Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak cofnelam się w wiadomościach to widziałam też co India pisała kilka dni temu - że torby nie ma spakowane, że musi mamę o słoiki poprosić, że jak jej pessar założą to do 42 tyg będzie chodzić. A kilkanaście godzin później to już wszystko nieaktualne
-
India gratuluję, wiedziałam że wszystko będzie dobrze. Masz już swoją cudowną Kruszynke przy sobie
. Swoją drogą waży więcej niż ja jak się urodziłam, a urodziłam się 10 dni przed planowanym terminem czyli w terminie
. Teraz już będzie tylko lepiej.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
India, gratulacje, jak na ten tydzien to spora dziewczynka isuper im wieksze dziecko na tym etapie tym lepiej. Czekamy na pelny opis akcji. Musze sie zabrac za wyprawke, bo nie kupilam jeszcze nic, choc mam troche rzeczy po synu, te rzeczy do torby na poczatek i lozeczko. W pierwszej ciazy tez wszystko wczesnie mialam i balam zafascynowana gromadzeniem, rzeczy potrzebnych i tych mniej
Mama36 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla was!! Macie to za soba. A malutka niezle waży. Duzo zdrowka dla was:)india wrote:Nasz Skarbuś pojawił sie na świecie o 3.52
jest cudowna - 2400g, 45cm
poród naturalny choć nikt mi nie wierzył, że rodzę 
Na razie jest ok. Relacje zdam później -
To wszystko się takie realne zaczyna robić nie dziewczyny?

Czy wszystkie maja tantum rosa w saszetkach? Ja kupiłam takie gotowe w buteleczkach i nie wiem czy jest jakaś różnica👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Aż za bardzo realneDorotaAnna wrote:To wszystko się takie realne zaczyna robić nie dziewczyny?

Czy wszystkie maja tantum rosa w saszetkach? Ja kupiłam takie gotowe w buteleczkach i nie wiem czy jest jakaś różnica
Ja też zamówiłam w buteleczkach,bo pomyślałam,ze będzie wygodniej niż rozrabiać proszek,ale nie znam się.

-
Ja dzis mialam noc podobna do wczorajszej, budzilam sie i zasypialam, ale grunt ze zasypiam choc na godzine, dwie. Budzi mnie doslownie wszystko. Wczoraj chcialam rozkminic przyczyne wyzszych cukrow, jakie mam ostatnio i mierzylam cukier wiele razy, sprawdzalam czy mi spada przed kolejnym posilkiem na przyklad, w dzien cukier mi spadl przed obiadem do 86, ale zauwazylam ze taki cukier mam po 2,5h od zjedzenia posilku. Czasem szybciej w zaleznosci od tego czy sie wiecej ruszam czy mniej. Kolacje jadlam o 21 wczoraj, bo drugie danie jadam o 16:30 (zupe o 13:30), podwieczorek o 18:30 i kolacje z reguly o 20-21 i widze ze im krotsze sa przerwy miedzy posilkami w drugiej polowie dnia, cukier po kolacji mam troche wyzszy bo tak 120 -125, jak nie zjem podwieczorku to tak 110. 2 kolacje jadam o 23:30, czyli owa kanapke. Zmierzylam wczorak cukier o tej godzinie i mialam 95, po kolacji przechodze w tryb kompletnie kanapowy i to raczej nie sprzyja spalaniu cukru i nie jest dobrze jak jem druga kolacje po 1,5 godziny czy nawet po dwoch bo wtedy cukier mi nie spada ponizej 90 czy nie schodzi choc do 90. Wczoraj odczekalam do 24 z jedzeniam i w ciagu tej pol godziny staralam sie troche poruszac choc to ciezkie u mnie na wieczor
Nie zmierzylam juz cukru i zjadlam pol kanapki z maslem i surowke z salaty, zielonej papryki i ogorka z oliwa z oliwek. I rano juz mialam cukier nizszy w porownaniu do wczorajszego bo 92. Musze popracowac nad tym zeby zwiekszyc odleglosci miedzy posilkami i jesc wtedy jak cukier nie jest wyzszy niz 90. Cial ketonowych ani glukozy rano tez nie odnotowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 10:01
-
India kochana moje gratulacje
dla nas to byl szok, dla Was chyba tez, ze wszystko tak szybko sie potoczylo.....
czekamy na relacje jak troche odpoczniecie
Paula, nie jest prawda, ze wozki retro trzeba podnosic zeby skrecic.....ja mam retro z ogromnymi szprychowymi kolami (jak kierownica w samochodzie).....i sa to kola skretne, ktore mozna zablokowac......wiec bez problemu sie jedzi i nic nie podnosze
http://www.navington.com/shop/caravel/

[
Zamówiłam też tę piankę ,którą tu polecałyście.