Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 super
Valetta my tu czekamy ale spokojniechociaż wyobrażam sobie Twoje zniecierpliwienie jak ja już nie mogę się strasznie doczekać...
A czuje się dzisiaj jak kupa. Cały czas mi niedobrze i jakoś tak słabo👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja to chyba faktycznie sobie pochodze z tym rozwarciem jeszcze tydzien
Lekarz mowil wczoraj ze jak odejda wody to w moim przypadku od razu do szpitala na nic nie czekac, a przy skurczach regularnych co 20 min mamy juz jechać. Chodzilo mu o te moje krwawienio plamienia, zeby szybko byc pod opieka. Wyczytałam na forach ze ten olejek rycynowy podzialal jak ktos juz mial rozwarcie, no zobaczymy ja to lubie eksperymentowac
Ciekawe jak reszta dziewczyn!!!
-
Daffi wrote:Powiedzcie ze fisiuje i ze to normalne. budzilam sie w nocy jak zawsze i Filip spal jak nigdy zero oznak no coz spi dziecko bo przed snem sie nawariowal. ale do tej pory nie odnotowalam zadnego wyraznego ruchu.. pare razy poczulam musniecie motyla.. i juz sie trzese..
Teraz po mikro zakupach w Rossmanie weszlam do kawiarni na kawę i bułkę i od razu Młody się obudził 😉
próbuj z tą czekoladą -od jednego razu cukry nie popłyną a Ty jak poczujesz ruchy będziesz spokojną mamą😁
Valetta dalej niezmiernie trzymam kciuki❤❤❤❤
Mama36 super,że znasz termin ❤❤❤
Moja mama ma urodziny 4.04 i mówi do mnie,że mogę wtedy sie rozpakować 😉 -
MamaAga85 wrote:A jaki rodzaj suszarki masz?powiedz że tą co wylewa się tylko wodę po suszeniu z jakiejś szufladki ,bez węży itd. Bo Twój opis prania po mi się bardzo podoba 😁
Oj tak! Nie ma zadnych wezy, ani nic. Podlaczona tylko do pradu.
Dokladnie tak, jak napisalas - woda z prania zbiera sie w zbiorniczku i trzeba poprostu wylewac jak zapipczy, ze jest pelny.
-
Butelki i smoczki wyparzyc przed pierwszym użyciem. A nożyczki do paznokci? Szczotka do ciemieniuchy? Jak to ogarnąć na pierwszy raz?
Paula, wstawisz raz jeszcze ten odkurzacz do kataru z alli?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Bubek i Chce byc mamą pokaże Wasze wiadomości mężowi jak wróci i liczę na to,że powie- zamawiamy bo On to ględzi,że słyszał,że niszczą się ciuchy,że się zmniejszają itd...I weź Mu przemów,że jest inaczej😂😂😂😂
Bubek lubi tę wiadomość
-
Melduję że dalej się tocze. Skurcze sa ale nieregularne... Nawet do domu chcieli mnie wypisać bo mogę tak jeszcze 2 tyg albo dłużej chodzić 😕 po badaniu stwierdzili ze rozwarcie z 4 na 2 z kawalkiem cm zeszlo no ale podobno czop zaczal odchodzić więc mnie nie wypisza dziś. Mam juz dosc jestem zmęczona na maxa, mogłoby byc już po wszystkim ...
-
KarmeLoVe wrote:Butelki i smoczki wyparzyc przed pierwszym użyciem. A nożyczki do paznokci? Szczotka do ciemieniuchy? Jak to ogarnąć na pierwszy raz?
Paula, wstawisz raz jeszcze ten odkurzacz do kataru z alli?
Tez o tym ostatnio myslalam, i ja bede wyparzac tez nozyczki, cazki i szczotke. No i wanienke.
Bubek lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Bubek i Chce byc mamą pokaże Wasze wiadomości mężowi jak wróci i liczę na to,że powie- zamawiamy bo On to ględzi,że słyszał,że niszczą się ciuchy,że się zmniejszają itd...I weź Mu przemów,że jest inaczej😂😂😂😂
Swetry sie moga zmniejszac - tu rzeczywiscie uwazaj, bo ja na poczatku zniszczylam mezowi wlasnie 2 swetry i z jego rozmiaru zrobil sie moj, no ale ze swetrami ogolnie trzeba uwazac. Jak pierzemy w pralce to tez nie w wysokiej temperaturze. Cala reszta spoko
-
Nowakowa92 wrote:Melduję że dalej się tocze. Skurcze sa ale nieregularne... Nawet do domu chcieli mnie wypisać bo mogę tak jeszcze 2 tyg albo dłużej chodzić 😕 po badaniu stwierdzili ze rozwarcie z 4 na 2 z kawalkiem cm zeszlo no ale podobno czop zaczal odchodzić więc mnie nie wypisza dziś. Mam juz dosc jestem zmęczona na maxa, mogłoby byc już po wszystkim ...
Kochana witaj w klubie, u mnie rozwarcie 3 cm i skurcze czasami sa czasami ich nie ma, ja na szczescie w domu czekam na rozwoj sytuacji.
Olejek rycynowy podzialal, przeczyscilo mnie. Wg instrukcji z intetnetu niedlugo powinny sie zaczac regularne skurcze lub odejscie wodWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 11:54
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Daffi mój też się w nocy nie rusza, ale rano daje o sobie znać.... poczekaj chwilkę- jak poczulaś delikatne muśnięcia to jest ok, pewnie ma słabszy dzień dzisiaj
daj mu chwilkę
zwariuje.. pewnie stres jest niepotrzebny ale nie da sie inaczej w danym momencie. -
valetta94 wrote:Kochana witaj w klubie, u mnie rozwarcie 3 cm i skurcze czasami sa czasami ich nie ma, ja na szczescie w domu czekam na rozwoj sytuacji.
valetta94 lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Kupujecie sterylizatory do butelek czy w razie w po prostu będziecie myć i wyparzać?
Aga ja miałam kiedyś samą suszarkę... suszyłam jedynie pościel, ręczniki... ciuchów nie suszyłam bo faktycznie się zbiegały... potem miałam pralko- suszarkę ale to był poroniony pomysł.. użyłam kilka razy i przestałam.
a co do wyparzania ja będę wyparzać w thermomixieFasolka77
-
chce_byc_mama wrote:Tez o tym ostatnio myslalam, i ja bede wyparzac tez nozyczki, cazki i szczotke. No i wanienke.
dziewczyny co maja wanienieke z Ikea.....wyparzacie ja? tzn. przegotujecie wode w czajniku i wlejecie do wanieniki? nic sie z nia nie stanie?