Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:U mnie wada -8. Byłam u dwóch okulistów (nie wierzę jednej ekspertyzie) i oboje zgodnie stwierdzili że siatkówka zdrowa jak koń i możemy się rodzić SN
Ale to mi kazala też gin zrobić jak jej powiedziałam o wadzie. Nie miałam skierowania, byłam na Medicover -
Daffi wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki. Córeczka brata jest wlasnie operowana w Kajetanach. To ma być klucz do jej lepszego zycia. Ola w październiku skonczy 8 lat. Ma smutna przeszlosc kardiologiczna ktora pozostawila nastepstwa w postaci braku sluchu. Ale jest dla niej ratunek ktory nie bedzie wymagal aparatow. I wlasnie to jest ta chwila.. Walka o jej lepsze byc moze w koncu normalne zycie.
ściskam mocno!!!Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:ściskam mocno!!!
Z serduszkiem tak pięknie sie skonczylo ze teraz przed operacja kardiolog powiedzial ze gdyby nie znal jej historii i tego co przeszla a byla w tym i reanimacja na oczach matki.. To w zyciu by nie powiedział ze dziecko mialo jakikolwiek problem z sercem. -
Paula 90 wrote:Zgadza się, soczewki noszę.
Moje okulary maksymalnie "odchudzone" wyglądają jak denka od musztardy. -
nick nieaktualnyA mnie ludzie zadziwiaja dziś była babka oglądać.naroznik on jest mały ogółem w stanie naprawdę super po czyszczeniu miałam wystawione za 300 zł baba NiedojZ że nie ma czym zabrać chce żeby jej zawieźć i jeszcze się targuje o 50 zł A chce to dla turystów do domku letniskowego.....wiecie co ręce mi opadają na takich ludzi. NiedojZ że mamy jej go zawieźć 20 km w jedną stronę to ejscze dopuścić cenę ??? Bez przesady to i tak są grosze. To mówi że musi się zastanowić szok i niedowierzanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 13:54
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Nie myslalas o korekcji laserowej? Ja wiem ze to zadna gwarancja ale taka wada to juz ciezka do zycia. Ja sama mysle nad tym tylko po porodzie bo to moja ostatnia ciąża.
Chciałabym ten zabieg. Bez soczewek/okularów jestem jak niepełnosprawna. Nie jestem w stanie poruszać się i normalnie żyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Tunia a najlepiej po prostu się umówić i spotkać, a jak coś ci nie będzie odpowiadać to zawsze można szukać dalej
Ja zaczynam od najbliższej przychodni bo mam do niej 200m i tam też będę się rozglądać za pediatrą. -
Blue2019 wrote:A mnie ludzie zadziwiaja dziś była babka oglądać.naroznik on jest mały ogółem w stanie naprawdę super po czyszczeniu miałam wystawione za 300 zł baba NiedojZ że nie ma czym zabrać chce żeby jej zawieźć i jeszcze się targuje o 50 zł A chce to dla turystów do domku letniskowego.....wiecie co ręce mi opadają na takich ludzi. NiedojZ że mamy jej go zawieźć 20 km w jedną stronę to ejscze dopuścić cenę ??? Bez przesady to i tak są grosze. To mówi że musi się zastanowić szok i niedowierzanie
.
Daffi kciuki zaciśnięte &&&&&&&&. Na pewno będzie dobrze.
A ja wróciłam z zakupów bez galaretki! Fuck. Chyba tylko ja jej jeszcze nie robiłam hihi.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka ja tez nie robilam bo ja średnio za galaretka jestem.
Ja wolę zelki haribo :p wiem ze swinstwo i brzuch mnie po nich boli ale lubie je.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 14:32
-
nick nieaktualnyLolka
No właśnie do męża mówię że powinnam za darmo oddać zawieźć i dopłacić....No ludzie to są normalnie prymitywni...A pod dom babka pojechała bagatela 2 letnim nowym autem....Ale tacy są najgorsi... No kurde jak 300 zł za narożnik jej dużo to niech idzie do sklepu sobie nowy kupi A nie będzie wymyślać ...Lolka30, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Stresant wspolczuje obrzekow. Ja tez juz widzę u siebie opuchlizne - na nogach i twarzy. Dzis jadac autem zamiast patrzec na droge to co chwile zerkalam w lusterko i nie mogłam wyjsc z podziwu jak dzis wygladam. Jeszcze zahaczylam o fryzjera a tam o zgrozo! też lustra
obciachałam dzis wlosy do połowy pleców
-
Blue nic mi nie mów o kilogramach. Ja mam juz 14 na plusie. Szok!
Dzis bylam w pracy i śmiali sie z mojej piłeczki, twierdzili, ze wszystko w brzuch mi poszło. Ale chyba po prostu chcieli byc mili :p
Fasolka sto lat! Zdrowka, miłości, lekkiego porodu i wspanialego macierzyństwa :*
Fasolka77 lubi tę wiadomość