Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Docelu3, jestem z Tobą i bardzo Wam kibicuję!:*
Karmelku, ja też nie mam dużej wydzieliny ale wkładki noszę cały czas. Kupiłam w Lidlu genialne - bawełniane, bezzapachowe, bo nie znoszę tych perfumowanych plastików. Zmieniam dwa razy dziennie i jest OK, do tej pory nie miałam infekcji mimo aplikowania luteiny. -
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Ja wczoraj siedziałam ponad 40 min i e sumie każda para tak dlugo siedziala.Moj maluch nie chciał się ładnie ułożyć i ciężko było przezierność zbadać.Ale może okurat u was wszytsko szło szybko bo dzidzia współpracowała.No ale to sprawdzanie żołądka , serca ,mózgu jednak trochę trwało.
Moj bobas podobno byl wczoraj ksiazkowo ulozony. PN doktor mowil ze sane takie bobasy by sobie zyczyl.
Mozg i serce tez ogladalismy:)
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:O kurczaki jak 7 miesiąc
Haha, nooo. Tak mnie czasem wywala właśnie. Ale u mnie w rodzinie wszystkie babki rosną do 6 miesiąca a potem albo minimalnie albo nic. Jakaś taka budowa. Ale za to po porodzie wszystko pięknie i szybko wraca. No zobaczymy
A najlepsze że już 3kg zrzuciłam od początku ciąży. Brzuch mi rośnie a tyłek malejeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:54
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dobra, będę pierwsza z moim wielkim bębenkiem (zwykle jest mniejszy, ale wykorzystałam okazje jak był meeega duży):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7712efb28e2f.jpg
Śliczny brzuszek u mnie podobnie, już nie da się ukryć że jestem w ciąży. -
Nakupilam wszystkiego po 2 pary w aldi, oprocz kardigana I wymienialam. Zwykle nosze L/M i musialam wymienic na M i S bo workowate. Ale jakosciowo wydaja sie spoko te ciuszki Jestem zadowolona z dzisiejszego ranka. Podwojne zakupy, wyprawienie chlopakow, przebieranki a nawet udalo mi sie wypic herbate z przyjaciolka I to wszystko bez wymiotow Czad Zaraz sie biore za szykowanie obiadu pomalu. To chyba nadchodzaca jesien mnie tak nastraja Moja ulubiona pora roku Uwielbian botki, sweterki i plaszczyki
Dziewczyny, trzymam za wszystkie dzisiaj badane kciuki! Dajcie szybko znac co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 11:18
-
B_002 wrote:Lili możesz mi zmienić termin na pierwszej stronie?
Wg ostatniego USG przesunął się na 29.03, ale i tak tu zostaję z wami, do kwietnia mało brakuje więc kto wie co będzie na wiosnę
Ale zazdroszcze, że już pierwszy trymestr masz za sobą