X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przyszła mi poduszka banan jest genialna !!! Polecam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka gdzie kupiłaś ?

DorotaAnna lubi tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, chwal się jaka, gdzie i za ile :) Ja wczoraj przekopałam fora internetowe i najlepsze opinie ma kojec Motherhood premium. Tylko trochę kosztuje...

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam taką poduszkę na wyprzedażach w biedronce za 33 zł.I naprawdę super się śpi.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po prostu w Allegro wpisałam poduszka dla ciężarnej wybrałam rozmiar xxl koszt z przesyłka 114 zł wybrałam wzór i zastanawiałam sie nad ta z MH za 270 zł ale watpię zeby była w czymś lepsza od tej a allegro

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-pieski-kotki-w31-i7034860029.html?snapshot=MjAxOC0wOS0wM1QxNDozNjo0Mi4yNjJaO2J1eWVyOzIwMDlhMzQwODIzNTUxMjhlMzczNTE1OGJlZTVjNzJlM2I4ZTQ3MjNjMmM2ODUxZmI5ZDg3MTVhMWQxMTVjZjI%3D

DoCelu 3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam tez dzisiaj segregator ciążowy od mamy ginekolog bo mam ten segregator medyczny i jestem z niego bardzo zodowolona

Kasionek, DoCelu 3 lubią tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Muszę też kupić, bo coś ostatnio nie mogę się ułożyć wygodnie. Brzuch rano płaski, ale wieczorem całkiem pokaźny ;)

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Zamowilam tez dzisiaj segregator ciążowy od mamy ginekolog bo mam ten segregator medyczny i jestem z niego bardzo zodowolona
    Też mam wersję z blondynką .W sumie nawet spoko.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem blondynka ale ruda mi sie podoba najbardziej. Ale nie chciałam zestawu wiec zamówiłam zwykły bialy

• Martita25 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie kusi ten segregator, jednak cena dość wysoka.

w57v3e3kj62w502x.png
    iv092n0abe21tvz2.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita25 wrote:
    Też mnie kusi ten segregator, jednak cena dość wysoka.
    Też się długo wahałam .Ja wzięłam zestaw bo torba mi się podobała.Moja ciąża jest bardzo patologiczna więc już naprawdę się gubiłam z tymi wynikami .Fakt że nie starczyło mi przegródek musiałam sobie doczepić parę wkładek ale mam teraz to w jednym miejscu a tak w 5 teczkach.Ogolnie fajny bajer ale na pewno nie niezbędnik.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Olymphia Debiutantka

Wysłany: 9 września 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, schudłam już 4 kg, trochę mnie to niepokoi. Nie wymiotuję, jem mniej z powodu braku apetytu. Czy u was jest podobnie?

rbj0ckr.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w zaczętym 12 tygodniu! Ja mimo wymiotów juz przytyłam z 2 kg, dziś poranek zaczęliśmy od rzyganka.. Też mam taką poduszkę w literę C z firmy supermami, ale jak narazie średnio mi się z nią śpi, za to fajnie ogląda się na niej seriale :P Może jak brzuszek będzie większy to bardziej mi się sprawdzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 08:49

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Aasha Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po nocce z przygodami... obudziłam się o 23 na siku, idę do toalety a tu krew na piżamie... aż mnie zmroziło. Pojechaliśmy z mężem na sor, ale miałam już czarne myśli, bo równo 2 lata temu tez mieliśmy taka sytuacje i okazało się, ze serduszko nie bije. Na szczęście wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna krwawienia/plamienia, nie zostawili mnie w szpitalu bo powiedzieli ze nie zaprioponuja mi nic innego niż leżenie i duphaston, który i tak brałam już. Serduszko bije, 2,6cm zarodek. Mam leżeć i nie dźwigać. Ciężko będzie z ta moja Helenka, no nic zobaczymy. Ważne, ze wszystko dobrze...

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wieczne mdłości i schudłam już 3 kg. Ale ważę sporo i lekarka powiedziała, że nawet dobrze ;) dziecko ma z czego brać, a moje wyniki są dobre.
    Ja czekam do 2 trym i będę ćwiczyć, bo lepiej się wtedy czuje, jak więcej się ruszam. Mam nadzieję, że wróci mi energia.
    Dziś mdłości jakby trochę mniejsze. Zjadłam śniadanie ze smakiem, teraz mnie trochę kręci w brzuchu, ale źle (odpukac) nie jest.

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Olymphia Debiutantka

Wysłany: 9 września 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, życzę Ci powodzenia, oby wszystko dobrze się skończyło.

rbj0ckr.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha wrote:
    A my po nocce z przygodami... obudziłam się o 23 na siku, idę do toalety a tu krew na piżamie... aż mnie zmroziło. Pojechaliśmy z mężem na sor, ale miałam już czarne myśli, bo równo 2 lata temu tez mieliśmy taka sytuacje i okazało się, ze serduszko nie bije. Na szczęście wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna krwawienia/plamienia, nie zostawili mnie w szpitalu bo powiedzieli ze nie zaprioponuja mi nic innego niż leżenie i duphaston, który i tak brałam już. Serduszko bije, 2,6cm zarodek. Mam leżeć i nie dźwigać. Ciężko będzie z ta moja Helenka, no nic zobaczymy. Ważne, ze wszystko dobrze...

Dobrze, że wszystko jest ok :)

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Tez zamówilam mysle ze w poniedzialek Blondynka powinna do mnie dotrzec:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 09:12

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha, życzę powodzenia, kiedy masz wizytę aby sprawdzić czy u dzidziola wszystko ok?

Co do wagi to ja schudłam niecały kilogram i nie wymiotuje, apetyt mniejszy, ale zdarzają się dni, że mogłabym pochłonąć wszystko co na mojej drodze :D brzuszek pomału zaczyna odstawać, ale ja ogólnie pomimo, że teraz jestem szczupła to płaskiego brzucha nie miałam ;-).

w4sqikgnoh8ujau7.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ