Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jutro KTG i kluczowa wizyte. Proszę o kciuki zeby i moje cierpienie znalazło juz ukojenie.
Fasolka77, Lolka30, MamaAga85, Kasiulka90, espoir, malutka_mycha, Reniiata, Paula 90, Syska2202, xKlaudiax, martusiawp, DorotaAnna, estrella, mysla.nieskalana, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Dostaliśmy dziś próbki zdjęć z wczorajszych warsztatów. Jestem zachwycona, super że nam się trafiła taka okazja. Dziewczyny róbcie takie sesje, to piękne pamiątki!
(proszę nie cytować)
>>tu były zdjęcia<<Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 23:20
Kasiulka90, Sansivieria, malutka_mycha, Kiwona, Daffi, Menka888, Reniiata, espoir, Mama36, MamaAga85, Szonka, Lili90, Tunia76, Paula 90, Syska2202, xKlaudiax, Nistera, Aga2606, martusiawp, Karmelllka90, Natalia-tosia, Martusiazabka, Fasolka77, Lolka30, DorotaAnna, estrella, mysla.nieskalana, Misiabella, Anete lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Kasiulka90 wrote:Tyle ciepła i miłości na tych zdjęciach. Idealnie w Twoim stylu! To pamiątka nie tylko dla Was, ale też dla Zosi, przyszłego rodzeństwa i następnych pokoleń 😊 Coś cudownego, nie mogę się napatrzeć 😘
Kasiulka90, martusiawp, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
U nas weekend spędzony miło i przyjemnie. Jutro wizyta kontrolna, więc mimo zmęczenia ciężko nam zasnąć, nawet K się wierci i wierci.
Dziewczyny, powodzenia jutro, trzymam kciuki i będę czekała na wieści od Was.
Basiu, cudowne zdjęcia.
Ja też chodzę i płacze, nie ogarniam co się ze mną dzieje.B_002, Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Basiu, piękne zdjęcia i cudowna córeczka 😍
Tydzień po porodzie a Ty wyglądasz jakbyś w ogóle w ciąży nie chodziła 😲B_002 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny, powodzenia jutro 😘❤️
Paula 90 lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnyBasia cudna!!!
Naprawdę bardzo mi się Podoba. Taka bardziej naturalna. 😍
My mieliśmy dzisiaj. Ja chciałam znów w domu naturalna ale Nasz młody był tak zachwycony pozowaniem że z 1,5godziny spał 5 minut, a tak oczy wielkie otwarte. Dosłownie!
Do tego obsiurał Nas jeszcze i łóżko hihi. Chodź może i to lepiej ze obsiurał niż...malutka_mycha, B_002, Kiwona, martusiawp, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane trzymam za jutro kciuki.
I tak jak dziewczyny piszą.. To nie koniec.. To początek!!
Pamiętacie jak wszystkie już chciałbyście koniec a ja pisałam że mi się nie spieszy.. Ze ja nie chcę... Głupia byłam!!
NIE wyobrażam sobie go nie mieć!! Kocham. Max każda chwilę z nim.. I ta gdzie płacze ze zmęczenia, i ta gdzie robię 5 rzeczy na raz żeby się z czyms wyrobić.. I te Nasze godziny spędzone przy piersi gdzie szepcze do niego i glaszcze i całuję i spacery.. No wszystko!!
A Wy zaraz to mieć też będziecie ❤️Paula 90, martusiawp, Fasolka77, Lolka30, DorotaAnna, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Zdałam sobie sprawę, że przeszłam tu z Wami swoją 9cio miesięczną drogę, która usłana różami nie była! To właśnie tutaj dostałam ogrom wsparcia, tutaj mogłam się wyżalić, ponarzekać i cieszyć się razem z Wami! Dotrwałam tak daleko, a tego się nawet nie spodziewałam. Coś się kończy, a coś zaczyna. Już nie zobaczycie zdjęć brzuszkowych, za to będą zdjęcia z moim największym cudem, z moją córką ❤️
Rano stawiamy się w szpitalu i być może dowiemy się, kiedy zobaczymy naszą Marcelinę!
Kochane dziewczyny, trzymajcie za nas kciuki! Odezwę się do Was jak będę coś wiedziała! Myślami jestem z Wami ❤️
Paula, trzymam kciuki za szybkie wywołanie Ignacego na świat! Powiedz mu, że Ignasie to super chłopaki! 💪🏼Paula 90, B_002, Kiwona, xKlaudiax, martusiawp, ago91, Fasolka77, Lolka30, DorotaAnna, espoir, mysla.nieskalana, Misiabella, estrella, Kasiulka90, Anete, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola kochana doskonale rozumiem twój stres, bo też bałam się poniedziałku, w którym miałam się wstawić w szpitalu. Ale uwierz nie ma czego się bać. Będąc przed wejsciem do szpitala zatrzymałam się i poplakałam bo dotarło, że to ostatni raz tam wchodze z brzuszkiem, że ten budynek opuscimy już we troje. A czas na porodowce wspominam bardzo dobrze, aż szkoda, że nie mogę go przeżyć jeszcze raz. Samo cięcie było dla mnie czymś cudownym i ten pierwszy krzyk maleństwa.
Życzę Wam wszystkim wspanialych przeżyć w szpitalach bo mimo, że konczy się ten cudowny czas noszenia dzidziusia pod serduszkiem to zaczyna się nowy etap wspólnego życia, który wcale nie jest mniej ekscytujacy.martusiawp, Kasiulka90, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyska2202 wrote:O biedna ☹️ ale musisz cieproec , ale dobrze że mówisz o tym przynajmniej już wiem że poród to będzie pikuś a z cycami to będziemy walczyć ...
- za słaby laktator
-male biustonosze ( bo kupiłam dwa przed porodem czekam na zamówienie tydzień idzie z Bonprix)
- mała ma wędzidełko
- brak wiedzy poloznej o laktacji ( starodawne metody i teorie)
- nowy laktator i zbyt duże nakręcenie laktacji bo bałam się że to chwilowe i robilam zapasy
- duże piersi ☹️ niestety są problematyczne mają tendencję do zastojów i zapalenia
- gęste mleko
Także teraz jestem mądrzejsza. Gdyby tylko w szpitalu czy w domu położna sprawdzili wędzidełko na pewno nie byłoby tak jak jest... Ale już jestem wśród żywych więc z wszystkiego da się wyjsc. Uciążliwe jest to, że np teraz nakarmiła mała ona smacznie śpi my też byśmy mogli ale mąż gniecie cycki. I tak mamy cały czas, a dodatkowo trzeba znaleźć czas na wszystko inne czasem zjem śniadanie i żyje na bananach i bidzkoptach 😂😂😂😂Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość