Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Tos mnie wiewora pocieszyla bo sie juz w poniedzialek do lekarza wybieralam ...znow bym wyszla na histeryczke
I też mnie wybudzał ten ból. Już tak kiedyś miałam i nic się nie stało. Gorzej jak są skurcze połączone z silnym bólem i regularne. Ale ja miałam ból ciągły, Ty chyba też.
stresant lubi tę wiadomość
-
Jak ktoś nie ma cycnika do karmienia, to na innym forum polecają taki. Śliczny jest.
https://rafjolka.pl/product-pol-39155-Mama-Daily-Black-miekki-biustonosz-do-karmienia-Momtobe-czarny.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=CjwKCAiA8OjjBRB4EiwAMZe6y0MTV41e0S07ejFLaNXEKFbd2YW55cRyg2ZmcJYIVNkelL8HJvWPRhoCZogQAvD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:41
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja jestem znowu z tych, że muszę pojęczeć bo jak będę trzymała w sobie to dostanę na głowę. 😞
Mój mąż ogarnia tyle rzeczy, że ja i tak mu nie marudzę o wszystkim. Ale on też widzi po mojej twarzy a nawet po tonie głosu.
Wczoraj wyszłam po KTG i mu napisałam, że KTG prawidłowe czekam na opinie lekarza że zadzwonię jak wyjdę . A on dzwoni do mnie żeby usłyszeć mój głos bo wtedy będzie wiedział czy na prawdę KTG prawidłowe.
-
Wiewióreczka wrote:
I też mnie wybudzał ten ból. Już tak kiedyś miałam i nic się nie stało. Gorzej jak są skurcze połączone z silnym bólem i regularne. Ale ja miałam ból ciągły, Ty chyba też.
no to taki dziwny bol, zaboli, obudzi mnie przwroce sie na drugi bok i przechodzi.....zobaczymy jak dzis w nocy bedzie....bo przez dzien brzuch nie boli.......
maz na nartach z corka, ja mialam jechac do apteki, bo leki na cisnienie mi sie skonczyly....ale nie ubiore butow a w crocsach w deszczu raczej nie pochodze.....i za przykladem Karmelki troche wykorzystam mojegojuz mu pisalam, ze jak przyjada z nart niech sie nie rozbiera tylko mu recepte podam i skoczy do miasta
napalilam sie na pokrowiec na fotelik juz mierze i ogladam jak uszyc
a co tam, wszystko dla malucha porobione, mialabym sie nudzic to poszyje......Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Jak ktoś nie ma cycnika do karmienia, to na innym forum polecają taki. Śliczny jest.
https://rafjolka.pl/product-pol-39155-Mama-Daily-Black-miekki-biustonosz-do-karmienia-Momtobe-czarny.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=CjwKCAiA8OjjBRB4EiwAMZe6y0MTV41e0S07ejFLaNXEKFbd2YW55cRyg2ZmcJYIVNkelL8HJvWPRhoCZogQAvD_BwEWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelka, jak tak czytam o tym Twoim mężu, to sobie myślę, że Wy naprawdę jesteście dla siebie stworzeni i dobraliście się idealnie 😍 Mój też zawsze wyczuwa po moim tonie głosu i po minie, że coś jest nie tak. Nie czeka aż mi samo przejdzie tylko od razu pyta i rozwiązuje problem.
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Karmelka, jak tak czytam o tym Twoim mężu, to sobie myślę, że Wy naprawdę jesteście dla siebie stworzeni i dobraliście się idealnie 😍 Mój też zawsze wyczuwa po moim tonie głosu i po minie, że coś jest nie tak. Nie czeka aż mi samo przejdzie tylko od razu pyta i rozwiązuje problem.
Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:jak to nie ma jak są
szukaj dobrze
-
B_002 wrote:Cześć
Ja was dzisiaj od rana nie czytam bo jestem zajęta, spróbuję nadrobić jutro. Dziś szykuję imprezę, kuzynka też do mnie na noc przyjeżdża więc razem z mężem robimy porządki.
Chciałam wam tylko pokazać jakie muffinki zrobiłam na baby shower
Bardzo lubię piec, a robię to dość rzadko, dziś była okazja.
Miłego dnia wszystkim!
Życzę udanej imprezy. 🎁😀B_002 lubi tę wiadomość
-
Karmelka, ale żeby nie było, że jestem bohaterką - jak złapał mnie ostatnio kilka razy ból spojenia w drodze do łazienki, to nie wiedziałam czy krzyczeć, czy oddech łapać
Jakby tak miało mnie napierdzielać, gdy leżę, to nie ma bata, też bym narzekała - bo tylko ten kto tego doznał wie, o czym mowa
malutka_mycha, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny zmierzyłam się pod biustem żeby wiedzieć jakie biustonosze kupić... Ja mam 102 cm 😟przecież takich rozmiarów nie ma nawet 😩
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Ja też dołączam do grona troszkę narzekających...
To dopiero początek a ja już marudzę no ale tak mnie plecy bolą,że nie daję rady
Troszkę się poschylałam i poszłam do sklepu po małe zakupy na obiad,potem ugotowałam a teraz leżę...
Najgorsza jest sytuacja z meblami bo mąż nie pozwala mi dźwigać ,sam nie dawał rady i kilka razy mu pomogłam przy progach żeby mógł przenieść...Masakra... -
Karmelllka90 wrote:To ja jestem znowu z tych, że muszę pojęczeć bo jak będę trzymała w sobie to dostanę na głowę. 😞
Mój mąż ogarnia tyle rzeczy, że ja i tak mu nie marudzę o wszystkim. Ale on też widzi po mojej twarzy a nawet po tonie głosu.
Wczoraj wyszłam po KTG i mu napisałam, że KTG prawidłowe czekam na opinie lekarza że zadzwonię jak wyjdę . A on dzwoni do mnie żeby usłyszeć mój głos bo wtedy będzie wiedział czy na prawdę KTG prawidłowe.Karmelllka90 lubi tę wiadomość