X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przyszła mi poduszka banan jest genialna !!! Polecam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka gdzie kupiłaś ?

DorotaAnna lubi tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, chwal się jaka, gdzie i za ile :) Ja wczoraj przekopałam fora internetowe i najlepsze opinie ma kojec Motherhood premium. Tylko trochę kosztuje...

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam taką poduszkę na wyprzedażach w biedronce za 33 zł.I naprawdę super się śpi.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po prostu w Allegro wpisałam poduszka dla ciężarnej wybrałam rozmiar xxl koszt z przesyłka 114 zł wybrałam wzór i zastanawiałam sie nad ta z MH za 270 zł ale watpię zeby była w czymś lepsza od tej a allegro

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-pieski-kotki-w31-i7034860029.html?snapshot=MjAxOC0wOS0wM1QxNDozNjo0Mi4yNjJaO2J1eWVyOzIwMDlhMzQwODIzNTUxMjhlMzczNTE1OGJlZTVjNzJlM2I4ZTQ3MjNjMmM2ODUxZmI5ZDg3MTVhMWQxMTVjZjI%3D

DoCelu 3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam tez dzisiaj segregator ciążowy od mamy ginekolog bo mam ten segregator medyczny i jestem z niego bardzo zodowolona

Kasionek, DoCelu 3 lubią tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Muszę też kupić, bo coś ostatnio nie mogę się ułożyć wygodnie. Brzuch rano płaski, ale wieczorem całkiem pokaźny ;)

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Zamowilam tez dzisiaj segregator ciążowy od mamy ginekolog bo mam ten segregator medyczny i jestem z niego bardzo zodowolona
    Też mam wersję z blondynką .W sumie nawet spoko.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem blondynka ale ruda mi sie podoba najbardziej. Ale nie chciałam zestawu wiec zamówiłam zwykły bialy

• Martita25 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie kusi ten segregator, jednak cena dość wysoka.

w57v3e3kj62w502x.png
    iv092n0abe21tvz2.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita25 wrote:
    Też mnie kusi ten segregator, jednak cena dość wysoka.
    Też się długo wahałam .Ja wzięłam zestaw bo torba mi się podobała.Moja ciąża jest bardzo patologiczna więc już naprawdę się gubiłam z tymi wynikami .Fakt że nie starczyło mi przegródek musiałam sobie doczepić parę wkładek ale mam teraz to w jednym miejscu a tak w 5 teczkach.Ogolnie fajny bajer ale na pewno nie niezbędnik.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Olymphia Debiutantka

Wysłany: 9 września 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, schudłam już 4 kg, trochę mnie to niepokoi. Nie wymiotuję, jem mniej z powodu braku apetytu. Czy u was jest podobnie?

rbj0ckr.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w zaczętym 12 tygodniu! Ja mimo wymiotów juz przytyłam z 2 kg, dziś poranek zaczęliśmy od rzyganka.. Też mam taką poduszkę w literę C z firmy supermami, ale jak narazie średnio mi się z nią śpi, za to fajnie ogląda się na niej seriale :P Może jak brzuszek będzie większy to bardziej mi się sprawdzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 08:49

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Aasha Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po nocce z przygodami... obudziłam się o 23 na siku, idę do toalety a tu krew na piżamie... aż mnie zmroziło. Pojechaliśmy z mężem na sor, ale miałam już czarne myśli, bo równo 2 lata temu tez mieliśmy taka sytuacje i okazało się, ze serduszko nie bije. Na szczęście wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna krwawienia/plamienia, nie zostawili mnie w szpitalu bo powiedzieli ze nie zaprioponuja mi nic innego niż leżenie i duphaston, który i tak brałam już. Serduszko bije, 2,6cm zarodek. Mam leżeć i nie dźwigać. Ciężko będzie z ta moja Helenka, no nic zobaczymy. Ważne, ze wszystko dobrze...

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wieczne mdłości i schudłam już 3 kg. Ale ważę sporo i lekarka powiedziała, że nawet dobrze ;) dziecko ma z czego brać, a moje wyniki są dobre.
    Ja czekam do 2 trym i będę ćwiczyć, bo lepiej się wtedy czuje, jak więcej się ruszam. Mam nadzieję, że wróci mi energia.
    Dziś mdłości jakby trochę mniejsze. Zjadłam śniadanie ze smakiem, teraz mnie trochę kręci w brzuchu, ale źle (odpukac) nie jest.

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Olymphia Debiutantka

Wysłany: 9 września 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, życzę Ci powodzenia, oby wszystko dobrze się skończyło.

rbj0ckr.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha wrote:
    A my po nocce z przygodami... obudziłam się o 23 na siku, idę do toalety a tu krew na piżamie... aż mnie zmroziło. Pojechaliśmy z mężem na sor, ale miałam już czarne myśli, bo równo 2 lata temu tez mieliśmy taka sytuacje i okazało się, ze serduszko nie bije. Na szczęście wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna krwawienia/plamienia, nie zostawili mnie w szpitalu bo powiedzieli ze nie zaprioponuja mi nic innego niż leżenie i duphaston, który i tak brałam już. Serduszko bije, 2,6cm zarodek. Mam leżeć i nie dźwigać. Ciężko będzie z ta moja Helenka, no nic zobaczymy. Ważne, ze wszystko dobrze...

Dobrze, że wszystko jest ok :)

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Tez zamówilam mysle ze w poniedzialek Blondynka powinna do mnie dotrzec:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 09:12

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha, życzę powodzenia, kiedy masz wizytę aby sprawdzić czy u dzidziola wszystko ok?

Co do wagi to ja schudłam niecały kilogram i nie wymiotuje, apetyt mniejszy, ale zdarzają się dni, że mogłabym pochłonąć wszystko co na mojej drodze :D brzuszek pomału zaczyna odstawać, ale ja ogólnie pomimo, że teraz jestem szczupła to płaskiego brzucha nie miałam ;-).

w4sqikgnoh8ujau7.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ