Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Fasolka możesz się tylko cieszyć że t dolegliwości to na sam koniec dopiero, przynajmniej wiesz że niedługo dobiegną końca
jasne Basia! damy radęmam nadzieję, że to takie chwilowe, że ciśnienie, wiatry etc mają na to wpływ
B_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:Fasolka ja obstawiam u ciebie jakiegos wirusa...Ty za silna babka jestes zeby cie ciaza zlamala...wirus jak nic za kilka dni odzyjesz
Jezus Maria.. jaki wirus? nie strasz mnie Stresant!!! mam nadzieję, ze już na tym etapie żaden wirus dzidzi nie zagrozi!Fasolka77
-
stresant wrote:Corka znow zaplakana ze szkoly przyszla cala sie trzesla a bala powiedziec co sie stalo "ze to Franusiowi zaszkodzi i umrze w brzuszku" ja juz czarny scenariusz kto jej co zrobil????a tu sie okazuje ze Pani....pisalam wczesniej ze chlopak sie schowal pod lawka i nie wychodzil klasa powiedziala ze u lekarza pani na zastepstwie uwierzyla dzis przyszla wychowawczyni i tak nawrzeszczala na dziewczynki ze klamaly bo nie powiedzialy ze kolega schowany....a one nie klamaly poprostu siedzialy cicho i sie nie odzywaly bo chlopaki powiedzialy ze maja byc po cichu inaczej je zbija po lekcjach....wychowawczyni krowa zamiast zrobic porzadek z chlopami to oskarza niewinne zastraszone dziewczynki....moja Julia zwymiotowala jak pani wyszla z klasy z nerwow a 2inne dziewczynki przez kolejna lekcje plakaly....powiedziala z im wpisze uwagi ale jeszcze nie dzis niech maja stresa przez wikend.
nie wierzę... ta kobieta ma zerowy talent pedagogiczny... możecie wnioskować o zmianę? ona ma jakiś problem ze sobą- to na pewno.. bo widać, że specjalnie wyładowuje się na dzieciach.. szok! co z tym zrobicie?Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:no wlasnie wzielam.. taki klujacy mocno bol nie da sie nie myslec o nim i zapomniec...
nie pamietam z corka takich cudow.. poza opuchlizna i spojeniem nie dokuczalo mi nic a teraz co chwile cos.
lepiej Daffi z rana? wzięłaś no-spę?
ja tylko czekam aż na mnie padnie ze zdwojoną siłą....
mnie czasem chwyci kłucie w okolicach jajników ale po chwili mija... skurczy na odczuwam na razie i na KTG też się nic nie zapisuje... ciekawe kiedy przyjdzie na mnie pora....Fasolka77
-
stresant wrote:Biedna chudzinko to dlatego ...mialabys troche tluszczyku to zawsze jakas amortyzacja by byla....
Stresant ja mam tłuszczyk ale kości biodrowe mimo to bolą w nocy... ale jeszcze się sama dość sprawnie przewracamdzięki ciąży przestały mnie boleć plecy na dole bo uwielbiałam spać na brzuchu i się w nocy wyginałam a teraz nie można więc śpię na bokach
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Z jednej strony jestem już zdołowana, bo tak się nigdy nie czułam. Z drugiej wiem, że już bliżej niż dalej ..
Ehh .. te ciąże dają nam popalić 😌
Karola a mnie się wydaje, ze jeszcze zatęsknimy za tymi nocamipotem to ze spaniem będzie chyba jeszcze gorzej
Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Karola a mnie się wydaje, ze jeszcze zatęsknimy za tymi nocami
potem to ze spaniem będzie chyba jeszcze gorzej
Karollinax26, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Mimo wszystko jednak budzenie się do dziecka będzie przyjemniejsze niz budzenie się przez ból pleców. Ja znowu się obudziłam jak "połamana". Poleżę jeszcze chwilę bo w weekend mąż śpi dłużej to jest się do kogo przytulić, ale długo pewnie nie wytrzymam na leżąco.
Basia, ja takiego bólu pleców nie mam. Mnie okropnie męczy ból krocza, pachwin itp. Dramat. -
nick nieaktualnyWidziałyście Szumisie mini? Po 89zł są.
https://sklep.szumisie.pl/szumis-mini?utm_source=facebook&utm_medium=testimonial&utm_campaign=6111959094085&utm_content=6118723669285&fbclid=IwAR13rjJ9IlxHfqBVA6OJ4Mj53n2L9Bva8EnLeaK6X2LUL3KDUS4dIBWQnSEB_002, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Całkiem fajny pomysł, taki mniejszy Szumi a w pełni funkcjonalny
Ja dostałam w prezencie od koleżanek Szmisia Lily, strasznie mi się podoba i taki milutki jest.
Też mam Lily, z czujnikiem snu i dodatkowym serduszkiemB_002 lubi tę wiadomość
-
Nie dałam rady was z wczoraj nadrobić tyle tu postów!
Natalia dzięki za odpowiedz o nocnym sikaniu...
U nas znowu jakieś przeziębienia się przyplątały póki co ja się trzymam ale to się pewnie zmieni.
W Austrii tez nie nacinają. Miałam pęknięcie 2 stopnia goilo się dobrze ale mnie akurat blizna bardzo długo piekła pod prysznicem. Teraz się boje ze jak ta blizna pęknie to będzie haddcore
-
Ja chyba komuś nieprzespana noc sprzedała, więc przepraszam.
Ale mi dobrze, że się wyspałam.
A jeszcze dzwonił mąż, że ktoś jest zainteresowany kupnem naszego grata. A już myślałam że pójdzie na złomowanie i dostaniemy za niego marne grosze. A tak może trochę więcej gotówki wpadnieB_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy przy problemie z zębem 7 byście leczyli go kanałowo czy wyrwały? Mąż ma problem z zębami i dzisiaj mu zatruła ma leczyć kanałowo ale ja się boje bo on ma duże problemy z zębami i już kiedyś po takim leczeniu miał operację zatoki... Ja mam żeby zdrowe i nie wiem co mu doradzić