Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja jakoś nie mam sił i czasu pisać.
Energii jakby troszkę więcej, ale szału nie ma. Zmuszam się, żeby cokolwiek robić. Dziś wolne, ale cały dom do sprzątania na 12 basen z Synkiem, zakupy, obiad. Ehh nigdy mnie zwykle czynności codzienne tak nie meczyly.
Mdłości u mnie cały czas... Chociaż jakby takie mniejsze. Wczoraj byłam u mojej endokrynolog i mówiła,że jedna z przyczyn tych mdłości jest bardzo niskie tsh. I że lada moment (2-3 tyg), powinno wzrastać i będzie lepiej. No oby,oby... Bo zwariuje.
Zapisałam się na prenatalne na 8.10. A 24.09 mam wizytę u mojej gin.
Muszę się zebrać
Miłego, spokojnego i pełnego energii dnia! :* -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny pisalyscie kiedyś o aplikacji która pokazuje produkty z niskim indeksem glikemicznym
-
Estrella dużo miłości dla Was my mieliśmy pierwsza tydz temu ale ze względu na mój tragiczny brak apetytu to też nigdzie nie pojechaliśmy. Odbije sobie w drugim trymestrze
Siamyrka mnie też dopadł brak energii i widocznie szybciej się męczę. Dostałam zadyszki jak przeszłam kilka metrów a wczoraj wieczorem nie umiałam utrzymać tempa podczas intensywnej nocy ja już na szczęście na l4 więc bardzo we znaki mi się to nie daestrella lubi tę wiadomość
-
Po wczorajszej wizycie wszystko dobrze. Maluch ma prawie 42 mm nasz mały człowieczek ma nieźle adhd teraz czekanie do prenatalnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 10:59
Natalia-tosia, Kasionek, teverde, KasiaMamaPatryka, kamylalyt, siamyrka, estrella, Sansivieria, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaMamaPatryka wrote:Ja robiłam ostatnio ogórkowa a teraz marzy mi się kwaśnica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 14:01
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny :*
Ja dziś prawie cały czas leże i odpoczywam. Obiad zamawiamy Będą naleśniki z kurczakiem w panierce przepominajacej tą z KFC Już nie mogę się doczekać.
Dzis znów lekko pozbawiony śluz... Ehh mam nadzieję, że krwiak się oczyszcza i to przez to te plamienia. -
A ja dziś byłam na rybce w NordFishu, jadłam jakąś z tzatziki do tego ziemniaczki i duuużo suróweczek także obiad z głowy Ale powiem wam, że już nie mogę tyle po sklepach chodzić bo zaczyna mnie boleć kość ogonowa i spojenie łonowe i jakoś tak całe krocze, ogólnie szybko się męcze. A będzie tylko gorzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 16:24
-
nick nieaktualny