Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny pamiętajcie, że w III trymestrze wracają dolegliwości z I trymestru, także mdłości a nawet wymioty normalne. Tym bardziej że zołądek ściśnięty i kopany.
Ja 4 ostatnie dni mam bardzo intensywne dużo czasu na mieście i jakoś mi tak dobrze z tym, a jutro wracam do leżenia. Teraz wróciliśmy ze starego miasta byliśmy w Krowarzywapyszotka... Coś czuję że za tydzień tez tam będę
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Mój bank PKO z żuberkiem nie mam pojęcia jak tam się zakłada jakiś profil zaufany. Muszę męża zatrudnic chyba.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mi nie wróciły dolegliwości z 1 trymestru. Tak na prawdę w każdym trymestrze mam jakieś inne. Tym razem przewaga zgagi i bezsenności, czego w pierwszym trymestrze nie miałam. No ale jakoś sobie radzę z tym. Cieszę się mimo wszystko że jestem w ciąży
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Valetta zyjesz to cudownie i do tego jeszcze w dwupaku, super wiesci
czesto Cie tu wspominamy
nie zapominaj o nas i zdawaj relacje...w wolnej chwili prosimy o zdjecie i mezusia tez, bo byly tu wkladane cale sesje jak Cie nie byloWiewióreczka, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Ciekawe co u Indii. Pisała coś na fejsie?
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie trzeci trymestr to zgaga, ból bioder jak leze, spojenia, i czasem nerwoból pod łopatka lub ból krzyża, zadyszka i zrobiłam się senna.
Tak piszecie o tym lodowe marzenie nigdy nie jadłam mąż po nie pojechał. I koniec grzechow. W tłusty czwartek zjem jednego maks dwa gorące paczki. Bo ja się do porodu w drzwi nie zmieszczę -
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Nic nie pisała. Pewnie napisze jak już wyjdą ze szpitala. Wtedy jak urodziła to pisała że po jakiś 3 tygodniach może wyjdą.
wiem ze mala bylo duzo przed terminem , ale 3 tygodnie w szpitalu kurcze dlugo.......a dzidzia byla w sumie duza bo 2400 i nawet jej do inkubatora nie wkladali......
dzis ogladalismy z mezem zdjecia z poprzednich ciaz i stwierdzilismy ze brzuch jeszcze mam maly, nie moge jeszcze rodzicWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny umówmy się że jak, u którejś z nas się już zacznie to damy sobie znać tak po prostu, że zaczęło się czy co kolwiek innego jakiś krótki komunikat. A po porodzie byśmy się o siebie nie martfily przynajmniej krótka informacja : jestesmy razem wszystko dobrze! A już w wolnej chwili gdy będziemy mieć to swoje przyslowiowe 5 min napiszemy coś więcej
Wiewióreczka, Lolka30, Daffi, valetta94, stresant, Kasiulka90, Mama36, Lili90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:macie skurcze lydek?
jak mnie dzis w nocy zlapal to darlam sie jak glupia.....K myslal ze sie zaczelo i szukal torby do szpitala, zamiast masowac
kurde jak bolalo....wlasciwie do teraz czuje miesien taki twardy jest......Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
stresant wrote:wiem ze mala bylo duzo przed terminem , ale 3 tygodnie w szpitalu kurcze dlugo.......a dzidzia byla w sumie duza bo 2400 i nawet jej do inkubatora nie wkladali......
dzis ogladalismy z mezem zdjecia z poprzednich ciaz i stwierdzilismy ze brzuch jeszcze mam maly, nie moge jeszcze rodzic
-
nick nieaktualnystresant wrote:wiem ze mala bylo duzo przed terminem , ale 3 tygodnie w szpitalu kurcze dlugo.......a dzidzia byla w sumie duza bo 2400 i nawet jej do inkubatora nie wkladali......
dzis ogladalismy z mezem zdjecia z poprzednich ciaz i stwierdzilismy ze brzuch jeszcze mam maly, nie moge jeszcze rodzic
India nie miałam wcześniej podanych sterydów. Jej podali w tym dniu co ja przyjęli ale tego samego dnia zaczęła rodzić. Z tego co mi mówili jak nam podali sterydy to 10 dni potrzebują płucka od podaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:17
-
nick nieaktualnyDziewczyny, potwierdzam. Łatwo i bez wizyty gdziekolwiek założyłam konto w PUE.
Najpierw profil zaufany przez moj bank (PKO z żubrem - banalnie proste) a profil do PUE zrobił się prawie sam jak byłam zalogowana na profilu zaufanym
Dzieki Karolina za cynkKarollinax26, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny umówmy się że jak, u którejś z nas się już zacznie to damy sobie znać tak po prostu, że zaczęło się czy co kolwiek innego jakiś krótki komunikat. A po porodzie byśmy się o siebie nie martfily przynajmniej krótka informacja : jestesmy razem wszystko dobrze! A już w wolnej chwili gdy będziemy mieć to swoje przyslowiowe 5 min napiszemy coś więcej
No zżyłyśmy sie tu troche i brak wiadomości może niepokoić.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny umówmy się że jak, u którejś z nas się już zacznie to damy sobie znać tak po prostu, że zaczęło się czy co kolwiek innego jakiś krótki komunikat. A po porodzie byśmy się o siebie nie martfily przynajmniej krótka informacja : jestesmy razem wszystko dobrze! A już w wolnej chwili gdy będziemy mieć to swoje przyslowiowe 5 min napiszemy coś więcej
Choćby jedno zdanie, a później nadrobimy.
Zeżarłam paczkę Ferrero...wszystko przez te Wasze pączki i lody!Karmelllka90, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość