Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W temacie ładnych rzeczy! Wreszcie się szarpnęłam na lullalove. Te zimorodki mnie rozbroiły. A z nowych kocyków ażurkowych: szałwia. I mietowe prześcieradełko do gondoli (II gatunek i żadnych skaz, zaciągnięć czy plamek).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72acc40450d6.jpg
A tu najlepsze, gratis: anty-urokowa kokardka do wózka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/716d01451d84.jpgmartusiawp, Fasolka77, mysla.nieskalana, Franka2104, Misiabella, Kasiulka90, malutka_mycha, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasionek , wiewióreczka 🐿️ - jakie braliście antybiotyki? Dali wam probiotyk do tego? U mnie gorączka ponad 39 dostałam antybiotyk... Paracetamol i ibum na zbicie gorączki co 3 godziny po 2. Też w celu mniejszego bólu brodawek bo jest koszmar. Jak ja dostawiam krzyczę w głos .
Podobno te antybiotyki przedostają się do mleka w niewielkiej ilości więc będę chyba w.nocy dzisiaj mleko wylewała a tam jej butla zapasy.
Będę odciągała laktatorem ale co ile? I jak długo? Jak dostawiam mała ssie 2 godziny mało leci ona się denerwuje. Moja położna dała mi rady ale są do dupy.kazala tylko dostawiać i że.nie trzeba lekarza a jednak trzeba -
nick nieaktualny
-
Karmelllka współczuję. Pamiętam jaki to ból. 😖
Położna dała Ci rady jak dawniej. Ale u mnie się sprawdziły. I obeszło się bez antybiotyku.
Jak zapalenie minie, to karmienie stanie się przyjemnością. Tylko to jeszcze przetrwaj. ✊
Mocno przytulam. ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Karmelllka współczuję. Pamiętam jaki to ból. 😖
Położna dała Ci rady jak dawniej. Ale u mnie się sprawdziły. I obeszło się bez antybiotyku.
Jak zapalenie minie, to karmienie stanie się przyjemnością. Tylko to jeszcze przetrwaj. ✊
Mocno przytulam. ❤ -
nick nieaktualnyindia wrote:Nowakowa moje gratulacje! Wszystkeigo dobrego dla Was
Stresant ale masz przeżyciaoby wszystko szybko sie unormowalo. Duzo zdrowia i sil
Karmelka bardzo ci współczuję, to musi byc okropny bol -
Nowakowa92 wrote:Dzisiaj o 13.11 po nagłym CC na świat przyszedł Antoni 👣💙 3380g (chyba, bo nie pamiętam 😀) i 58cm; pozdrawiamy 😘
Całkiem długie dziecko, wagowo tak w sam raz ale na długość to ci się chyba w rozmiar 56 nie zmieści.Mama36 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Nowakowa gratki!! Opisz coś później jak dojdziesz do siebie
A ja od kilku godzin chodzę z bananem na pysku, odszedł mi czop!!! Wiem że to nic w sumie nie znaczy bo dalej mogę chodzić i chodzić ale tak mnie to psychicznie podbudowalo że jednak cialo się do porodu przygotowuje. I cały ten czas mam spiecia i twardnienia, chyba że to moja podświadomość je wywołałaale humor mam zajebiste
Kasiulka90, Sansivieria, Tysia89, DorotaAnna, xKlaudiax, estrella, Lolka30, Kiwona, Fasolka77, Natalia-tosia, Natalia-tosia, Anete, martusiawp, Franka2104, ago91 lubią tę wiadomość
-
Ja was dzisiaj nie zdążyłam czytać i nie nadrobię na razie bo idę spać.
Jakiś taki męczący dzień miałam, kryzys mnie chyba dopadł jeśli chodzi o ból i czuję się wymęczona. W szpitalu bolało mnie mniej.
Jutro przyjedzie do mnie mama więc też pewnie nie poczytam. Staram się być na bieżąco ale nie zawsze się da z dzieckiem.
Na szczęście Waszych porodów nie da się przeoczyć, będę śledzić ile mogę i trzymam kciuki za kolejne szczęśliwe zakończenia ciążymalutka_mycha, Kasiulka90, xKlaudiax, Tunia76, Lolka30, Kiwona, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyKurde wykończe się. Już na prawdę praktycznie nie krwawilam. A teraz nagle wzmożone krwawienie...na szkole rodzenia mówili że to wymaga konsultacji.... Ale nie wiem czy jechać na IP, bo małej nie mamy z kim zostawic. A ja jestem nie Tomka więc nie pójdę autem
-
Nowakowa gratulacje !!!
Angelia ja wyslalam pocztą samo ksero aktu.
Stresaant, dużo zdrowka! Wspólczuje przezyc, oby wszystko szybko wróciło do normy.
Mi tez ciężko byc na bieżąco, jednak dzieci zajmuja duzo czasu, ale śledzę was caly czas i mocno dopinguję wszystkim jeszcze nierozpakowanym, zebyscie miały wszystie szybkie i bezbolesne porodyKasiulka90, xKlaudiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Nowakowa gratulacje!
Całkiem długie dziecko, wagowo tak w sam raz ale na długość to ci się chyba w rozmiar 56 nie zmieści. -
Karmelllka90 wrote:Kurde wykończe się. Już na prawdę praktycznie nie krwawilam. A teraz nagle wzmożone krwawienie...na szkole rodzenia mówili że to wymaga konsultacji.... Ale nie wiem czy jechać na IP, bo małej nie mamy z kim zostawic. A ja jestem nie Tomka więc nie pójdę autem