Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wszystkiego najlepszego !
Jestem wykończona nocą , którejś noc z rzędu gdy spalam może 3 h... zgaga , nie mogę sie ułożyć, łóżko stalonsiebtwwrde dla mnie , poduszka tez ... chyba dziś pojadę do jyska po nowa poduszkę bo normalnie ta jest twarda dla mnie 😅 czuje się strasznieDaffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi i ja dołączam do życzeń wszystkiego najlepszego dla Ciebie 🎂🎈🎉🎁
Córka szykuje sie do szkoły,ja wygrzewam sie jeszcze pod kołderką po śniadaniu a potem lecę do labo na HBA1C-ciekawe co pokaże. Ta cukrzyca mnie po prostu zaczyna wkur🤬🤬🤬🤬🤬 na maxa.Trzymam dietę, spaceruje więcej niz wcześniej (czuje się aż na maxa obolała) i jednego dnia na czczo 105 a innego 135... szału można dostać🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Daffi lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:u mnie mocno ograniczone tylko po 1 szt moglam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7edcb050904b.png
Jak m wroci z pracy zaraz to z jego karty jeszce sprobuje kupic te po 22.79 i 1 pake za 5.99.
udało mi si kupić 4 ostatnie sztuki new baby 2 za 5,99dzięki za cynk!!!
zalogowałam się na konto K. ale taka sama sytuacja.. już wszystko wykupione
jak długo trwa realizacja zamówienia?Fasolka77
-
Heloł dziewczęta
Daffi sto lat!!! Wszystkiego co najlepsze
Fasolka wszystkie wczoraj online kupowały, pewnie do rana już w sklepach nic by nie zostało. Ja zdołałam się załapać na jedną paczkę.
Ja dziś nawet znosna noc miałam, często się budziłam ale w miarę szybko zasypialam. Więc to powinien być dobry dzieńDaffi, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Daffi wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spokojnej końcówki ciąży
a porodu takiego żebyś miło wspominała
Fasolka w aplikacjizmieniają chyba szatę graficzna od kwietnia i wyprzedają w rossmannach te co mają. Tzn nie wiem czy one są stacjonarnie bo nie byłam stacjonarnie w sklepie. Wpisz w lupke pampers premium care
tylko musisz zmieniać rossmanna w którym odbierzesz te pampersy bo nie w każdym są chyba
Daffi, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyWitam się i zmykam się szykowac. Dzisiaj wizyta u diablo a później chciałam zajść do kilku sklepów zobaczymy co z tego wyjdzie 😁
U mnie noc z jedna pobudka na siku także super. słonko już świeci ale dzisiaj powietrze slabewiosno gdzie jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:28
-
Daffi wrote:to co wstawilam wyzej to beda moja pierwsze pampersy. i z M karty kupie chetnie jeszcze paczke rozm 2 za 22.79 i te za 5.99 i juz nic wiecej.
odbiore jeszcze te darmowe 2 paczki i bede sie martwic na biezaco. ogolnie pampersow na poczatku schodzi duzo.. z 10 smialo zejdzie.. bo tych smółek troche bedzie i siuskow.
bede miala 204 szt rozm 2 i 132szt rozm 1
ja w sumie mam w rozmiarze 2-5 kg...
26 szt bambiboo
88 szt pampers premium care
i chyba mnie ogarnął szał pieluszkowy bo zamówiłam teraz w tej promocji w Rossmannie jeszcze 4x22 i 1x 88..... to jest prawie 300 szt... licząc, że 10 na dzień zejdzie to staczy na miesiąc... to chyba będzie jednak ok.. w sumie zakładając, że na tydzień powinien przybrać ok 200g to w sumie dobra ilość przy założeniu , że urodzi się z wagą 3-3,5 kg
a no i jeszcze 2x 22szt za 1 grosz z akcji mailowej- w piątek odbierzemy
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Dafi sto lat zdrowka
Mama Aga co do okularow, moja corka nosi
kupowalam w Vision expres...wzielam najtansze ramki za 100zl do tego dobre szkla z antyrefleksem i przeciw podrapaniu....druga pare dostalam gratis ale z tanszymi szklami takimi zwyklymi.....
wykupilam za 20 zl ubezpieczenie w razie gdyby sie rozbily........po pol roku przychodze i chcialam wymieniec tylko szkla w ramce bo corka potrzebowala silniejsze.....
pani powiedziala ze skorzystamy z tego ubezpieczenia ze sie niby rozbily.........dostalam za darmo nowe ramki, nowe dobre szkla..........znow wykupilam na nie ubezpieczenie za 20zl......
kupilam jej 2 etuii i w sumie tylko te pierwsze okularki ( co i tak juz sa za slabe) to miala podrapane.....chyba nad morzem piaskiem podrapala.......
a tak to raczej dba......w sumie i tak caly czas ma je na nosie bo slepa jak kret wiec nie ma kiedy zniszczyc...czasami nawet w nich zasypia i jak gasze swiatlo to musze sciagac z nosaDaffi lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny oby wszystko co zyczycie sie spelnilo:) wiecej nie oczekuje.
Ja dzis noc piękna.. Spalam jak dziecko tylko po 4 na siku wstalam. Picir mleka zimnego przed snem ratuje mnie przed zgaga w nocymalutka_mycha, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Aga2606 wrote:Hej... nadrobię was zaraz ale póki co opowiem wam jak ludzie nie umieją się zachować.
Poszłam na imprezę z pracy i chłopak koleżanki którego prawie nie znam z takim tekstem: „ Aga czy to na prawdę tylko jedno dziecko masz w brzuchu?” No nie wytrzymałam. Powiedziałam ze jest mega nie miły bo dobrze wie ze jedno choć na język sunęli mundur jeszcze pare innych zdań... grrr 😐😐😐
trzeba było powiedzieć, że masz jedno.. czyli tyle ile on ma zwojów mózgu ... żenada...Aga2606 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ja w sumie mam w rozmiarze 2-5 kg...
26 szt bambiboo
88 szt pampers premium care
i chyba mnie ogarnął szał pieluszkowy bo zamówiłam teraz w tej promocji w Rossmannie jeszcze 4x22 i 1x 88..... to jest prawie 300 szt... licząc, że 10 na dzień zejdzie to staczy na miesiąc... to chyba będzie jednak ok.. w sumie zakładając, że na tydzień powinien przybrać ok 200g to w sumie dobra ilość przy założeniu , że urodzi się z wagą 3-3,5 kg
a no i jeszcze 2x 22szt za 1 grosz z akcji mailowej- w piątek odbierzemy
Kupilismy
1 paczke 88szt rozm 1
5 paczek 80szt rozm 2,
1 paczke 22 szt rozm 2
I dostaniemy te 2 x 22 rozm 1
Narazie styknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:14
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Aga, może głupio zażartował? U mnie w pracy by tak samo gadali, ba - pytaliby czy się ze słoniem puściłam, tylko że znamy się kupę czasu i znamy swoje poczucie humoru, a to jest różnica, skoro piszesz, że go nie znasz...no dziwny typ.
Siostra dziś otrzymała maila z podstawówki syna, że szkoła alarmuje i informuje wszystkich rodziców, że dzieci mają drugie życie w internecie...mają zamknięte grupy na FB, IG i kilku innych portalach których nazw nawet nie znałam. Że są ofiarami lub sprawcami hejtu, że dziewczynki publikują swoje nagie zdjęcia (to też miało swoją nazwę, jakaś nowa moda)... Dziewczyny, co się kurde dzieje? Strach dzieci mieć. Siostry syn w 8 klasie, ułożony, piątkowy, bardzo spokojny, wartości ma tłuczone do głowy od maleńkości i naprawdę się nimi kieruje, ale siostra mówi, że telefon często w łapie - i cholera wie co tam wypisuje.
ja w niedzielę byłam na spotkaniu z koleżankami.... dwie były z córkami.. obie cały czas w nosy w komórkach... nie zamieniły ze sobą ani jednego słowa... to jest okropne... ja nie wiem czy to jest kwestia braku zakazów? nie można nad dzieckiem jakoś zapanować? Mamy? Jak to jest? ja na razie nie chcę się wypowiadać bo teoria teorią a praktyka to same wiecie...Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ja w niedzielę byłam na spotkaniu z koleżankami.... dwie były z córkami.. obie cały czas w nosy w komórkach... nie zamieniły ze sobą ani jednego słowa... to jest okropne... ja nie wiem czy to jest kwestia braku zakazów? nie można nad dzieckiem jakoś zapanować? Mamy? Jak to jest? ja na razie nie chcę się wypowiadać bo teoria teorią a praktyka to same wiecie...
alez oczywiscie ze wszystko wina rodzicow (jak to ja juz nieraz mowilam na forum) starczylo zeby jedna matka z druga zabraly komorki i dziewczyny nie mialby wyjscia tylko musialby ze soba gadac albo chociazby siedziec po cichu i sie na siebie patrzec......
przyzwalajac na takie zachowanie rodzice maja swiety spokoj ......
ja jestem straszna matka w domu panuje rygor i obowiazki........i watpie ze dzieci beda miec ze mna dobry kontakt w przyszlosci ale przynajmniej wiem ze sobie poradza w zyciu i jezeli te zasady co teraz ciezko laduje im do glowy zostana to wyrosna na fajnych ludzi.......
jak ide z dzieckiem do lekarza albo gdzies gdzie sa kolejki to kaze zabrac ksiazke albo karty do gry...zaden telefon....po przyjsciu do domu ze szkoly telefony leza na stole....i popoludniami maja tyle obowiazkow ze na telefon nie starcza czasu ...juz sie nie moge doczekac az im w polu kaze robic czekam tylko az troche obeschnie i trawnik beda grabic i drewno ukladac
jasne ze jak chce popisac z kolezanka wieczorem to pozwalam bo znow bylo przegiecie w druga strone i dzisiejsze spoleczenstwo by ich odrzucilo......
oj wychowanie teraz dzieci to ciezki kawal chleba......
Misiabella lubi tę wiadomość