do tych chwil!Paula 90, Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
My zaszlismy po 1,5 roku staram, w 1 cyklu po poronieniu. Mieliśmy czekać, ale pojechaliśmy na weekend do Murzasichle np i nas poniosło
Zgadzam się, że seks zaplanowany to gwóźdź do trumny libido. Dobrze, że to już za nami. Ale teraz też posucha, najpierw zakaz a teraz mój K w ogóle nie wykazuje ochoty i twierdzi, że to teraz taki mało "seksowy" czas. No cóż.
malutka_mycha, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Kiwona mój mi kiedyś powiedział że nic nie poradzi ale ciąża i brzuch nie działają na niego podniecajaco. I czuję to jak już się nam zdazy. Cały czas pyta czy tak mogę, czy krzywdy dziecku nie zrobię, czy się nie zmeczylam itd. Skutecznie zabija nastrój
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Kuzynce odeszly przez sen w lozku i serio to bylo bach.
W ogole teraz czytam ze becikowe nawet to pierwsze zalezne jest od dochodu. Ale rozumiem ze dochod dziele po urodzeniu Filipka juz na 4 nie na 3? Bo sie jeszcze nie zalapiemy :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Kuzynce odeszly przez sen w lozku i serio to bylo bach.
W ogole teraz czytam ze becikowe nawet to pierwsze zalezne jest od dochodu. Ale rozumiem ze dochod dziele po urodzeniu Filipka juz na 4 nie na 3? Bo sie jeszcze nie zalapiemy :p
Na becikowe jest 1922 zł na osobę czyli to mnożyć razy 4 osoby bo dizekco już zaliczasz i wiesz jakie masz dochody to sobie zweryfikujeszmysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ale podobno jest jakiś 1000 na początek, to do tego też jest dochód ważny?
No to jest właśnie becikowe jednorazowa zapomoga z tytułu urodzenia się dziecka w kwocie 1000 zł i na to jest próg dochodowy 1922 zł na 1 członka rodziny , mnożyć razy ilość członków rodziny i weryfukujesz że swoimi dochodami czy ci przekracza czy nie -
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Polskie morze to mój drugi dom
A niedługo pewnie pierwszy
Polecam "gołe" plaże w Chałupach jeśli Wam to nie przeszkadza .A z pogodą zawsze trafiam więc musicie jeździć wtedy co ja
mieliśmy jechać ale nie było miejsc w ogóle nigdzie w zeszłym roku. Dopiero w Łebie trafiliśmy na nocleg.
Mówisz że spoko te plaże?mysla.nieskalana lubi tę wiadomość