Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-pieski-kotki-w31-i7034860029.html?snapshot=MjAxOC0wOS0wM1QxNDozNjo0Mi4yNjJaO2J1eWVyOzIwMDlhMzQwODIzNTUxMjhlMzczNTE1OGJlZTVjNzJlM2I4ZTQ3MjNjMmM2ODUxZmI5ZDg3MTVhMWQxMTVjZjI%3D
DoCelu 3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martita25 wrote:Też mnie kusi ten segregator, jednak cena dość wysoka.
-
Witam się w zaczętym 12 tygodniu! Ja mimo wymiotów juz przytyłam z 2 kg, dziś poranek zaczęliśmy od rzyganka.. Też mam taką poduszkę w literę C z firmy supermami, ale jak narazie średnio mi się z nią śpi, za to fajnie ogląda się na niej seriale Może jak brzuszek będzie większy to bardziej mi się sprawdzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 08:49
-
A my po nocce z przygodami... obudziłam się o 23 na siku, idę do toalety a tu krew na piżamie... aż mnie zmroziło. Pojechaliśmy z mężem na sor, ale miałam już czarne myśli, bo równo 2 lata temu tez mieliśmy taka sytuacje i okazało się, ze serduszko nie bije. Na szczęście wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna krwawienia/plamienia, nie zostawili mnie w szpitalu bo powiedzieli ze nie zaprioponuja mi nic innego niż leżenie i duphaston, który i tak brałam już. Serduszko bije, 2,6cm zarodek. Mam leżeć i nie dźwigać. Ciężko będzie z ta moja Helenka, no nic zobaczymy. Ważne, ze wszystko dobrze...
-
Ja mam wieczne mdłości i schudłam już 3 kg. Ale ważę sporo i lekarka powiedziała, że nawet dobrze dziecko ma z czego brać, a moje wyniki są dobre.
Ja czekam do 2 trym i będę ćwiczyć, bo lepiej się wtedy czuje, jak więcej się ruszam. Mam nadzieję, że wróci mi energia.
Dziś mdłości jakby trochę mniejsze. Zjadłam śniadanie ze smakiem, teraz mnie trochę kręci w brzuchu, ale źle (odpukac) nie jest. -
Aasha wrote:A my po nocce z przygodami... obudziłam się o 23 na siku, idę do toalety a tu krew na piżamie... aż mnie zmroziło. Pojechaliśmy z mężem na sor, ale miałam już czarne myśli, bo równo 2 lata temu tez mieliśmy taka sytuacje i okazało się, ze serduszko nie bije. Na szczęście wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna krwawienia/plamienia, nie zostawili mnie w szpitalu bo powiedzieli ze nie zaprioponuja mi nic innego niż leżenie i duphaston, który i tak brałam już. Serduszko bije, 2,6cm zarodek. Mam leżeć i nie dźwigać. Ciężko będzie z ta moja Helenka, no nic zobaczymy. Ważne, ze wszystko dobrze...
Dobrze, że wszystko jest ok -
Karmelllka90 wrote:Zamowilam tez dzisiaj segregator ciążowy od mamy ginekolog bo mam ten segregator medyczny i jestem z niego bardzo zodowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 09:12
-
Aasha, życzę powodzenia, kiedy masz wizytę aby sprawdzić czy u dzidziola wszystko ok?
Co do wagi to ja schudłam niecały kilogram i nie wymiotuje, apetyt mniejszy, ale zdarzają się dni, że mogłabym pochłonąć wszystko co na mojej drodze brzuszek pomału zaczyna odstawać, ale ja ogólnie pomimo, że teraz jestem szczupła to płaskiego brzucha nie miałam .