Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue2019 wrote:Ja też chcę iść.do kina na ten film ale czekam aż szał minie
Fasolka nie ma co trafione w ch.... z ta śliwka w ciąży
w ciąży jak w ciąży ale z cukrzycą ciążową??? a daj spokój.. wkurwia mnie chłop... wypił trochę w sobotę i się tu puszył jak to on nie będzie wnuka szkolił.. ja mu wyszkolę... żeby się nie zdziwił.. a tego żarciki.. ciągle te same... mam na niego alergię...Fasolka77
-
Blue2019 wrote:Ja też chcę iść.do kina na ten film ale czekam aż szał minie
Fasolka nie ma co trafione w ch.... z ta śliwka w ciąży
hmm a cos mnie ominelo? co jest nie tak ze sliwka w ciazy? Bo wczoraj widzialam wlasnie reklame i mnie taka ochota naszla. Czy chodzi o ten alkohol?
-
chce_byc_mama wrote:Dzieki Kasiulka90 tez napewno sprawdze
ostatnio mi sie tak wieczory dluza… Wracam z pracy, ide z psem, potem kolacja, prysznic i jakos ostatnio nie mam co ze soba zrobic. Z checia cos fajnego obejrze
chce_byc_mama... ja nie wiem jak mogą Ci sie wieczory dlużyć jak jeszcze pracujesz... ja na nic nie mam czasu z tą cholerną cukrzycą.. wiecznie jedzenie i pomiary, zakupy i planowanie... a do tego wyprawka, dom, spacery.. normalnie nie mam czasu na oglądanie seriali w necie.. przed cc miałam czas na wszystko.. nawet książki czytałamFasolka77
-
chce_byc_mama wrote:hmm a cos mnie ominelo? co jest nie tak ze sliwka w ciazy? Bo wczoraj widzialam wlasnie reklame i mnie taka ochota naszla. Czy chodzi o ten alkohol?
Chodzi o cukrzycę ciążowąsuszone owoce i na dodatek w czekoladzie...
Fasolka77
-
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:hmm a cos mnie ominelo? co jest nie tak ze sliwka w ciazy? Bo wczoraj widzialam wlasnie reklame i mnie taka ochota naszla. Czy chodzi o ten alkohol?
No raz że.alkohol A drugie że fasolka ma.cukrzyce ciążowa to przecież nie może tego jeść -
Kiwona wrote:O matko, Fasolka! Przylbica odpada
A na szybko nie kupię nic do fotografowania. Niedługo ma urodziny, mam już książkę dla niego a na jutro to nie wiem. Może coś im upieke dobrego na przykład
ja bym przygotowała coś dobrego, kolacja przy świecach, te sprawy... ale K. wraca o 18 głodny ... a ja kolację o 20 jadam.. i dupa... przyłbica wystarczy
KIWONA zrób nastrój, coś extra do jedzenia, jakieś słodkości i będzie okKiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no tak ale jutro szał pał... Walentynki.. you know...
Ja ogolem nie zwracam na to uwagi bo my nie obchodzimy komercyjnych świat które przyszły z zachodu bo myślę że kochać i szanować się trzeba cale Zycie cały rok cały związek ... I mój mąż wie że kwiaty czekoladki czy kolację to mają być zawsze stosownie do okazji więc dla nas to zwykły dzień nie robimy żadnych prezentów o takich innychFasolka77, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:hmmm, lepszy kosz wiklinowy?
Kiedyś mi na stroju kąpielowym grzyby wyrosły. Był zamknięty w woreczku foliowym przez czas podróży i jednego dnia wcześniej. Wypieprzyłam na śmietnik i od tego czasu unikam "szczelności" bez próżniKiwona, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Ja ogolem nie zwracam na to uwagi bo my nie obchodzimy komercyjnych świat które przyszły z zachodu bo myślę że kochać i szanować się trzeba cale Zycie cały rok cały związek ... I mój mąż wie że kwiaty czekoladki czy kolację to mają być zawsze stosownie do okazji więc dla nas to zwykły dzień nie robimy żadnych prezentów o takich innych
Podobnie jak urodziny, dzień mężczyzny czy kobiet
Blue2019, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:No tak mi się widzi właśnie. Ja nawet worki z rzeczami do szpitala mam jeszcze rozszczelnione (te ikeowskie) i tak leżą "uchylone" z zawartością. Przed wyjściem tylko pozamykam.
Kiedyś mi na stroju kąpielowym grzyby wyrosły. Był zamknięty w woreczku foliowym przez czas podróży i jednego dnia wcześniej. Wypieprzyłam na śmietnik i od tego czasu unikam "szczelności" bez próżni
chyba jeszcze poszukam takich a'la wiklinowych ale plastikowych, plecionych .. będą lepsze w utrzymaniu...Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77