Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Ja was dzisiaj od rana nie czytam bo jestem zajęta, spróbuję nadrobić jutro. Dziś szykuję imprezę, kuzynka też do mnie na noc przyjeżdża więc razem z mężem robimy porządki.
Chciałam wam tylko pokazać jakie muffinki zrobiłam na baby shower
Bardzo lubię piec, a robię to dość rzadko, dziś była okazja.
Miłego dnia wszystkim!
Wiewióreczka, malutka_mycha, Kasionek, Karmelllka90, Kasiulka90, MamaAga85, Tunia76, mysla.nieskalana, Syska2202, Lolka30, Paula 90, Aga2606, Martusiazabka, Anete, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Fassolka wiesz że w Łodzi masz fajny sklep z wyprawka ? Napiki ul. Rumuńska 24
ja pierdole Karmellka! jest jakaś czeluść interneta gdzieś jeszcze nie zaglądała???
fajne mają mini torebeczki na smoczki!ooo i pokrowiec do fotelika
zaglądnę tam przy okazji
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelka, mocno Cię tulę i uwierz, ze wiem co czujesz! Nawet nie jestem w stanie Cię pocieszyć, sama też dość ciężko znoszę ten ból. Noc do dupy, dzień do dupy ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 13:54
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Moje dziecko dzisiaj ma już 3 raz czkawkę
Dziewczyny chciałam się przekręcić ból spojenia był tak mocny do twego za żadne skarby nie byłam w stanie podnieść tyłka w górę, wpadłam w jakiś napad płaczu aż się zanosiłam ... Mąż myślałam że pomaga ale jego gadka powodowała że płakałam jeszcze mocniej... Teraz chce mnie podnosić za każdym razem a ja wkurzona się pytam czy rzuci pracę i będzie mnie do porodu tak podnosił? I znowu nerwy mam...dzisiaj nie mój dzień. Teraz wysłałam go po chińczyka
kuźwa mój przy Twoim Karmellka to ma normalnie plażę...stresant, espoir, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
B_002 wrote:Cześć
Ja was dzisiaj od rana nie czytam bo jestem zajęta, spróbuję nadrobić jutro. Dziś szykuję imprezę, kuzynka też do mnie na noc przyjeżdża więc razem z mężem robimy porządki.
Miłego dnia wszystkim!
Jezu Basia... ale pyszności... nie męcz mnieB_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Cześć
Miłego dnia wszystkim!
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ja pierdole Karmellka! jest jakaś czeluść interneta gdzieś jeszcze nie zaglądała???
zaglądnę tam przy okazji
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Basia Ty artystko
Karmelka medal dla meza
mnie dzis w nocy oprocz bolu brzucha, obudzila corka ( dzis miala zawody narciarskie wiec przezywala) jak juz ja udobruchalam to Franus dostal czkawke i czkal pol godziny....normalnie w nocy nie ma czkawki tylko spi.....przez dzien to przewaznie dopoludnia.......
ja dzis juz jestem po 2 drzemkach kiedys nocke trzeba dospacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:06
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Karmelka, mocno Cię tulę i uwierz, ze wiem co czujesz! Nawet nie jestem w stanie Cię pocieszyć, sama też dość ciężko znoszę ten ból. Noc do dupy, dzień do dupy ...
jakbyśmy były blizej to byśmy może wspólnie polezaly i sobie pojeczaly " fejs tu fejs " 😋
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:ja pierdole Karmellka! jest jakaś czeluść interneta gdzieś jeszcze nie zaglądała???
zaglądnę tam przy okazji
Patrze na ten pokrowiec, moze by cos takiego uszyc? ale roboty w 3 dupy a 9 miesiecy jezdzenia w tym........ale w sumie w miesiach letnich (cora w ziemie jezdzila to i tak jeszcze miala spiworek do fotelika wkladany i czapke na glowie) a tu maluszek bedzie prawie goly w tym lezal........
powiem szczerze ze zastanawialam sie wlasnie co z tym srodkiem fotelika, bo ja mam Chicco i on jest caly jakis taki sztuczny chyba 100% polieter .....myslalam zeby pod glowke podkladac pieluszke ale wiadomo jak dziecko bedzie sie krecic to sie pieluszka bedzie zwijac......a taki pokrowiec to fajne rozwiazanie.......Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Stresant, ja wczoraj wieczorem, w nocy i rano też miałam ból brzucha jak na okres, schodzący do kręgosłupa. Wzięłam dwie nospy Max, ale ból zaraz wracał. Nic się nie dzieje poza tym, więc może to już normalne.
Basia, coś pięknego!B_002 lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Stresant, ja wczoraj wieczorem, w nocy i rano też miałam ból brzucha jak na okres, schodzący do kręgosłupa. Wzięłam dwie nospy Max, ale ból zaraz wracał. Nic się nie dzieje poza tym, więc może to już normalne.
Basia, coś pięknego! -
espoir wrote:jak tak Was czytam, to chyba to dobrze, że nie mam czasu zastanawiać się co dzisiaj mnie boli...
w koncu sie na cos przydaja
espoir, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:jak tak Was czytam, to chyba to dobrze, że nie mam czasu zastanawiać się co dzisiaj mnie boli...
ja współczuję.. bo mnie nic nie boli... tfu tfu... raz skurcz, 2x ból podbrzusza 1 miniutowy w nocy... szczerze mówiąc już wolę tą cukrzycę ciążową...Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:🐿️ jak ty to kochana robisz, że leżysz tyle tygodni a nigdy nie narzekasz. Jesteś jakimś aniołem
Wiesz co...ja tak mam po prostu, że jakoś wszystko przyjmuję i wiem, że narzekanie nic nie da. Wam to i tak coś jeszcze napiszę, ale mężowi nie mówię nic, bo tak przeżywa moje leżenie i bym go zdołowała tylko. Więc uśmiech nie schodzi mi z twarzy, choć kolana wykręca - przynajmniej chłop spokojny, a tyle robi wokół mnie, domu, pracy, tak się stara. Raz tylko poprosiłam go o masaż pleców, bo mnie aż paliły. Od leżenia całe ciało boli, więzadła tak dostały, że idę do łazienki na prostych nogach, bo nie zginają mi się już w kolanachAle trzeba zagryźć zęby i to przecierpieć - cel wyższy. Każdego dnia rano dziękuje temu na górze, że dalej jestem w ciąży,bo przecież nie zapowiadało się. A tu skończone 35 tc
espoir, Karmelllka90, malutka_mycha, stresant, MamaAga85, Tunia76, mysla.nieskalana, Lolka30, Paula 90, Martusiazabka, Anete, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość