Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jak tam u was z praca dajecie radę? Bo ja jutro mam popołudniu do pracy i juz przeżywam chyba pójdę wcześniej na to L4 bo nie ma sensu sie męczyć
Edit: nikt w pracy nie wie. Chyba,że podejrzewają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 19:55
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jak tam u was z praca dajecie radę? Bo ja jutro mam popołudniu do pracy i juz przeżywam chyba pójdę wcześniej na to L4 bo nie ma sensu sie męczyć
-
Natalia-tosia wrote:U mnie w pracy ok. Jeszcze nikt nie wie, więc nie mam też taryfy ulgowej;-)ale skoro się dobrze czuję to stwierdziłam, że nie ma potrzeby abym była w domu. W poprzedniej ciąży praktycznie od po początku byłam w domu i wiem, że to nie dla mnie, strasznie mi się nudziło teraz będę pracowała do póki siły mi pozwolą
Ja tak samo! Nie byłam na l4 bo nie mogłam, ale nie pracowałam już od 7/8tygodnia. Umierałam z nudów w domu. OdnawiałAm meble, szyłam na maszynie, uczyłam się fotografii. Nie umiem takNatalia-tosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też jeszcze planuję trochę popracować. Właśnie ze względu na to żeby nie siedzieć za długo w domu, jeszcze się nasiedzę.
Czasem mi ciężko w pracy ze względu na tą senność i brak koncentracji, ale mam nadzieję że do grudnia wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 20:06
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdonis - my rzygamy z Tobą szczęściem
Mama dwójki cudownie że to jednak ciąża nie wiem czy Łapiesz się jeszcze na kwiecień, ale koniecznie zostań z nami
Skąd ty właściwie miałaś ta "pewność" że w ciąży jesteś? Jest dopiero 8dpo a ty jesteś z nami od dawna
Miałaś chyba testować jakoś 3 września o ile dobrze pamiętam
Super, że się udało i że już test pokazał. Bardzo szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 20:21
Adonis_26, Mama dwojki lubią tę wiadomość
-
DCelu ja rozumiem Mamę Dwójki bo ja też już tydzień po wiedziałam, że jestem w ciąży, byłam bardzo rozkojarzona i strasznie mi się cera popsuła, ale połàczyłam fakty jak mój mąż powiedział, że chyba nam się udało zrobić bejbisia bo jak się przytulamy to on czuje że TAM u mnie jest coś inaczej zrobiłam test 7 dpo i wyszedł negatywny. Powiedziałam wtedy małżowi, że spoko jest po prostu za wcześnie, ja wiem, że jestem w ciąży i już.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A ja właśnie pytałam męża i mówi że nie czuje różnicy. Ale on nadal się stresuję przy zbliżenia h że coś uszkodzi. Więc chyba aż tak się na tym nie skupia, tylko na tym żeby być delikatnym.
Nadal mnie zaskakuje jego stosunek do ciąży. To jest typ - zero taryfy ulgowe przy chorobie, jak coś Cie boli to siedzi to tylko w Twojej głowie itp. A tutaj zwrot o 180 stopni -
Adonis brzusio super... Rośniemy ciężarowy:)
Ja liczę że w czwartek powiem szefowi potem reszcie w pracy, muszę mieć trochę ulgowe taryfy żeby nie iść na L4. Muszą znalesc na moje miejsce kogos.w planach mam pobyt do końca września a zobaczyny jak będzie. Potem w obroty biorę moich 7mo i 5to klasistów. Akurat cały rok z Mamciaw domu z nauką. Przypilnuje porządnie, bo tak sami w domu siedzieli do 18. -
Karmelka my chyba mamy podobną pracę więc jeżeli chodzi o mnie to jest różnie, fajnie jest z jednej strony jak mam na późniejszą godzinę, bo rana mam mdłości, ale znowu po południu zasypiam na stojąco. Chciaż ostatnio w pracy mdłości męczyły mnie też popołudniu... ciężko mi się skupić żeby przypilnować ludzi zwłaszcz, że pracuje w handlu i mam na zmianie ok. 10 pracowników ciagle coś się dzieje ciagle muszę być na wysokich obrotach, a jednak zmęczenie daje się we znaki...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama360 wrote:Adonis brzusio super... Rośniemy ciężarowy:)
Ja liczę że w czwartek powiem szefowi potem reszcie w pracy, muszę mieć trochę ulgowe taryfy żeby nie iść na L4. Muszą znalesc na moje miejsce kogos.w planach mam pobyt do końca września a zobaczyny jak będzie. Potem w obroty biorę moich 7mo i 5to klasistów. Akurat cały rok z Mamciaw domu z nauką. Przypilnuje porządnie, bo tak sami w domu siedzieli do 18.
Coś czuję, że będą bardzo ładne oceny w tym roku
Ogólnie to ja chyba też bym została do końca września ewentualnie połowy października. Tak jak mówiłam pracuje w handlu, przed 1 listopada zacznie się bardzo duży ruch i bardzo dużo pracy więc już nie pisze się na to👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna mama dwójki miała super przeczucie bo dołączyła do nas 5 dni temu już ja to rozumiem. W pierwszej ciąży też po prostu wiedziałam, że jest. Zrobiłam test 7 dni po stosunku (nie wiem kiedy była owulka wtedy) i negatyw. Ale ja wiedziałam... Zrobiłam drugi test kolejne 7 dni później i były dwie ogromnie grube kreseczki zdarzyło mi się to tylko w tej pierwszej ciąży. Innych nie wyczułam. Dlatego tak dopytuje, czy ona miała to samo.
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, to moja ostatnia ciąża.. Wiec jak juz wrócę do pracy to aż do emerytury będę działac.ostatni dzwonek na odpoczynek więc nie będę się przed L4 wzbraniać
DorotaAnna, DoCelu 3, Adonis_26, Natalia-tosia lubią tę wiadomość