Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiabella mi właśnie o taką sytuację chodzi. nie piszę o typowej patologii, ale o normalnych ludziach.
obserwuję to z boku i niestety bardzo często jest tak, że kobieta A idzie na wychowawczy, bo może sobie pozwolić, kobieta B niestety nie, więc kobieta B nie psioczy na kraj i przepisy, a na kobietę A... czy to jej wina, że ona może i te przepisy są tak głupie?
kobieta kobiecie wilkiem... nieważne, że to dobry człowiek - w tej sytuacji to pasożyt i darmozjad, bo jak to tak siedzieć w domu na dupie i brać od państwa...
i nie mówię tu, że tak jest akurat na forum, ale że bardzo często się z czymś takim spotykam.Misiabella lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Któraś z Was pisała dzisiaj rano o spaghetti i mam takiego smaka, że wysłałam męża po mięsko i będę robiła niedługo bolognese
Ja śpię po 9-10 godzin dziennie. Zwykle ciągiem, bo jeszcze nie mam nacisku na pęcherz. Straszny ze mnie leniuch odkąd jestem na L4. Jak ja sobie dam radę z malutkim dzieckiem? xD Chyba będę cały czas jak zombie xDKarollinax26, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:U mnie Daffi to bardziej jest tak, że często mam po goleniu podrażnienia. Moje lenistwo ma tu mniej do rzeczy
dlatego tak ustalam golenie zeby golic sie w przeddzien wizyty albo rano to wtedy ide w miare ladna tam na dole... a pozniej coz.. niech maz drapie jemu nie jest z tym zle:Despoir lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Któraś z Was pisała dzisiaj rano o spaghetti i mam takiego smaka, że wysłałam męża po mięsko i będę robiła niedługo bolognese
Ja śpię po 9-10 godzin dziennie. Zwykle ciągiem, bo jeszcze nie mam nacisku na pęcherz. Straszny ze mnie leniuch odkąd jestem na L4. Jak ja sobie dam radę z malutkim dzieckiem? xD Chyba będę cały czas jak zombie xD
To ja, przyznaję sięteż wróciłam ze sklepu i zaraz będę robić spaghetti
A mi dziewczyny od wczoraj brzuch twardnieje jak chodzę, jak leżę jest ok ale tak bezbolesnie, także do przeżycia. No spa, magnez i jakoś dam radęKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
ja mam dzisiaj lekką bombe na obiad bo o ile makaron ciemny z kurczakiem to sos pieczarkowo-smietanowy na smietanie 30%..
zoobaczymy jaki cukier bedzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 13:01
Karollinax26, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Ja robię zaległą galaretkę z wczoraj, truskawkową z herbatnikami
A zaraz czas na drugie śniadanie.
Trochę sie martwie (troche bardzo), bo wstępna diagnoza mechanika, że coś z wtryskami mamy. A to nie jest ani tania ani łatwa w naprawie sprawaOczywiscie, po 1 dniu testowania auta, mechanicy nie zauwazyli takich problemów, które zgłaszalismy, tak jest często. Ja nie jeden raz się wściekałam oddajac auto do mechaniora, że mi oddwalali i "Pani, nic tam się nie dzieje, u nas nie słychać stukania..." Po czym wsiadałam do auta i już odjeżdżając spod warsztatu słyszałam to, o czym im mówiłam
Kurde no, teraz tyle wydatków... Najchętniej to bym kupila inne auto, ale to kupiliśmy lekko ponad rok temu, wzięłam na nie kredyt, sporo włożyliśmy, bo wiadomo że jak się używkę kupuje to trzeba powymieniać sporo części itd. Ech.
Kiwona ja mam tak z mężem xd tzn ja mu mówię: przejedz się moim samochodem, coś jest nie tak. Anon wysiada z samochodu i mówi: nie wiem o co Ci chodzi wszystko działa. Xd i tak za każdym razem!👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi, espoir, india, valetta94, Kasionek, Lolka30, AniaKJ, mysla.nieskalana, Karmelllka90, Kiwona, Wiewióreczka, Kasiulka90, martusiawp, Fasolka77, Tunia76, B_002, Misiabella, DorotaAnna, Iduna, Anete lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Przyszło moje zamówienie z Lullalove, wszystko takie śliczne!
Powiem wam dziewczyny, że upatrzyłam sobie ten cieniutki kocyk-mgiełka na lato (ten różowy) i jak teraz chciałam zamawiać to go nie było. Ale znalazłam, że końcówka jest jeszcze wśród rzeczy II gatunku, czyli zawierające jakieś wady. Zaryzykowałam i zamówiłam. Nie wiem gdzie oni tam wady znaleźli ale ja nie widzęA przynajmniej zapłaciłam taniej za niego, więc jak się wahałyście kiedyś czy kupić coś II gatunku bo taniej to ja uważam że warto.
Zamówiłaś te różowy otulaczy bambusowy ? 45 zł??? Możesz zrobić Jedo zdjęcie wyraźniej? Dopisałam go do listy -
DorotaAnna wrote:Kiwona ja mam tak z mężem xd tzn ja mu mówię: przejedz się moim samochodem, coś jest nie tak. Anon wysiada z samochodu i mówi: nie wiem o co Ci chodzi wszystko działa. Xd i tak za każdym razem!
kupilismy 23.12 auto i o ile auto bylo od pewnej osoby kupione i wiedzielismy co bylo zrobione moj m i tak przyczepil sie do kilku rzeczy i sobie je dłubał.
zawsze to oszczednosc na naciaganiu przez mechanikow i placimy tylko tyle co za czesci.india, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Daffi ale jakie to będzie pyszne
Karola boziuu wygladasz jakbys serio polknela pileczke.
piekna, szczupla tylko pozazdroscic. ja bez ciazy zawsze bylam taka bardziej ubita na te 60kg.
teraz startowalam juz z troche wyzszego progu.
mierzylam ostatnio obwod brzucha na wysokosci pepka... balam sie ze centymetra zabraknie.. ale mam jeszcze troche w zapasie. z corka do porodu mialam 126 teraz juz mam 130...
moj brzuch jak go nie bylo tak nie bylo teraz wywalil na maxa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 13:10
-
nick nieaktualny
-
Blue2019 wrote:Mam wyniki
Na czczo 94
Po godzinie 151
Po dwóch 97Blue2019, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Moja sasiadka, młode małżeństwo on ma dwie własne dzialnosci, dzieci 4 lata i 6 miesiecy biorą 500+ na oboje i wszystkie zasiłki do tego kosiankowe czy jakoś tak ona nigdy nie pracowała. Kredyt na auto i mieszkankę spłaca się sam.
Nie zazdroszcze bo oboje z mężem zarabiamy bardzo dobrze ale kto by nie chciał żeby się kredyt hipoteczny spłacał sam?
Ludzie kombinują potrafią obejść my niestety nie umiemy -
Kiwona wrote:U mnie Daffi to bardziej jest tak, że często mam po goleniu podrażnienia. Moje lenistwo ma tu mniej do rzeczy
.
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Daffi wrote:ja mam dzisiaj lekką bombe na obiad bo o ile makaron ciemny z kurczakiem to sos pieczarkowo-smietanowy na smietanie 30%..
zoobaczymy jaki cukier bedzie...
Daffi lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Ja się staram golić na bieżąco,bo jednak jakoś nie czuję się dobrze zarośnięta. Karolinka ślicznie wyglądasz.
Blue to niby cukrzyca jest,ale to pewnie delikatną zmianą diety dasz radę wyrównać
Ja posprzątałam w szafie. Wypierniczałam wszystko,bez sentymentów.Niektóre rzeczy tak leżą,że nawet zapomniałam,że je mam a to znak,że nie będę w nich chodzić. Tak,że wyszło 8 worów do wyrzucenia :xmartusiawp lubi tę wiadomość