X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja was dzisiaj od rana nie czytam bo jestem zajęta, spróbuję nadrobić jutro. Dziś szykuję imprezę, kuzynka też do mnie na noc przyjeżdża więc razem z mężem robimy porządki.
    Chciałam wam tylko pokazać jakie muffinki zrobiłam na baby shower :)
    Bardzo lubię piec, a robię to dość rzadko, dziś była okazja.
    Miłego dnia wszystkim!
    5b3f98cc0a1eb889med.jpg

Wiewióreczka, malutka_mycha, Kasionek, Karmelllka90, Kasiulka90, MamaAga85, Tunia76, mysla.nieskalana, Syska2202, Lolka30, Paula 90, Aga2606, Martusiazabka, Anete, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Fassolka wiesz że w Łodzi masz fajny sklep z wyprawka ? Napiki ul. Rumuńska 24

ja pierdole Karmellka! jest jakaś czeluść interneta gdzieś jeszcze nie zaglądała??? :)
    fajne mają mini torebeczki na smoczki! :) ooo i pokrowiec do fotelika :) zaglądnę tam przy okazji :)

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia pięknie wyglądają! Dobrej zabawy :)

B_002 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka, mocno Cię tulę i uwierz, ze wiem co czujesz! Nawet nie jestem w stanie Cię pocieszyć, sama też dość ciężko znoszę ten ból. Noc do dupy, dzień do dupy ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 13:54

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Moje dziecko dzisiaj ma już 3 raz czkawkę :/

Dziewczyny chciałam się przekręcić ból spojenia był tak mocny do twego za żadne skarby nie byłam w stanie podnieść tyłka w górę, wpadłam w jakiś napad płaczu aż się zanosiłam ... Mąż myślałam że pomaga ale jego gadka powodowała że płakałam jeszcze mocniej... Teraz chce mnie podnosić za każdym razem a ja wkurzona się pytam czy rzuci pracę i będzie mnie do porodu tak podnosił? I znowu nerwy mam...dzisiaj nie mój dzień. Teraz wysłałam go po chińczyka

kuźwa mój przy Twoim Karmellka to ma normalnie plażę...

stresant, espoir, Martusiazabka lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    Ja was dzisiaj od rana nie czytam bo jestem zajęta, spróbuję nadrobić jutro. Dziś szykuję imprezę, kuzynka też do mnie na noc przyjeżdża więc razem z mężem robimy porządki.
    Miłego dnia wszystkim!
    5b3f98cc0a1eb889med.jpg

Jezu Basia... ale pyszności... nie męcz mnie ;)

B_002 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia cudne te babeczki! ❤️🙈

B_002 lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    Miłego dnia wszystkim!
    5b3f98cc0a1eb889med.jpg
    Super Basiu!! Udanej imprezy

B_002 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    ja pierdole Karmellka! jest jakaś czeluść interneta gdzieś jeszcze nie zaglądała??? :)
    fajne mają mini torebeczki na smoczki! :) ooo i pokrowiec do fotelika :) zaglądnę tam przy okazji :)
    Ja zapomniałam, ale ja u nich internetowo zakupy robiłam ;)

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia Ty artystko :)

Karmelka medal dla meza :)

mnie dzis w nocy oprocz bolu brzucha, obudzila corka ( dzis miala zawody narciarskie wiec przezywala) jak juz ja udobruchalam to Franus dostal czkawke i czkal pol godziny....normalnie w nocy nie ma czkawki tylko spi.....przez dzien to przewaznie dopoludnia.......
    ja dzis juz jestem po 2 drzemkach kiedys nocke trzeba dospac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Karmelka, mocno Cię tulę i uwierz, ze wiem co czujesz! Nawet nie jestem w stanie Cię pocieszyć, sama też dość ciężko znoszę ten ból. Noc do dupy, dzień do dupy ...
    Mnie boli tylko spojenie. A ty jeszcze mówisz o plecach żebrach.. chociaż i mnie w tej chwili nerwoból pod łopatka zlapał... Ale już mam dość tej bezsilnosci. Ledwo dźwigam brzuch żeby się przekręcić a mała waży jak na razie "tylko 2600" ... Chciałabym iść na spacer zrobić oponki a jęcze leżąc :( jakbyśmy były blizej to byśmy może wspólnie polezaly i sobie pojeczaly " fejs tu fejs " 😋

Karollinax26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    kuźwa mój przy Twoim Karmellka to ma normalnie plażę...
    Oj mój to ma niezła szkołe przetrwania 🙄

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🐿️ jak ty to kochana robisz, że leżysz tyle tygodni a nigdy nie narzekasz. Jesteś jakimś aniołem

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:

Patrze na ten pokrowiec, moze by cos takiego uszyc? ale roboty w 3 dupy a 9 miesiecy jezdzenia w tym........ale w sumie w miesiach letnich (cora w ziemie jezdzila to i tak jeszcze miala spiworek do fotelika wkladany i czapke na glowie) a tu maluszek bedzie prawie goly w tym lezal........

powiem szczerze ze zastanawialam sie wlasnie co z tym srodkiem fotelika, bo ja mam Chicco i on jest caly jakis taki sztuczny chyba 100% polieter .....myslalam zeby pod glowke podkladac pieluszke ale wiadomo jak dziecko bedzie sie krecic to sie pieluszka bedzie zwijac......a taki pokrowiec to fajne rozwiazanie.......

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresant, ja wczoraj wieczorem, w nocy i rano też miałam ból brzucha jak na okres, schodzący do kręgosłupa. Wzięłam dwie nospy Max, ale ból zaraz wracał. Nic się nie dzieje poza tym, więc może to już normalne.

Basia, coś pięknego!

B_002 lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • espoir Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak Was czytam, to chyba to dobrze, że nie mam czasu zastanawiać się co dzisiaj mnie boli...

stresant, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • stresant Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Stresant, ja wczoraj wieczorem, w nocy i rano też miałam ból brzucha jak na okres, schodzący do kręgosłupa. Wzięłam dwie nospy Max, ale ból zaraz wracał. Nic się nie dzieje poza tym, więc może to już normalne.

Basia, coś pięknego!
    Tos mnie wiewora pocieszyla bo sie juz w poniedzialek do lekarza wybieralam ...znow bym wyszla na histeryczke :)

• stresant Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    jak tak Was czytam, to chyba to dobrze, że nie mam czasu zastanawiać się co dzisiaj mnie boli...
    tez tak mialam w poprzednich ciazach jak dzieci byly male.....a teraz jak duze to w sumie jakby pierwsza ciaza wyleguje sie dlugo spie a jeszcze dzieciaki za mnie wszystko robia :) w koncu sie na cos przydaja

espoir, Tunia76 lubią tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:

ja współczuję.. bo mnie nic nie boli... tfu tfu... raz skurcz, 2x ból podbrzusza 1 miniutowy w nocy... szczerze mówiąc już wolę tą cukrzycę ciążową...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    🐿️ jak ty to kochana robisz, że leżysz tyle tygodni a nigdy nie narzekasz. Jesteś jakimś aniołem
    Ale emotikona :D
    Wiesz co...ja tak mam po prostu, że jakoś wszystko przyjmuję i wiem, że narzekanie nic nie da. Wam to i tak coś jeszcze napiszę, ale mężowi nie mówię nic, bo tak przeżywa moje leżenie i bym go zdołowała tylko. Więc uśmiech nie schodzi mi z twarzy, choć kolana wykręca - przynajmniej chłop spokojny, a tyle robi wokół mnie, domu, pracy, tak się stara. Raz tylko poprosiłam go o masaż pleców, bo mnie aż paliły. Od leżenia całe ciało boli, więzadła tak dostały, że idę do łazienki na prostych nogach, bo nie zginają mi się już w kolanach ;) Ale trzeba zagryźć zęby i to przecierpieć - cel wyższy. Każdego dnia rano dziękuje temu na górze, że dalej jestem w ciąży,bo przecież nie zapowiadało się. A tu skończone 35 tc :):)

espoir, Karmelllka90, malutka_mycha, stresant, MamaAga85, Tunia76, mysla.nieskalana, Lolka30, Paula 90, Martusiazabka, Anete, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
‹‹ 2048 2049 2050 2051 2052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ