Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Nowakowa ❤❤❤❤ GRATULACJE OGROMNE❤❤❤❤W KOŃCU SIE DOCZEKAŁAŚ🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ZDRÓWKA DLA WAS🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Fasolka ile to bedzie przed Twoim terminem z OM? Preindukcja i indukcja...Laski Ci już wszystko opisały co do metod...Oby podzialały😁 bo niestety ale o baloniku i wstążeczce wśród koleżanek nie mam dobrych opinii-tzn.na żadną nie działało...
no termin mam na 18.04, ginka mówiła, że z cc wywołuję w 39tc i tak u mnie własnie będzie.. dokładnie 39tc... jak indukcja nie da rady to zrobią mi cesarkęFasolka77
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Dziewczyny składaliście już papiery na macierzyński ? Księgowy chce odemnie orginal aktu urodzenia dziecka, tez tak zostawialyscie ?
Ja dałam ksero aktu szefowa zobaczyła oryginał przybiła pieczątkę i napisała zgodne z oryginałem -
Nowakowa GRATKI i zazdro, że u Ciebie już po wszystkim
Mam nadzieje że szybciutko dojdziecie do siebie i zaraz będziecie się tulić w domku.
Paula dzięki za ten wyczerpujacy opis, obawiam się że mogę mieć dziś problemy z zaśnięciemmysla.nieskalana, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:no termin mam na 18.04, ginka mówiła, że z cc wywołuję w 39tc i tak u mnie własnie będzie.. dokładnie 39tc... jak indukcja nie da rady to zrobią mi cesarkę
u nas chyba tak samo...
nastawiasz się na sn? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które już urodziły może wysyłajcie PW ze wszystkimi informacjami dla Lili90 lub na fejsie niech jej jedna osoba pisze... bo przy małym dziecku doba się nieźle kurczy - żeby nie musiała przekopywać tych wszystkich postów...
martusiawp, Lili90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Rudzik1 wrote:Dziękuję Tuniu. Daj znać po KTG. Czy będziesz miała jeszcze wizytę u lekarza przed cesarką?
U mnie na razie zapowiada się sn, zastanawiam się nad Kopernikiem, ale chyba jestem za zdrowa na ten szpital.
Gdyby nie to, że gin pracuje w Koperniku, to wybrałabym inny szpital. Chociaż ze względu na zakrzepice pewnie i tak odesłaliby mnie do Kopernika.Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
Nowakowa Gratulacje ❤❤❤.
Stresant wracaj do zdrowia kochana 😘.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Nowakowa gratulacje!!!
Stresant obys szybko wrocila do zdrowia!
Do nas znowu przyjedzie mama na weekend wiec byloby idealnie jakby postanowil wychodzic w ten weekend bo nie bedzie problemu kto zostanie z corka. Czyli tak jak piszecie na pewno nic sie nie wydarzy....
Jutro sprzatam na maxa i nie tylko;D