Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Kasa chorych nie pokrywa leczenie przy zmianie lekarza
Będzie dobrze noe denerwuj się
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyAle jak można obsmarować kogoś kogo się nie znaKarmeLoVe wrote:Właśnie o to Dziewczyny chodzi, ja nic nie mówię, bo nie ma żadnych burz. Chodzi tylko o to, że obsmarowane bylyscie równo, a teraz jesteście najlepsze,jak ktoś widział to co wcześniej my na wasz temat, na mój temat, to przykro się czyta teraz takie słodkości. Serio.
hahaha
Blue2019 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, piorę i prasujechce_byc_mama wrote:Paula_90
No ja tez sie niby nie przejmuje, ale moj maz to juz bardzo. On wie jaka ona jest ale mimo to zawsze powtarza, ze to starsza i bardzo samotna kobieta i trzeba ja zrozumiec (urodzila mojego meza dosc pozno - ma teraz 70 lat i jest sama w Polsce bo wszyscy mieszkamy a granicami).
A co do prania - pierzesz juz dzieciece ciuszki? Bo z tego co widze to mamy praktycznie ten sam termin, a ja jeszcze nic nie pralam
Ogromną przyjemność mi to sprawia
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72078a74cb95.png
Wiem że mam dużo ubranek ale z drugiej strony za taką cenę żal nie wziąć jednego kompletu w 68 rozm a drugiego 74 :p
I ciekawa jestem tego termometra 55 zł hmmm, generalnie chwalone są te rzeczy z Lidla . Jedna z was pisała że jak jest temperatura to i tak zanim poda dziecku lek to używa termometra do pupci...
Ja kupiłam Microlife NC120 na jakieś promocji w DOZ.pl za 99zł, przez chwile też się zastanawiałam nad tym z Lidla, ale różne opinie o nim słyszałam raczej te niepochlebne. Za Microlife przemówił do mnie fakt, że używa go Alicja Jaczewska - lekarz z instagrama
ale oczywiście nie tylko to spowodowało, że go wybrałam
:D:D
-
nick nieaktualnyFasolka - ja kupiłam i obcinaczki i nożyczki. U raczek wygodniej obcina mi się nożyczkami a u nóżek obcinaczkami.
Tak przy siostrze też robiliśmy. Cążkami wygodniej na prosto się obcina a właśnie tak powinno się u stopek zeby nie wrastały paznokcie.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny A powiedzcie te pajace na wyjście że szpitala i spacerki takie cieplejsze na jaki rozmiar bierzecie ?? Bo nie mam dzieci na wiosnę i totalnie nie wiem jak się takie smerfy o.tej porze roku ubiera

Myślałam o 62 tak optymalnie bo dla takiego krasnoludka 68.to.chyba giga za wielki. A 56 to może być za mały . W jaki rozmiar celujecie ? -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka77
http://www.fitjestgit.pl/search?updated-max=2016-04-09T16:32:00%2B02:00&max-results=10&start=70&by-date=false&m=1
Fajny blog sporo przepisów na słodkie pyszności w wersji zdrowej a ty chyba lubisz piec
oooo!!! dzięki!!!! mam chia w domu to pod koniec tygodnia machnę Truskawkowo-bananowy pudding chia

THX KARMELLKA!!!
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualnyAle to jest nie możliwe bo taka waga przy takim centylu brzuszka i głowy to nogi żyrafy. Idziesz do lekarza na poziomie a to jakiś lamus co robił USG. Z ilości USG mogłabym doktorat zrobić a jak widać moja ciąża przebiega prawidłowo i corcia też. Więc ci mówię serio taka waga dziecka jest nie mozliwa żeby była przy 10 centylu brzuszka i głowyMamaAga85 wrote:Czytam i drąże nadal...
o ile waga sie zgadza to zaznaczyla mi na czerwono ATD i BPD czyli brzuszek i główkę...
Czytam że obydwa wymiary są na 10centylu...
-
nick nieaktualnyByła u mnie koleżanka dostałam momme krem na sutki super! Mam już wszystko do pakowania torby poza biustonoszami i brak torby dla corci dalej się szyje. Tyle się nagadalysmy że mam obdarte gardło... Chyba sobie machne inhalacje
Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest możliwa bo mam kuzynke ktorej mała była wyższej wagi a brzuszek poniżej 10 c. Ale jeden pomiar nic nie znaczy. Zresztą jest na 10 czyli w normie i dopiero parę usg w odstępie czasu moga coś powiedziec.Takze za parę dni zobaczysz bo napewno o to dokładnie dopytasz.Ja też się śmieje że mój lekarz robi mi usg na kalkulatorze bo nic na nim nie widzę. Wczoraj pokazywał mi buzke a ja tam patrzę i jedynce co widzę to kasze i plamy.Karmelllka90 wrote:Ale to jest nie możliwe bo taka waga przy takim centylu brzuszka i głowy to nogi żyrafy. Idziesz do lekarza na poziomie a to jakiś lamus co robił USG. Z ilości USG mogłabym doktorat zrobić a jak widać moja ciąża przebiega prawidłowo i corcia też. Więc ci mówię serio taka waga dziecka jest nie mozliwa żeby była przy 10 centylu brzuszka i głowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak tak jak jeden pomiar jest np na 10 to ok. Ja miałam raz brzuszek na 95 a główkę na 5 i waga była super na 50 centylu. To było w 25 tc teraz już główka nadrobila. Ale z tego co ja zrozumiałam i główka i brzuszek na 10 centylu więc waga nie możliwe żeby wyszla taka ładna. Bo to jest ładna waga jak na ten tydzieńKasionek wrote:Jest możliwa bo mam kuzynke ktorej mała była wyższej wagi a brzuszek poniżej 10 c. Ale jeden pomiar nic nie znaczy. Zresztą jest na 10 czyli w normie i dopiero parę usg w odstępie czasu moga coś powiedziec.Takze za parę dni zobaczysz bo napewno o to dokładnie dopytasz.Ja też się śmieje że mój lekarz robi mi usg na kalkulatorze bo nic na nim nie widzę. Wczoraj pokazywał mi buzke a ja tam patrzę i jedynce co widzę to kasze i plamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 19:06
-
nick nieaktualny