Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReniiata wrote:Tak, sierpień. 29
więc równie dobrze może być wrzesień. Zobaczymy..
A nigdy nie chciałam rodzic latem... I ten brzuch w te upały, będzie ciężko... No ale co zrobić. Miał być kwiecie, będzie sierpień -
Fasolka77 wrote:myślałam, że zaszalejesz z jakimś wzorkiem- smoczek etc
Mnie też położna mówiła, żeby żadnych klinów nie dawać asekuracyjnie - jak ma się ulać to niech się uleje, a nie zalega w przełyku.
DoCelu, zanim wszystkie urodzimy, będziesz w 20 tc a to już z górkiMożesz już być spokojna, bezpieczny czas u Ciebie nastał
Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje najmądrzejsze koleżanki - mój mąż się pyta mnie czy uważam, że powinien już jeździć swoim autem do pracy. Ma obecnie dojazd zorganizowany. A do mnie ma 60km.
Te dojazdy to duża wygoda, bo czasem jak pracuje w nocy to potem dosypia w trasie, bo nie musi prowadzić.
On trochę świruje, że nie zdąży i na nic zdają się moje tłumaczenia, że to trwa i zdąży nawet jakby przyjechał taksówką
Jak myślicie? Powinien już być w "gotowości"? -
Paula 90 wrote:Moje najmądrzejsze koleżanki - mój mąż się pyta mnie czy uważam, że powinien już jeździć swoim autem do pracy. Ma obecnie dojazd zorganizowany. A do mnie ma 60km.
Te dojazdy to duża wygoda, bo czasem jak pracuje w nocy to potem dosypia w trasie, bo nie musi prowadzić.
On trochę świruje, że nie zdąży i na nic zdają się moje tłumaczenia, że to trwa i zdąży nawet jakby przyjechał taksówką
Jak myślicie? Powinien już być w "gotowości"?
Paula, M będzie jechał z Warszawy, 2,5h także wiesz ...Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Mój mąż jest z 26 sierpnia. Cudowny facet !! Jak będzie synek to będzie idealnym kandydatem na męża hihi
i też cudowny człowiek
Na prenatalnych dr mówił, że prawdopodobnie chłopak ❤️ ja nie pytałam. Sam wygadał. Wam się sprawdziła płeć z prenatalnych? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że on zauważył różnice w tym wyrostku. Rzucił tylko okiem i mówi że chłopak.
Ja widziałam to "coś" - było duże, ale na tym etapie chyba dziewczynka i chłopiec podobnie wyglądają no nie?
Jak było u was? Jakie mam szansę na chłopca?
Bo mam w domu dwie dziewczynki i chłopca. Byłoby po równo
martusiawp lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Daffi pamietam ze twoja córka miała ospę- pytałaś wtedy lekarza czy to dla nas jest jakikolwiek sposób niebezpieczne? Ja ospę miałam tylko z tym polapscem nie wiem do końca jak jest. Grypy w przedszkolu był jeden przypadek tydzień temu wiec bym ja posłała ale teraz ospa u niej w grupie... może nawet lepiej żeby miała teraz niż jak się dzidziol urodzi? Dzięki- nadrobię was wieczorem miłego dnia!
-
Byłam u lekarza, wszystko ok. Szyjka trochę mi się skrocila, ma 4 cm. Plamienie może być od skracania lub kopania przez mała.
I znowu siedzi głową w dółWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 13:31
Paula 90, Aga2606, mysla.nieskalana, Tunia76, Daffi, estrella, martusiawp, Lolka30, DorotaAnna, AniaKJ, Fasolka77, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
DoCelu, u mnie w 13 tc powiedziała, że chyba dziewczynka. Do tej pory Marcelina jest Marceliną
Jeszcze na USG III trymestru pytałam czy się nic nie zmieniło, to pokazała mi pipkę
Ale jestem zła, gin zgarnęła 140 zł a zaświadczenie będzie do odebrania jutro ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 13:45
-
nick nieaktualnyDo Celu - mi na Twoim etapie wydawało się, że to wieczność przede mną. A teraz boje się, że tak szybko to zleciało i mam tak blisko do finału
Moja siostra jest z 2 sierpnia 2007. Moja mama siedziała całymi dniami w pokoju z zasłoniętymi roletami i włączonym wentylatorem prosto na nią. Ale upały wtedy były ponad 30 stopni. Jak się młoda urodziła to na pierwszy spacer wyszliśmy w samym cienkim body na krótki rękaw i "czapeczce" ażurowej dla ozdoby. Wózek jak będziesz szukać to szukaj szeroki, bo jak przyjdzie jesień/zima to żeby Ci się dzidziuś w kombinezonie zmieścił komfortowoReniiata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takie miałam dzisiaj późniejsze drugie śniadanie
Ciągle mam ochotę na słodkie, ale czekolady nie można non stop jeść więc zadowalam się owocami, pyszniutkie, polecam
malutka_mycha, Mistella, Misiabella, mysla.nieskalana, Tunia76, estrella, martusiawp, Lolka30, DorotaAnna, Kiwona, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mistella wrote:Basia uduszę Cię, co ja mam począć teraz ... jadę dziś do grycana na deser heheh
Łatwe i szybkie, owoce, jogurt naturalny i musli.
A do grycana to też bym poszłaMistella, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Do mnie dziś doszedł pierwszy zestaw dla sióstr z hm
takie same ubranka jedno 62 drugie 104 dla mojej 4 łatki ale ogromne są , akurat latem założą jako sukieneczki , zaczynam się realnie cieszyć tym wszystkim tak bardziej spokojnie ...
Paula 90, malutka_mycha, Tunia76, B_002, martusiawp, Lolka30, AniaKJ, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Aga2606 wrote:Daffi pamietam ze twoja córka miała ospę- pytałaś wtedy lekarza czy to dla nas jest jakikolwiek sposób niebezpieczne? Ja ospę miałam tylko z tym polapscem nie wiem do końca jak jest. Grypy w przedszkolu był jeden przypadek tydzień temu wiec bym ja posłała ale teraz ospa u niej w grupie... może nawet lepiej żeby miała teraz niż jak się dzidziol urodzi? Dzięki- nadrobię was wieczorem miłego dnia!
Aga2606 lubi tę wiadomość
-
Paula jak daleko macie do szpitala? I jak dlugo M bedzie musial jechać?
Nie mozna zakładać ze pierworodka to urodzi pewnie po kilkunastu godzinach.. Sa kobitki ktore w ciagu pol godz od skurczy maja juz na full akcje porodowa. Do szpitala zawsze mozesz podjechac sama taxowka w razie czego a M podjedzie prosto do szpitala. Bo nigdy nie wiemy czy wody nam odejda.. Jakiego będą koloru.. Czy mozemy sobie pozwolic na czekanie spokojne w domu czy niezwlocznie sie udac do szpitala.