Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiem, że zmniejszona ilosc ruchow dziecka to powód do kontroli, a jak nagle zaczeło się więcej ruszać to też powod do paniki?? Cos mi to dziecko szaleje chyba za bardzo, w nocy od 23 do 4 ciagle się przeciagał, kritkie chwile spoczynku miał, teraz co się położe to tak samo. Niby nie wykonuje jakiś gwałtownych ruchów ale jeszcze tyle czasu to się nie wiercił.
-
My nie obchodzimy Walentynek ani dnia kobiet ani innych takich Świat......
A jak sie pytam meza czy mnie kocha, to mi mowi "ze powiedzial mi to 20 lat temu....a jakby sie cos w tej kwestii zmienilo to mnie poinformuje"
Juz sie przyzwyczailam, ze nie slowa sie licza a czyny, wole jak mi ugotuje obiad niz 5 razy powie ze mnie kocha a glodna bedeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 11:48
B_002, malutka_mycha, estrella, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blue2019 wrote:Ja ogolem nie zwracam na to uwagi bo my nie obchodzimy komercyjnych świat które przyszły z zachodu bo myślę że kochać i szanować się trzeba cale Zycie cały rok cały związek ... I mój mąż wie że kwiaty czekoladki czy kolację to mają być zawsze stosownie do okazji więc dla nas to zwykły dzień nie robimy żadnych prezentów o takich innych
Ale tu nie chodzi o komercyjne święta tylko bo rocznic też nie obchodzimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 11:47
-
Paula 90 wrote:
Paula 90, Fasolka77, estrella, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Lili90 wrote:Dziewczyny wiem, że zmniejszona ilosc ruchow dziecka to powód do kontroli, a jak nagle zaczeło się więcej ruszać to też powod do paniki?? Cos mi to dziecko szaleje chyba za bardzo, w nocy od 23 do 4 ciagle się przeciagał, kritkie chwile spoczynku miał, teraz co się położe to tak samo. Niby nie wykonuje jakiś gwałtownych ruchów ale jeszcze tyle czasu to się nie wiercił.
-
B_002 wrote:Ja 15 marca będę miała skończony 38tc, a to już za miesiąc!
B_002, stresant, estrella, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
Lili90 wrote:Dziewczyny wiem, że zmniejszona ilosc ruchow dziecka to powód do kontroli, a jak nagle zaczeło się więcej ruszać to też powod do paniki?? Cos mi to dziecko szaleje chyba za bardzo, w nocy od 23 do 4 ciagle się przeciagał, kritkie chwile spoczynku miał, teraz co się położe to tak samo. Niby nie wykonuje jakiś gwałtownych ruchów ale jeszcze tyle czasu to się nie wiercił.
Jak cię to dalej będzie niepokoić to idź do kontroli, lepiej raz za dużo niż za mało.
-
nick nieaktualny
-
ciężko powiedzieć Lili... na SR mówili, że zarówno brak ruchów jak i zwiększona aktywność to powód do kontroli.. ale dzieci też miewają gorsze i lepsze dni.... jesli czujesz, że jest za bardzo aktywne to jedź na IP, będziesz spokojniejszaFasolka77
-
nick nieaktualny
-
A my z kolei obchodzimy wszystkie swieta - Walentynki, dzien kobiet, rocznice, urodziny, mikolajki.
Zawsze dostaje od meza chociazby jakas drobnoste:) Jestsmy razem juz chyba z 9 lat, ale i tak codziennie na przerwie wisze na telefonie i rozmawiamy przez godzine.
Co do wyznan 'Kocham Cie' - odkad jestesmy razem to nie bylo dnia zebysmy sobie tego nie powiedzieli minimum raz dziennie.
Zreszta oboje jestesmy bardzo wylewni, duzo rozmawiamy i sie przytulamy.
Zreszta ja jak wychodze do pracy to nawet z psem sie zegnam 5 minut i mu dziesiec razy powtarzam, ze go kocham i niedlugo wroce hehe
Tak nie w temacie - pies to jedna z lepszych decyzji jaka podjelismy w zyciu. Jak wrocimy do Polski to na bank chcemy jeszcze jednegoKasiulka90, Karmelllka90, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Lili poobserwuj, jeśli to chwilowe to pewnie nic złego się nie dzieje. U mnie to chyba czasem zależy od tego co jadłam, wczoraj jadłam mniej słodkiego i ruchy były przez cały dzień delikatniejsze niż zwykle, a jak się nażrę nutelli to mała szaleje
Jak cię to dalej będzie niepokoić to idź do kontroli, lepiej raz za dużo niż za mało.
ja 1,5 tyg temu byłam na IP bo sie mało ruszał ale wszystko było ok.. w poniedziałek natomist sobie odbił i od 6-24 szalał na maxaFasolka77
-
Daffi wrote:Godzina przesuniecia i ja tu wsrod wszystkich chorych.. Masakra
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Karmellka mnie strofujesz z tymi pomiarami a sama z szyjką szalejesz
wyluzuj!!! wszystko jest ok!!
Fasolka77 lubi tę wiadomość