Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:Kochane w rossmanie w aplikacji są pampersy premium care w fajnych cenach
ja zamówiłam 2x 22 szt rozmiar 2 za 5,99 jedna paczka!! I za 22,10 jedną paczkę rozmiar 2 80 szt!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7edcb050904b.png
Jak m wroci z pracy zaraz to z jego karty jeszce sprobuje kupic te po 22.79 i 1 pake za 5.99. -
malutka_mycha wrote:Jak znaleźć te pampersy? Wchodzę w aplikacje, dla ciebie rossne i nie mam. Gdzie jeszcze mogę poszukać?
tak sie zastanawiam czy te ceny tak poszly w dol?
kiedys za te pampersy przy Julce placilam blisko 50zl.. a tu za rozm 1 - 29,99 ???
to taka regularna cena?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:25
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
A jaki robicie zapas pieluch w rozmiarze 2? Jak szybko dzieci mogą z tego wyrosnac? Wiem że to jest indywidualna kwestia ale nie wiem czy to się liczy w dniach czy tygodniach?
To się napalilamw moim mieście w żadnym Rossmannie nie ma na stanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:30
-
to co wstawilam wyzej to beda moja pierwsze pampersy. i z M karty kupie chetnie jeszcze paczke rozm 2 za 22.79 i te za 5.99 i juz nic wiecej.
odbiore jeszcze te darmowe 2 paczki i bede sie martwic na biezaco. ogolnie pampersow na poczatku schodzi duzo.. z 10 smialo zejdzie.. bo tych smółek troche bedzie i siuskow.
bede miala 204 szt rozm 2 i 132szt rozm 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:32
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:A jaki robicie zapas pieluch w rozmiarze 2? Jak szybko dzieci mogą z tego wyrosnac? Wiem że to jest indywidualna kwestia ale nie wiem czy to się liczy w dniach czy tygodniach?
To się napalilamw moim mieście w żadnym Rossmannie nie ma na stanie
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:u mnie mocno ograniczone tylko po 1 szt moglam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7edcb050904b.png
Jak m wroci z pracy zaraz to z jego karty jeszce sprobuje kupic te po 22.79 i 1 pake za 5.99.
Jak wykupiłam u mnie maksa, to w aplikacji męża widnieje, że są niedostępne. Więc nie jest to promocja ilościowa na osobę, po prostu wykupiłam cały asortyment.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Hej... nadrobię was zaraz ale póki co opowiem wam jak ludzie nie umieją się zachować.
Poszłam na imprezę z pracy i chłopak koleżanki którego prawie nie znam z takim tekstem: „ Aga czy to na prawdę tylko jedno dziecko masz w brzuchu?” No nie wytrzymałam. Powiedziałam ze jest mega nie miły bo dobrze wie ze jedno choć na język sunęli mundur jeszcze pare innych zdań... grrr 😐😐😐
-
Wiewióreczka wrote:Przy pierwszej i drugiej pozycji masz plusy, tzn. że możesz zamówić więcej. Tylko przy ostatniej pozycji nie masz plusa, więc są jedne na stanie.
Jak wykupiłam u mnie maksa, to w aplikacji męża widnieje, że są niedostępne. Więc nie jest to promocja ilościowa na osobę, po prostu wykupiłam cały asortyment.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:49
-
Aga, może głupio zażartował? U mnie w pracy by tak samo gadali, ba - pytaliby czy się ze słoniem puściłam, tylko że znamy się kupę czasu i znamy swoje poczucie humoru, a to jest różnica, skoro piszesz, że go nie znasz...no dziwny typ.
Siostra dziś otrzymała maila z podstawówki syna, że szkoła alarmuje i informuje wszystkich rodziców, że dzieci mają drugie życie w internecie...mają zamknięte grupy na FB, IG i kilku innych portalach których nazw nawet nie znałam. Że są ofiarami lub sprawcami hejtu, że dziewczynki publikują swoje nagie zdjęcia (to też miało swoją nazwę, jakaś nowa moda)... Dziewczyny, co się kurde dzieje? Strach dzieci mieć. Siostry syn w 8 klasie, ułożony, piątkowy, bardzo spokojny, wartości ma tłuczone do głowy od maleńkości i naprawdę się nimi kieruje, ale siostra mówi, że telefon często w łapie - i cholera wie co tam wypisuje. -
W moich rossmanach już nie ma pampersow, a jak wpisałam w aplikacji Premium Care to pokazały się też jakieś nowe dostępne od kwietnia więc pewnie wyprzedają starą wersję stąd taka cena.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:jak naciskalam plusa to mialam napisane ze dostepny jest tylko 1 produkt.
Daffi, pytanie czy te gluty dały się "rozsmarować", czy była to zwarta galaretka. -
Wiewióreczka wrote:Uuu, to wykupiłaś wszystko Kochana. Ale sprawdzaj, mogą na bieżąco uzupełniać towar. Ja też będę polować jeszcze
Daffi, pytanie czy te gluty dały się "rozsmarować", czy była to zwarta galaretka.
od wczoraj chyba rozwarcie by sie nie zrobilo.. szyjka byla miekka ale znow badanie bylo okropne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 23:05
-
nick nieaktualny
-
Wow, jedne udało mi się upolować, 80 szt
Kurcze ja nie jestem na bieżąco teraz z tym co dzieciaki wyprawiaja ale to co piszesz nie brzmi ciekawiemąż mi wczoraj czytał jaki ma być program edukacji seksualnej. Ma się to zacząć już w żłobkach i wszystkie zagadnienia maja dotyczyć masturbacji. Nie wiem, może my jesteśmy jacyś dziwni ale wydaje mi się że od takich spraw powinni być rodzice a nie szkoła. Przecież dzieciaki poważnie do takich lekcji nie podejda. A mówić trzylatkom że mogą się masturbowac to też niepoważne. Przecież dzieciaczkow które tego potrzebują w tym wieku jest na prawdę malutko. Strach się bać, nie mamy żadnego wpływu na to czego będą ich uczyć i minimalny na to co będą robić w internecie
-
Są tu posiadaczki okularów???
jestem załamana ☹☹☹☹
córka nosi nowe,drogie okulary i co??? ma ryse i to dość sporą na jednym ze szkieł...okazało się,że nie chciało się jej sięgnąć po etui i schowała do kieszeni...🙄😡😡😡😡
kazanie było ale co dalej???? tylko wymiana czy może jednak jest jakiś sposob aby to usunąć???
jeszcze na dodatek mamy wizytę u okulisty 19 marca i będzie zjeba za to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 23:13