Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam się Paula
Chyba będę wyć! Od 1,5h mam tak obijane żebra, że aż zwinęłam się w kłębekboli jak cholera, tak mi się wypycha aż brzuch twardy cały czas ...
A starzy tacy spokojni ludzie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:37
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Valetta
My tu obstawiałyśmy, że z łóżka z mężem nie wychodzicie, a tu szkoła, remont...no aż mi wstyd
Hahaha przytulanki były tylko raz przez cały tydzień bo nie ma czasuOd rana do wieczora coś. Czekamy do 37 tygodnia i będziemy szaleć o ile mąż nie będzie się bał, że puka w czółko córeczkę
Jak na razie jest przerażony i mówi, że lepiej poczekać do czasu po porodzie
Fasolka77, stresant, Lolka30, Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Valetta zyjesz to cudownie i do tego jeszcze w dwupaku, super wiesci
czesto Cie tu wspominamy
nie zapominaj o nas i zdawaj relacje...w wolnej chwili prosimy o zdjecie i mezusia tez, bo byly tu wkladane cale sesje jak Cie nie bylo
Dziękuję, że o mnie pamiętacieNie zapominam o Was :* Jak tylko się ogarniemy to wrzucę jakąś wspólną fotkę
I na pewno pochwalę się pokoikiem jak go skończymy
stresant, mysla.nieskalana, Fasolka77, Karmelllka90, Tunia76, Lolka30, Wiewióreczka, Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za lekkie telepniecie. Panikara jestem. Robię naleśniki i zamówiłam nam sushi pod wino żeby się dziś zrelaksować.
Ale! Nie myślcie sobie za dużomam sok porzeczkowy, który po tak długiej abstynencji, przy dobrym poukladaniu sobie w głowie, robi za wino i smakuje jak wino!
Karmelllka90, DorotaAnna, Wiewióreczka, AniaKJ, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
KarmeLoVe wrote:Dzięki dziewczyny za lekkie telepniecie. Panikara jestem. Robię naleśniki i zamówiłam nam sushi pod wino żeby się dziś zrelaksować.
Ale! Nie myślcie sobie za dużomam sok porzeczkowy, który po tak długiej abstynencji, przy dobrym poukladaniu sobie w głowie, robi za wino i smakuje jak wino!
Karmelova, ja też z tych panikujących jestem. Nie martw się.
Na początku też dużo czytałam, brałam każde gorsze historie do siebie, myślałam że i mnie to może spotkać. Nie czytam od dłuższego czasu internetowych rewelacji na temat ciąży. Jedynym moim źródłem informacji jesteście Wy tutaj i lekarz. -
nick nieaktualnyA kto pobije mnie w panikowaniu? Kto zaliczył największa ilość odwiedzin na IP i u lekarza ?? Hellloł. Jest ze mną lepiej od czasu kiedy przestałam czytać internetu. Jedynie jak coś mnie niepokoi zapytam was i zawsze potwierdzam to u lekarza. Ja sobie już wszystko spisuje.
Zamiast czytać internetow na prawdę lepiej jechać na IP, to nic nie kosztuje a ile stresów mniej. -
nick nieaktualny
-
stresant wrote:macie skurcze lydek?
jak mnie dzis w nocy zlapal to darlam sie jak glupia.....K myslal ze sie zaczelo i szukal torby do szpitala, zamiast masowac
kurde jak bolalo....wlasciwie do teraz czuje miesien taki twardy jest......
Ja mam straszne! W nocy przy każdym prostowaniu nogi a w dzień zdarzają mi się tez w udach i pośladkach a dziś nawet w kciuku!! Maskara... a magnezu biorę tyle ze więcej już się nie da:/ ale za to koje twardnienia trochę odpuściły wiec żadnej reguły nie widzę:p
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak tak was skurcze łapią zbadajcie sobie poziom potasu bo to nie tylko niedobór magnezu.
Jak mnie łapały łydki to mi ginekolog kazała potas zbadać ale u mnie wystarczyło zmienić magnez w tej chwili biorę tylko magne b6 i coś tam wzrastalo. Ale jeszcze 2 tygodnie i będzie trzeba go odstawiać. Z tego co wiem nie wolno od razu odstawić tylko schodzić więc ja chyba za tydzień już zacznę zmniejszać -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jak tak was skurcze łapią zbadajcie sobie poziom potasu bo to nie tylko niedobór magnezu.
Jak mnie łapały łydki to mi ginekolog kazała potas zbadać ale u mnie wystarczyło zmienić magnez w tej chwili biorę tylko magne b6 i coś tam wzrastalo. Ale jeszcze 2 tygodnie i będzie trzeba go odstawiać. Z tego co wiem nie wolno od razu odstawić tylko schodzić więc ja chyba za tydzień już zacznę zmniejszać -
Aga2606 wrote:Ja mam straszne! W nocy przy każdym prostowaniu nogi a w dzień zdarzają mi się tez w udach i pośladkach a dziś nawet w kciuku!! Maskara... a magnezu biorę tyle ze więcej już się nie da:/ ale za to koje twardnienia trochę odpuściły wiec żadnej reguły nie widzę:p
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś miałam intensywny dzień,już czuję,że moje spojenie na tym ucierpiało. Pochodziłam po galerii w Jaworznie w poszukiwaniu jakiejś kurtki przejściowej,bo zapowiadają u nas 15 stopni,a ja mam tylko grubą. Niestety w sklepach biiidaaa,nie ma nic jeszcze
Pocieszyłam się błyszczykiem za dyche
A teraz lecę spać,bo rano idę sobie krwi upuścić,więc pobudka o 6.
Dobrej nocymartusiawp lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Czytałam o 500+, ma być bez kryterium dochodowego, ale póki co to jedynie zapowiedź rządu, nie ma jeszcze projektu ustawy. Ma wejść od 1 lipca.
Czas pokażePolskę na to nie stać. Dużo obiecują i mydlą Polakom oczy. My się z mężem nie łapiemy na żadne zasiłki, becikowe itp. Żeby mieć na 500+ na każde dziecko, to muszą gdzieś znaleźć na to fundusze. Pewnie wzrosną podatki, zusy itp.
Tunia76, DorotaAnna, Paula 90, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny a macie już plany na przechowywanie zabawek typu klocki itd?
My mamy furę klocków i nie mam pojęcia gdzie je dać żeby były pod ręką ale jednak w ukryciu.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jak tak was skurcze łapią zbadajcie sobie poziom potasu bo to nie tylko niedobór magnezu.
Jak mnie łapały łydki to mi ginekolog kazała potas zbadać ale u mnie wystarczyło zmienić magnez w tej chwili biorę tylko magne b6 i coś tam wzrastalo. Ale jeszcze 2 tygodnie i będzie trzeba go odstawiać. Z tego co wiem nie wolno od razu odstawić tylko schodzić więc ja chyba za tydzień już zacznę zmniejszać
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN