Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga2606 wrote:Poradzcie co byście zrobiły:
Mąż chciałby pojechać na pogrzeb do pl kogoś z rodziny (nie bardzo bliski ale jednak) w ten weekend. 600km... mówi ze obróci w jeden dzień. Zostalybyscie same na tym etapie? Szczególnie ze dla córy nie mam opieki za rogiem... -
Fasolka super wiesci nasze chlopaki ida leb w leb moj w poniedzialek 2200g
Wiewiora ale mi narobilas smaka tym porodem ...ja tez juz chceee
mnie tez dopadly dzis czarne mysli tak jak Franke i juz chce miec malego na rekach....Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Jak Ci się podobają takie usiaste outfity, to zobacz sobie fanpage dziewczyn z Opola, które projektują i szyją świetne ubranka 😊 https://www.facebook.com/Ania.Trojanowska.Gosia.Syczynska/
Zamówiłam jakiś czas temu mojemu chrześniakowi (swoją drogą też Wojtusiowi 😄) jeden komplet i jakość jest naprawdę cudowna 👍 Teraz się przymierzam do zamówienia kompleciku z napisem "Mniejsza wersja taty" 😄 Tylko czekam aż się Klemek urodzi, bo nadzieje to sobie mieć mogę (bardzo mi się marzy kopia A.), ale ja jednak mam bardziej dominujące geny 😆
Dzięki za namiar! Fajowe te ciuchyKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Aga2606 mojemu Mężowi na początku lutego zmarła babcia i nie poleciał na pogrzeb. po prostu nie chciał ryzykować, bo poród porodem, ale niech zasłabne czy coś, to kto się dziećmi zajmie? co innego mieszkać niedaleko rodziny, ale jednak w innym kraju, to nie jest takie łatwe... gdybym była sama to co innego, ale tak przede wszystkim patrzę na dzieci - niech mu się auto rozkraczy czy coś, no sytuacje są różne i trzeba wszystkie opcje brać pod uwagę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 21:24
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Anete wrote:MamaAga a może zostawił w jakimś punkcie odbioru? Zadzwoń na infolinię żeby namierzyli paczkę
ale tak.mnie to zestresowało,że mam ciśnienie cały czas wysokie🙄 -
Kasiulka90 wrote:Jak Ci się podobają takie usiaste outfity, to zobacz sobie fanpage dziewczyn z Opola, które projektują i szyją świetne ubranka 😊 https://www.facebook.com/Ania.Trojanowska.Gosia.Syczynska/
Zamówiłam jakiś czas temu mojemu chrześniakowi (swoją drogą też Wojtusiowi 😄) jeden komplet i jakość jest naprawdę cudowna 👍 Teraz się przymierzam do zamówienia kompleciku z napisem "Mniejsza wersja taty" 😄 Tylko czekam aż się Klemek urodzi, bo nadzieje to sobie mieć mogę (bardzo mi się marzy kopia A.), ale ja jednak mam bardziej dominujące geny 😆
śliczne Kasiulka te ciuszkiKasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Hahaha Franka, przez Ciebie w końcu zamówiłam ten zestaw, który mi chodził po głowie od października 😂😂😂 Napisałam do Wings czy dają mi jakąś zniżkę za polecenie na forum - obiecały mi czapkę gratis, więc jakoś tak wyszło, że moje palce same wklikały stronę banku i wysłałam przelew 😅 Czasami czuję się jak Karmelka - to jest silniejsze ode mnie i po prostu muszę kupić 😄
Fasolka77, Tunia76, espoir, mysla.nieskalana, Mama36, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mój mąż będzie miał w tym roku 30-tkę i dzień później pierwszy w życiu Dzień Ojca 😍 Także idealnie by się złożyło, gdyby Klemek wyskoczył w takim wdzianku w czerwcu 😊😊😊 Zamówiłam rozmiar 68.
stresant, Fasolka77, Syska2202, Franka2104, mysla.nieskalana, Lolka30, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Hahaha Franka, przez Ciebie w końcu zamówiłam ten zestaw, który mi chodził po głowie od października 😂😂😂 Napisałam do Wings czy dają mi jakąś zniżkę za polecenie na forum - obiecały mi czapkę gratis, więc jakoś tak wyszło, że moje palce same wklikały stronę banku i wysłałam przelew 😅 Czasami czuję się jak Karmelka - to jest silniejsze ode mnie i po prostu muszę kupić 😄
Piękny!!! Wstawisz proszę link do sklepu?Kasiulka90, MamaAga85 lubią tę wiadomość