Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Franka2104 wrote:Oj to przerabane z ta opuchlizna masz, współczuję mocno. Skoro kolacja już w piekarniku to Ty się wyciagnij wygodnie, nóżki na podusie I może jakiś masaż na pobudzenie krażenia?
zaraz zrobie sobie zimny oklad i jutro bedzie lepiej. Za dużo dzis w pozycji stojacej i siedzacej.
KAROLINIA zapraszam:) Julka mowi ze pycha:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 19:57
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Ja na kolacje miałam krewetki
ale wyszły mi takie ostre że ledwo oddycham...
Próbuje też chleb IG z piekusia. ZobaczymyBlue2019 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Blue2019 wrote:O pochwal się co fajnego zamówiłas
?
Oszaleję ze szczęścia jak mi to wszystko poprzychodziUbranka kupowałam na bieżąco przez ostatni miesiąc, więc póki co się wstrzymuję, chyba już potem na bieżąco będziemy dokupować. Pieluch też mam 5 paczek, jedną 1 i cztery 2, więc póki co starczy.
Chyba będę Wam wstawiała zdjęcia na bieżącoDorotaAnna, Blue2019, Franka2104, malutka_mycha, Wiewióreczka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Nie mamy jeszcze tylko fotelika, bo dopiero pod koniec marca będziemy mieć nowe auto. Mam nadzieję, że zdążymy to załatwić
Bo wyczytałam, że fotelik powinno się dobrać do konkretnego samochodu.
Ja fotelika jescze też nie mam kupionego póki co dopiero będę szukaćnarazie z wózkiem wzięłam nosidełko bo w czymś do lekarza czy że szpitala dziecko muszę zabrać to mi się przyda. A masz już jakiś konkretny model?? Może ktoś coś poleca ?
-
nick nieaktualnyDafi
Kurczę to faktycznie przerabaneno praca stojącą mocno obciąża organizm zwłaszcza że to robota wymuszona jedna pozycja i w bezruchu..mam nadzieję że Ci to zejdzie i będziesz funkcjonować ! Sciskam Cię mocno lez i odpoczywaj
Daffi lubi tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Ja fotelika jescze też nie mam kupionego póki co dopiero będę szukać
narazie z wózkiem wzięłam nosidełko bo w czymś do lekarza czy że szpitala dziecko muszę zabrać to mi się przyda. A masz już jakiś konkretny model?? Może ktoś coś poleca ?
Już nawet mnie się coraz trudniej wsiada i wysiada z brzuchem.
A jeśli chodzi o foteliki to ponoć jest jedna dobra firma tylko modele różne. Nie pamiętam nazwy teraz, zaćmienie ciążowe xD Ale w planie wyprawkowym mam założone ok. 900 zł na ten cel. Mniej więcej tyle kosztuje dobry fotelik, mam rację? -
Kurcze, maz szuka usg z 28 tc naszego pierwszego syna, ale w 32 tc mial ponad 1800 gr. W 36 tc mial 2400 i dostalam skierowanie do szpitala z podejrzeniem hipotrofii, tam stwierdzili ze nie jest to hipotrofia bo przeplywy dobre i lozysko wyglada na ok, bo byl ciagle 2 stopien w skali graunma czy jak to sie pisze. Ale wage w momencie porodu oszacowali na 2700 gr z ryzykiem bledu do 300 gr. Michalek wazyl 3,5 w momencie narodzin. Jego braciszek w 30 lub 29 tc - bo wiecie ze oni nadal sie zastanawiaja wazy 1200 gr, w 32 to moze najwyzej do 1600 dociagnac przy sprzyjajacych okolicznosciach. Troche mnie to zmartwilo. Tylko pocieszajace jest to ze Michaś byl szacowany na 2700 a wazyl 3,5.
-
nick nieaktualnyJa wróciłam od sąsiadów powiem wam że siedziałam u nich i brzuch spiety tak że myślałam że wybuchnie jak przyszłam to poszłam do WC i tak troszkę jakbym biegunkę miała aż się wystraszylam. Nalalam do wanny wody i polezalam brzuszek puścił, ale przy wychodzeniu sznowu skala położyłam się i jest lepiej ale wzielam znowu 2 x nospe tak żeby jeszcze poluzowac zaraz wypije podwójna meliske. Mam nadzieję że jutro już będzie bez takich akcji a w poniedziałek powiem lekarzom
-
nick nieaktualnyKasiulka
No ja właśnie nad fotelikiem się zastanawiam jakie w ogóle brać pod uwagę
Ja też zmieniłam samochód na większy bo też miałam 3 drzwiowe A.wiekszym jeździ i mąż.ale.przy 3 dziwić 3 drzwiowe.auto nie zda egzaminu i foteliki się nie zmieszczą -
nick nieaktualnyMisiabela
Rozumiem twój niepokój..Ale.wydsje mi się.ze porównywanie dzieci jest bez sensu...nic to nie zmieni A dodatkowo będzie Cię stresować A każde dziecko jest inne i rozwija się w swoim tempie. Zaufaj lekarzom mam nadzieję że jesteś w dobrych rękach i wszystko niebawem się wyjaśni A młodego waga poszybuje w górę. Tule,głowa do góry :*Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka prosimy zdjęcia tych cudów.. No chociaż wózka!!
My zamówiliśmy dziś nowa Toyote Corolle kombi.. I przez Nasze czekanie będziemy mieć srebrna bo na inne kolory to połowa czerwca i nie było wyjścia.fajny ten VW!!
Daffi bidulko Nasza forumowa.. Przesyłam dużo pozytywnej energii!! Postaw Ty się już na nogi! :*
DorotaAnna aż mi ślina na te krewetki pociekla!!Kasiulka90, Daffi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misiabella ja się nie dziwie że porównujesz ja sama pytam przyjaciółek i bratowej ile ważyły ich dzieci w danym tyg chociaż wiem że nie powinnambo nawet nie jesteśmy spokrewnione. Takie maluszki też się rodzą i też sobie radzą!
Kasiulka a bedziecie kupować z bazą czy bez?
Ja też musiałam sprzedać moja ukochaną 3 drzwiową micre i w zamian dostałam forda focusa 5 drzwiowego. Powiem Wam że jak sprzedawaliśmy moja micre to się popłakałam (może to hormony? Xd) ale naprawdę samochód za 6 tys a nigdy nie miałam z nim problemu i wszędzie się nim wcisnęłamMisiabella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:DorotaAnna my będziemy sprzedawać mojego punciaka a mi się już chce płakać. A kosztował mnie 5 tys.! Tak samo.. Mało palił.. Świetnie jeździł. Prawie bezawaryjny... No ale co zrobić
O ja jak tankowałam micre za 200 zł to jeździłam cały miesiąc!a focusa zalałam za 100 to gdzieś na dno tylko wpadło xd
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny