X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    Ja też chcę iść.do kina na ten film ale czekam aż szał minie :)

Fasolka nie ma co trafione w ch.... z ta śliwka w ciąży o.O

w ciąży jak w ciąży ale z cukrzycą ciążową??? a daj spokój.. wkurwia mnie chłop... wypił trochę w sobotę i się tu puszył jak to on nie będzie wnuka szkolił.. ja mu wyszkolę... żeby się nie zdziwił.. a tego żarciki.. ciągle te same... mam na niego alergię...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas wczoraj na seansie 5 osób było w tym uwaga: facet który przyszedł sam. I nie wiem czy go laska wystawiła czy taki fan :)

f1d9680377.png
  • chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    Ja też chcę iść.do kina na ten film ale czekam aż szał minie :)

Fasolka nie ma co trafione w ch.... z ta śliwka w ciąży o.O

hmm a cos mnie ominelo? co jest nie tak ze sliwka w ciazy? Bo wczoraj widzialam wlasnie reklame i mnie taka ochota naszla. Czy chodzi o ten alkohol?

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • Kiwona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Fasolka! Przylbica odpada :P A na szybko nie kupię nic do fotografowania. Niedługo ma urodziny, mam już książkę dla niego a na jutro to nie wiem. Może coś im upieke dobrego na przykład :)

Fasolka77 lubi tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:
    Dzieki Kasiulka90 tez napewno sprawdze :) ostatnio mi sie tak wieczory dluza… Wracam z pracy, ide z psem, potem kolacja, prysznic i jakos ostatnio nie mam co ze soba zrobic. Z checia cos fajnego obejrze

chce_byc_mama... ja nie wiem jak mogą Ci sie wieczory dlużyć jak jeszcze pracujesz... ja na nic nie mam czasu z tą cholerną cukrzycą.. wiecznie jedzenie i pomiary, zakupy i planowanie... a do tego wyprawka, dom, spacery.. normalnie nie mam czasu na oglądanie seriali w necie.. przed cc miałam czas na wszystko.. nawet książki czytałam :(

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Lili ile cm miała twoja szyjka jak złożyli pessar?

Karmellka mnie strofujesz z tymi pomiarami a sama z szyjką szalejesz :) wyluzuj!!! wszystko jest ok!!

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Ja to bym z tą szczelnością uważała. Jak włożysz mokre ciuszki i poleżą ze dwa dni to gnić zaczną

hmmm, lepszy kosz wiklinowy?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    To u nas wczoraj na seansie 5 osób było w tym uwaga: facet który przyszedł sam. I nie wiem czy go laska wystawiła czy taki fan :)

no tak ale jutro szał pał... Walentynki.. you know...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:
    hmm a cos mnie ominelo? co jest nie tak ze sliwka w ciazy? Bo wczoraj widzialam wlasnie reklame i mnie taka ochota naszla. Czy chodzi o ten alkohol?

Chodzi o cukrzycę ciążową :) suszone owoce i na dodatek w czekoladzie... :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:

No raz że.alkohol A drugie że fasolka ma.cukrzyce ciążowa to przecież nie może tego jeść :)

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Nie, no jutro to bym się z domu nie ruszała :) ani w weekend. Żadne kino, teatr, restauracja. Dostała bym szału z takim tabunem ludzi

Fasolka77 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    O matko, Fasolka! Przylbica odpada :P A na szybko nie kupię nic do fotografowania. Niedługo ma urodziny, mam już książkę dla niego a na jutro to nie wiem. Może coś im upieke dobrego na przykład :)

ja bym przygotowała coś dobrego, kolacja przy świecach, te sprawy... ale K. wraca o 18 głodny ... a ja kolację o 20 jadam.. i dupa... przyłbica wystarczy :)
    KIWONA zrób nastrój, coś extra do jedzenia, jakieś słodkości i będzie ok :)

Kiwona lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:

Ja ogolem nie zwracam na to uwagi bo my nie obchodzimy komercyjnych świat które przyszły z zachodu bo myślę że kochać i szanować się trzeba cale Zycie cały rok cały związek ... I mój mąż wie że kwiaty czekoladki czy kolację to mają być zawsze stosownie do okazji więc dla nas to zwykły dzień nie robimy żadnych prezentów o takich innych :)

Fasolka77, Natalia-tosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za pomysł na pomidorową! Bo wstawiłam wywar na zupę nie mając pomyslu jaką zrobić A teraz już wiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    hmmm, lepszy kosz wiklinowy?
    No tak mi się widzi właśnie. Ja nawet worki z rzeczami do szpitala mam jeszcze rozszczelnione (te ikeowskie) i tak leżą "uchylone" z zawartością. Przed wyjściem tylko pozamykam.

Kiedyś mi na stroju kąpielowym grzyby wyrosły. Był zamknięty w woreczku foliowym przez czas podróży i jednego dnia wcześniej. Wypieprzyłam na śmietnik i od tego czasu unikam "szczelności" bez próżni :D

Kiwona, Fasolka77 lubią tę wiadomość

• Kiwona Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    Ja ogolem nie zwracam na to uwagi bo my nie obchodzimy komercyjnych świat które przyszły z zachodu bo myślę że kochać i szanować się trzeba cale Zycie cały rok cały związek ... I mój mąż wie że kwiaty czekoladki czy kolację to mają być zawsze stosownie do okazji więc dla nas to zwykły dzień nie robimy żadnych prezentów o takich innych :)
    My okazujemy sobie czułość na co dzień, ale zawsze to fajnie jakiś wyjątkowo miły element wprowadzić raz na czas i to jest dla nas okazja :) Podobnie jak urodziny, dzień mężczyzny czy kobiet :)

Blue2019, Karmelllka90 lubią tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Lili ile cm miała twoja szyjka jak złożyli pessar?
    2,3. W poniedziałek przy mierzeniu miała 3,2 a w piatek już 2,3 wiec od razu zdecydowali że zakładają.

• stresant Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak Wy mozecie tak gotowac, ja nie potrafie sie przemoc :)

jak wchodze do kuchni to mnie cofa....zupy to juz tydzien nie jadlam......wczoraj zrobilam watrobke z ryzem i to tyle zeby mi na dzis jeszcze starczylo....

Podziwiam Was :)

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili90 wrote:
    2,3. W poniedziałek przy mierzeniu miała 3,2 a w piatek już 2,3 wiec od razu zdecydowali że zakładają.

Bo szybko straciła na długości, wiadomo. Lepiej nie ryzykować tylko założyć. W którym tyg Ci założyli ?

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    No tak mi się widzi właśnie. Ja nawet worki z rzeczami do szpitala mam jeszcze rozszczelnione (te ikeowskie) i tak leżą "uchylone" z zawartością. Przed wyjściem tylko pozamykam.

Kiedyś mi na stroju kąpielowym grzyby wyrosły. Był zamknięty w woreczku foliowym przez czas podróży i jednego dnia wcześniej. Wypieprzyłam na śmietnik i od tego czasu unikam "szczelności" bez próżni :D

chyba jeszcze poszukam takich a'la wiklinowych ale plastikowych, plecionych .. będą lepsze w utrzymaniu...

Paula 90 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
‹‹ 1674 1675 1676 1677 1678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ