Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze nie ma wieści.
Modlę się o to by dało się jeszcze zatrzymać poród. Czytałam raz na Koperniku dziewczynie odeszły wody ale podali jej antybiotyk i jeszcze dwa tygodnie leżała do porodu. Może te wody ale odnawiają?
Oby ta cisza oznaczala, że spokojnie śpi że zmęczenia. -
nick nieaktualnyI juz pospane, udało mi się zasnąć przed 4 i już koniec dobrego. Dzisiaj planuje dopakować torbe do szpitala, żeby już czekała.
Karolka twoja wizyta już tak blisko, nie martw się na zapas, na pewno z maleńką wszytsko dobrze jest
India czekamy tu na wieści od ciebie !
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelka, ja mam podobnie z tymi biodrami. Zauważyłam że mniej bolą, jak między nogami mam poduszkę ciążowa, ale ona nie wystarcza, więc mam jeszcze jaska miedzyblydkami tak, aby kostki mi się nie stykaly. Kolana też nie mogą się stykac, wtedy ból jest mniejszy.
-
nick nieaktualnyKochana śpię z poduszka. Mnie boli to na którym leżę i ból promieniuje na nogęKiwona wrote:Karmelka, ja mam podobnie z tymi biodrami. Zauważyłam że mniej bolą, jak między nogami mam poduszkę ciążowa, ale ona nie wystarcza, więc mam jeszcze jaska miedzyblydkami tak, aby kostki mi się nie stykaly. Kolana też nie mogą się stykac, wtedy ból jest mniejszy.
jeszcze pochwaliłam się spojenie nie boli. Więc zaczęło boleć przy przekrecaniu na łóżku
-
Mnie biodra też bolą i bardziej pomaga mi Jaś między kolanami niż ta ciążowa poduszka, ale ja bym mogła spać na okrągło👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióreczka wrote:Właśnie poinstruowałam męża co ma robic w razie W - zzieleniał

mój to usłyszał za żywo także... ale jakoś nie jest przerażony.. stwierdził, że "jak trzeba to trzeba"
dzień dobry w piękny niedzielny poranek... K. uprzedził starego, żeby mi nie kupował alko i cućków w prezencie.. i co??? dostałam kwiaty i bombonierę- śliwkę nałęczowską w czekoladzie... noż kur****.....
Blue jak po imprezie?
Fasolka77

-
chce_byc_mama wrote:Hejka Dziewczyny!
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Dzidziuś jest duży. Mam termin na 15 kwietnia, a wazy już 1.85kg. Lekarz mnie trochę nastraszył, ze jak dalej będzie szło tym tempem to całkiem możliwe, ze przekroczymy wagę 4kg. No ale narazie to tylko przypuszczenia. Mam nadzieje, ze trochę przystopuje bo nie urodzę takiego giganta!
Te usteczka ma po tacie!❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eac796cf1d2.jpg
noooo idzie jak burza
Mój miał w środę 1381
a termin mam na 18.04 
piękne te zdjęcia!! znowu Wam zazdraszczam tych cudnych pamiątek !
Fasolka77

[

żarcik!