Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:Pozdrawiamy z Polcia
Obiecalam sobie, ze wracam na forum. Mam za dużo zaległości, wiec.latwo nie bedzie przy wassej produkcji.
Ale powiem wam, ze uwielbiam macierzyństwo. Nawet jak akurat nic nie robie to mała moglabym przytulać i wpatrywac sie w nia godzinami. Doslownie sskoda mi stracic kazda minutetaka ze mnie matka wariatka. Pewnie macie tak samo. Juz za chwilke wszytkie tez bedziecie tulic swoje Skarbenki. Kwiecień juz niedługo, a poza tym tutaj tez mamy marcoweczki
India super!! Buziaki dla Poliindia lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Dziewczyny widzialyscie w jakims sklepie szczaw w sloiczku??
Chodzi za mna szczawiowka.. Ja dzis musze ja zjesc.. Ale nie wiem gdzie szukac.. W intermarche nie ma.. Ciekawe czy w lidlu sa..
jadę do Lidla zaraz to zerknęDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Lili90 wrote:Karmelka ja bym poszukała naprawdę dobrego dentysty i sprobowała zrobić ząbka. Mi po usunieciu 7 tak rozeszly się zęby i mam teraz taką duża szpare miedzy jedynkami
Ja nie mam jednej siódemki na dole bo mi zwyczajnie nie urosła i nie mam zawiązki tego zęba nawet. Przez to górna siódemka nie miała poparcia i wyszła bardziej niż inne zęby, na szczęście oparła się trochę na szóstce i się zatrzymała. Każdy ma inny zgryz i może być tak że bez tego zęba inne się rozjadą.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyByłam w laboratorium oddać krew i mocz i pani mi powiedziała że brzuszek mi opadł ... Ja tego jakoś nie zauważyłam...a cycki mam w spłaszczonym sportowym staniku może to przez to?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb4b07f5dc8d.jpg
Opadł?Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Lili90 wrote:Zainspirowałyście mnie wczorajszymi pomiarami brzuszków i zmierzyłam teraz swoj a tam 93, chyba mam najmnieszy z was, ale położna wczoraj mowiła,że jak na moje gabaryty to mam duży brzuszek.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dzieeeeń dobry!
Ja dziś się wyspałam! Nie budziłam się,no szok! Ja juz nie wiem od czego to zależy.
India,super że się tak dobrze odnalazłyście w nowe rzeczywistości
Paula,mnie się nawet bardziej te mini szumisie podobają niż te duże!
Ja się wybieram zaraz na cotygodniowe zakupy.Może jarzę wózki znów obejrzeć,chyba najwyższa pora...ale to najupierdliwsza dla mnie część wyprawki!
-
Tunia póki co Pola to naprawdę grzeczne dziecko, ale wiadomo, ze jesc musi
pobudki robi średnio co 2h, choć od kilku dni zauwazylam, ze ten czas potafi sie trisske wydłużać. Ale jak sie budzi to nie płacze, tylko tak po cichutku wydaje różne odglosy i czeka az mama sie obudzi
W nocy bywa ciężko jak oczy sie kleją, ale chyba nie jestem az tak zmęczona bo w dzień nie odsypiam
Daffi za kilkanaście godzin Pola juz skonczy miesiacdokladnie o tej porze 4 tyg jechałam na ip z plamieniami. Miałam tylko na obserwacji zostac. Kto by pomyślał, ze wroce do domu z córeczka.
Pozniej na chwilke wrzuce jakies foto
Mycha żałuję, ze małej zabrakło kilku tygodni w brzuchu ale z drugiej strony tak bardzo sie ciesze, ze jest z namiale juz wiem czemu mialam raki brzuch wypychany w rozne strony, to jest mała mistrzyni przeciągania sie
Mam nadzieje, ze z kotkiem to nic poważnego
Karmelka jak milo popatrzec na wasze brzuszkija nawet ni zdazylam sobie zrobic zdjeciowej pamiatki. No trudno... może przy następnej ciazy sie uda
U mnie do 2 tyg w ogole jjz brzucha nie było widać. W pomiarach jeszcze jest różnica ale wizualnie nie ma sladu po ciąży. Jednak zostala mi ta ciemna krecha, po porodzie ujawbilansie jeszcze bardziej.
No i cycki mi urosly... w ciazy nie wiele, ale 2 dni po urodzeniu zwiększyły sie konkretnie a wiec jednak misze nabyc nowe staniki do karmienia bo te za male nosze po domu z odpietymi miseczkami
Tunia76, martusiawp, malutka_mycha, B_002, Kasiulka90, estrella, Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Bubek wrote:z przyczyn zwiazanych z ciaza w AKH a Ty?
a w ogole to tak zle spie ostatnio, dzien w dzien o 4 pobudka...przewalanko z boku na bok, wiercenie sie i ewentualnie zasniecie na pol godz do po 6
Ja w Semmelweis Frauen-Klinik.
No to trzymam kciuki za Twoja problematyczna ciąże!
Hehe a propos spania to ja się wciskam z brzuchem do łóżeczka 70cm z córa w środku nocy wiec do wysypanych tez nie należę...
Bubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Basia, Lili ... to ja mam 98, masakra 😮
Większość tutaj chce się wspierac i motywować do odchudzania po ciąży, a kto chetny oprocz mnie założyć klub wsparcia jak zatrzymać kilogramy po ciąży?? Bo ja to tylko chce zgubić opuchlizbe z buzi, a reszta niech zostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 10:09
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:Ty grubasie
Większość tutaj chce się wspierac i motywować do odchudzania po ciąży, a kto chetny oprocz mnie założyć klub wsparcia jak zatrzymać kilogramy po ciąży?? Bo ja to tylko chce zgubić opuchlizbe z buzi, a reszta niech zostaje -
Lili90 mi w 1-2 tyg spadlo 8kg, nietety jeszcze zostalo 7.5 kg do zrzucenia... ale nadal tak jak w ciazy uwielbiam slodycze!!! wssystko nadprogramowe zostalo mi w pupie i udach, no i cycki pewnie trraz wiecej ważą :p
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karmelka nie wydaje mi się żeby opadł Ci brzuch.
Daffi wydaje mi się że w Lidlu jest szczaw w słoiku ale nie dam sobie ręki uciąć 😉.
India super że się wam rytm stabilizuje na tyle zeb6s mogła do nas zaglądać. Czekam na zdjęcie Poli z niecierpliwością mam nadzieję że się zalapie hihi. A może wrzucisz też na fb tam nikt obcy nie zobaczy i nie trzeba będzie kasować 🙂.india, Daffi lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyIndia, no mu też nie przypuszczały śmierci, że tak szybko się u ciebie to rozkręci. Ja myślałam, że będą was monitorować z antybiotykiem nawet po odejściu wód.
Ale dobrze, że mała jest silna i tak szybko mogłyście wyjść do domku. A teraz już tylko niech pięknie się rozwija i przybiera na wadze.
Pewnie musialas uzupełniać wyprawkę o mniejsze rozmiary?