Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z pierwszym ruchy poczułam w 20 tyg, z drugim w 16 tyg. Wczoraj miałam wrażenie że mnie coś stuknelo (13 tydz według usg) ale szybko sobie to z głowy wybilam.
Ja wspominam pierwsze ruchy jako takie uklucie jakby kostka.. Nie że boli jak od szpilki ale takie coś cienkiego mnie ukulo z drugiej strony. -
nick nieaktualny
-
A nie zwracam uwagi na suwaczek tu więc nawet nie wiem. Z usg wyszła dzidzia większa. 13 tydz. Ja miałam ta ostatnia miesiączkę dziwna. 1 dzień była... Potem. Nie.. Potem znów. Aw pt przed Msc miałam betę 7.. I już nie badalam bo w pon dostałam krwawienia, więc nie wiemy jeszcze czy dzidzia duża po tacie (moze byc) czy wcześniejsza.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Mam mały problem i chciałabym się poradzić. Chyba dostałam zapalenia, wietrze ale bez leków się nie obejdzieStrasznie swędzi. W pierwszej ciąży co chwile miałam zapalenie mimo zakazu seksu. Mój lekarz przyjmuje tylko w środy i piątki. Wiecie czy na IP ginekologicznej wypiszą mi receptę?
-
Ja mam straszne, straszne zgagi. I odkryłam że mam je jak jem słodkie a nie mogę się powstrzymać przed jedzeniem słodkiego i kółko się zamyka hehe. Ale to są takie zgagi jakich w żadnej ciąży nie miałam!! Aż czasem mam łzy w oczach ale powtarzam sobie że zniose wszystko. I chyba to mi doskwiera. Piersi niech sobie bolą chodz czasem nie wiem jak z nimi funkcjonować. Rozm E stanika kupiłam.. Jak dziewczyny dają radę z takim rozmiarem na codzien?????
-
kamylalyt wrote:Cześć dziewczyny.
Mam mały problem i chciałabym się poradzić. Chyba dostałam zapalenia, wietrze ale bez leków się nie obejdzieStrasznie swędzi. W pierwszej ciąży co chwile miałam zapalenie mimo zakazu seksu. Mój lekarz przyjmuje tylko w środy i piątki. Wiecie czy na IP ginekologicznej wypiszą mi receptę?
-
-
Dziewczyny, ilez ja dzisiaj wymiotowalam! Nie tylko przez ciazowe nudności, ale głównie przez migreneJedzenie mi nie wchodzi, wiec wymiotowalam juz treścią żołądka
Strasznie ciezkata sobota... Może jutro będzie lepszy dzień.
-
Kiwona wrote:Idź na IP, na pewno coś dostaniesz, szkoda się męczyć
Dziewczyny, ilez ja dzisiaj wymiotowalam! Nie tylko przez ciazowe nudności, ale głównie przez migreneJedzenie mi nie wchodzi, wiec wymiotowalam juz treścią żołądka
Strasznie ciezkata sobota... Może jutro będzie lepszy dzień.
-
Karmelllka90 wrote:Kochana ja nie miałam. Właśnie moja ginekolog mówiła ze jak kosmowka sie odkleja to wtedy sie pojawiają plamienia. A jak jest krwiak i No on sie jakby wytraci to jest jednorazowe krwawienie na przykład u mnie sie całkiem wchłonął. Leżałam i wstawałam tylko na siku aż z tego mnie zaczęły plecy bolec bo ileż mozna leżeć
fajnie że u Ciebie już problem z głowy
-
Kasionek wrote:Oj współczuje .Ja miałam migrenę dwa dni temu i trochę się umeczyłam i jedyne co mi pomogło to duża ilość wody z cytryną .Jak wypiłam 1.5 litra to przeszło.
Wszystko zwracam
Najlepiej przespać ten ból, ale nie zawsze się da
A teraz mi się jeść w końcu zachciało no i muszę wymyślić jakieś żarełko
Ja nie pamiętam, kiedy poczułam ruchy syna, bo to było 10 lat temu. Ale teraz nie nastawiam się, bo waga wyjsciowa jest jakieś 15 kg większa, więc oponka skutecznie może wytlumic ruchy
No dobra, idę przyatakowac kuchnię -
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Wychodzą naprzeciw matkom, nie ma co
A ja sie tak zastanawiam, bo nie zdążę wybrać urlopu za ten rok, i czy w takim razie pracodawca musi mi za niego zapłacić? Orientujecie się?Kiwona lubi tę wiadomość