Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mistella wrote:Fasolka ja mam to rozwiązane tak ze mam spakowana malutka a w niej wszystko do porodu dla siebie i dziecka , woda , podstawowe kosmetyki, ręcznik . Czyli wszystko co na poród jeśli będę sama chwytam i lecę, a druga z artykułami higienicznymi , ubrankami na zmianę, pieluchami w domu która dowiezie mąż
ja w tygodniu spakuję obie torby- dla siebie i Małego... na weekend jadę do rodziców w góry więc wezmę (w razie tfu tfu Niemca) i w sumie chyba będę je trzymać w bagażniku....Fasolka77

-
Nasz Skarbuś pojawił sie na świecie o 3.52
jest cudowna - 2400g, 45cm
poród naturalny choć nikt mi nie wierzył, że rodzę 
Na razie jest ok. Relacje zdam późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 09:16
malutka_mycha, espoir, Mistella, Kiwona, martusiawp, Fasolka77, Tunia76, Karollinax26, Paula 90, DorotaAnna, Blue2019, Sansivieria, Misiabella, mysla.nieskalana, Lolka30, Lili90, barbillla86, Daffi, AniaKJ, B_002, Tysia89, Syska2202, KarmeLoVe, Aga2606, Karmelllka90, valetta94, Wiewióreczka, Kasionek, Reniiata, MamaAga85, Anete, ago91, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja sobie kupiłam wczoraj w Rossmann szczoteczkę do zębów i pastę mała. I żel pod prysznic.
I gumki do włosów Na bank bym. Zapomniała!!
I na liście wielkimi literami napisałam papier toaletowy haha
aaaaa, nam wczoraj ginekolog na SR mówiła, żeby zabrać długopis.. sama ma 5- miesięcznego synka i mówi, że jak przeglądała w necie te wszystkie wyprawki to nigdzie nie było długopisu a to ponoć bardzo ważna sprawa
Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualnyGratulacje kochana!! Cieszymy się razem z Tobą że jest ok. Informuj jak będziesz mogła. Slemy serca uściski i całuski dla Ciebie i Małej❤️india wrote:Nasz Skarbuś pojawił sie na świecie o 3.52
jest cudowna - 1400g, 45cm
Na razie jest ok. Relacje zdam później -
nick nieaktualny
-
india wrote:Nasz Skarbuś pojawił sie na świecie o 3.52
jest cudowna - 1400g, 45cm
Na razie jest ok. Relacje zdam później
BOŻE!!!! Popłakałam się!!!! cudownie!!!!!!
Normalnie wyję jak bóbr!!!!!!! India Kochana!!! Cudowne wieści!!! UCAŁUJ MALUSZKA!!!!
Dobrze, że Mój Maluch też już waży 1,4kg!
Fasolka77

-
nick nieaktualny
-
India super!! Gratuluje!!
dawaj znać jak się czujecie i jak już będziesz miała sile to jak opieka w szpitalu 
Karolinka mi ciężko powiedzieć do kogo bardziej
wydaje mi się że usteczka bardziej za tata
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny