X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    Kochane w rossmanie w aplikacji są pampersy premium care w fajnych cenach :D ja zamówiłam 2x 22 szt rozmiar 2 za 5,99 jedna paczka!! I za 22,10 jedną paczkę rozmiar 2 80 szt!!
    u mnie mocno ograniczone tylko po 1 szt moglam.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7edcb050904b.png
    Jak m wroci z pracy zaraz to z jego karty jeszce sprobuje kupic te po 22.79 i 1 pake za 5.99.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak znaleźć te pampersy? Wchodzę w aplikacje, dla ciebie rossne i nie mam. Gdzie jeszcze mogę poszukać?

Aaa już mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:25

f1d9680377.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Jak znaleźć te pampersy? Wchodzę w aplikacje, dla ciebie rossne i nie mam. Gdzie jeszcze mogę poszukać?
    ja wpisalam poprostu pampers premium care i szukalam na liscie.
    tak sie zastanawiam czy te ceny tak poszly w dol?
    kiedys za te pampersy przy Julce placilam blisko 50zl.. a tu za rozm 1 - 29,99 ???
    to taka regularna cena?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:25

malutka_mycha lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

Wysłany: 5 marca 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki robicie zapas pieluch w rozmiarze 2? Jak szybko dzieci mogą z tego wyrosnac? Wiem że to jest indywidualna kwestia ale nie wiem czy to się liczy w dniach czy tygodniach?

To się napalilam :) w moim mieście w żadnym Rossmannie nie ma na stanie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:30

f1d9680377.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co wstawilam wyzej to beda moja pierwsze pampersy. i z M karty kupie chetnie jeszcze paczke rozm 2 za 22.79 i te za 5.99 i juz nic wiecej.
    odbiore jeszcze te darmowe 2 paczki i bede sie martwic na biezaco. ogolnie pampersow na poczatku schodzi duzo.. z 10 smialo zejdzie.. bo tych smółek troche bedzie i siuskow.
    bede miala 204 szt rozm 2 i 132szt rozm 1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:32

malutka_mycha lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

• stresant Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    A jaki robicie zapas pieluch w rozmiarze 2? Jak szybko dzieci mogą z tego wyrosnac? Wiem że to jest indywidualna kwestia ale nie wiem czy to się liczy w dniach czy tygodniach?

To się napalilam :) w moim mieście w żadnym Rossmannie nie ma na stanie :(
    No wlasnie jak daje do koszyka to jest napisane ze produkt niedostepny....i to wszystkie rodzaje w dobrej cenie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    Kochane w rossmanie w aplikacji są pampersy premium care w fajnych cenach :D ja zamówiłam 2x 22 szt rozmiar 2 za 5,99 jedna paczka!! I za 22,10 jedną paczkę rozmiar 2 80 szt!!

Dzięki za cynk 😃 też sobie zamówiłam 😃

Wysłany: 5 marca 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    No wlasnie jak daje do koszyka to jest napisane ze produkt niedostepny....i to wszystkie rodzaje w dobrej cenie :(
    Ja już zmieniłam drogerie, sprawdziłam wszystkie w swoim mieście i wszystkie w osciennym i nic :(

f1d9680377.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    u mnie mocno ograniczone tylko po 1 szt moglam.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7edcb050904b.png
    Jak m wroci z pracy zaraz to z jego karty jeszce sprobuje kupic te po 22.79 i 1 pake za 5.99.
    Przy pierwszej i drugiej pozycji masz plusy, tzn. że możesz zamówić więcej. Tylko przy ostatniej pozycji nie masz plusa, więc są jedne na stanie.
    Jak wykupiłam u mnie maksa, to w aplikacji męża widnieje, że są niedostępne. Więc nie jest to promocja ilościowa na osobę, po prostu wykupiłam cały asortyment ;).

Fasolka77 lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Aga2606 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... nadrobię was zaraz ale póki co opowiem wam jak ludzie nie umieją się zachować.

Poszłam na imprezę z pracy i chłopak koleżanki którego prawie nie znam z takim tekstem: „ Aga czy to na prawdę tylko jedno dziecko masz w brzuchu?” No nie wytrzymałam. Powiedziałam ze jest mega nie miły bo dobrze wie ze jedno choć na język sunęli mundur jeszcze pare innych zdań... grrr 😐😐😐

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde poczulam twardy brzuch i musialam "biec" do toalety na siku i przy podcieraniu sie mialam mnostwo wydzieliny ale takiej glutowatej i zoltej. mam nadzieje ze to nie czop.

b2ujp2.png

• Daffi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Przy pierwszej i drugiej pozycji masz plusy, tzn. że możesz zamówić więcej. Tylko przy ostatniej pozycji nie masz plusa, więc są jedne na stanie.
    Jak wykupiłam u mnie maksa, to w aplikacji męża widnieje, że są niedostępne. Więc nie jest to promocja ilościowa na osobę, po prostu wykupiłam cały asortyment ;).
    jak naciskalam plusa to mialam napisane ze dostepny jest tylko 1 produkt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:49

b2ujp2.png

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, może głupio zażartował? U mnie w pracy by tak samo gadali, ba - pytaliby czy się ze słoniem puściłam, tylko że znamy się kupę czasu i znamy swoje poczucie humoru, a to jest różnica, skoro piszesz, że go nie znasz...no dziwny typ.

Siostra dziś otrzymała maila z podstawówki syna, że szkoła alarmuje i informuje wszystkich rodziców, że dzieci mają drugie życie w internecie...mają zamknięte grupy na FB, IG i kilku innych portalach których nazw nawet nie znałam. Że są ofiarami lub sprawcami hejtu, że dziewczynki publikują swoje nagie zdjęcia (to też miało swoją nazwę, jakaś nowa moda)... Dziewczyny, co się kurde dzieje? Strach dzieci mieć. Siostry syn w 8 klasie, ułożony, piątkowy, bardzo spokojny, wartości ma tłuczone do głowy od maleńkości i naprawdę się nimi kieruje, ale siostra mówi, że telefon często w łapie - i cholera wie co tam wypisuje.

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Lolka30 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moich rossmanach już nie ma pampersow, a jak wpisałam w aplikacji Premium Care to pokazały się też jakieś nowe dostępne od kwietnia więc pewnie wyprzedają starą wersję stąd taka cena.

Starania od 2015
    👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
    👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
    Kariotypy OK
    2018
    1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
    4 IUI - ❤️
    Kwiecień 2019 - mamy synka

2024 powrót do kliniki
    Sierpień
    Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
    Wrzesień
    I procedura ICSI długi protokół
    Październik
    💉7🥚 4 dojrzałe
    4 blastki 4BB
    PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
    Grudzień
    10.12. transfer nieinformatywnego
    7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2

Styczeń 2025
    II procedura, długi protokół, hbIMSI
    Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
    Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
    Maj 2025
    13.05. Transfer 6BB
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za cynk z pampersami, wykupiłam zapas u mnie :-)

martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    jak naciskalam plusa to mialam napisane ze dostepny jest tylko 1 produkt.
    Uuu, to wykupiłaś wszystko Kochana. Ale sprawdzaj, mogą na bieżąco uzupełniać towar. Ja też będę polować jeszcze :)

Daffi, pytanie czy te gluty dały się "rozsmarować", czy była to zwarta galaretka.

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Uuu, to wykupiłaś wszystko Kochana. Ale sprawdzaj, mogą na bieżąco uzupełniać towar. Ja też będę polować jeszcze :)

Daffi, pytanie czy te gluty dały się "rozsmarować", czy była to zwarta galaretka.
    no wlasnie to wygladalo jak galareta.. o ile przy julce mialam tego jeszcze wiecej tak teraz sie mocno przerazilam. ide z psem na dwor zaraz wroce ide siku i bede co chwile latac sie podcierac i sprawdzac ze strachu.
    od wczoraj chyba rozwarcie by sie nie zrobilo.. szyjka byla miekka ale znow badanie bylo okropne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 23:05

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Krakowie nie ma.😫😫

Wysłany: 5 marca 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, jedne udało mi się upolować, 80 szt :)

Kurcze ja nie jestem na bieżąco teraz z tym co dzieciaki wyprawiaja ale to co piszesz nie brzmi ciekawie :/ mąż mi wczoraj czytał jaki ma być program edukacji seksualnej. Ma się to zacząć już w żłobkach i wszystkie zagadnienia maja dotyczyć masturbacji. Nie wiem, może my jesteśmy jacyś dziwni ale wydaje mi się że od takich spraw powinni być rodzice a nie szkoła. Przecież dzieciaki poważnie do takich lekcji nie podejda. A mówić trzylatkom że mogą się masturbowac to też niepoważne. Przecież dzieciaczkow które tego potrzebują w tym wieku jest na prawdę malutko. Strach się bać, nie mamy żadnego wpływu na to czego będą ich uczyć i minimalny na to co będą robić w internecie :(

f1d9680377.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są tu posiadaczki okularów???
    jestem załamana ☹☹☹☹
    córka nosi nowe,drogie okulary i co??? ma ryse i to dość sporą na jednym ze szkieł...okazało się,że nie chciało się jej sięgnąć po etui i schowała do kieszeni...🙄😡😡😡😡
    kazanie było ale co dalej???? tylko wymiana czy może jednak jest jakiś sposob aby to usunąć???
    jeszcze na dodatek mamy wizytę u okulisty 19 marca i będzie zjeba za to...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 23:13

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
‹‹ 2103 2104 2105 2106 2107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ